Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    válasz Declare #46691 üzenetére

    omegában volt gyári bose, illetve audiban hallottam még mindkettő nagyon kellemes volt :)
    Én mondjuk 20 éve zenélek, lehet ezért gondolom úgy másik kicsit túlspirázzák ezt a dolgot :D
    Legjobban úgy fogod észre venni a különbséget, hogy egyrészt nem lesz dobozhangja (pl g astrában elviselhetetlenül szar a gyári rendszer, vectrában kifejezetten jó a gyári rendszerekhez képest), illetve egy csomó hangot/hangszert hallani fogsz amit amúgy nem. Pl mikor megvettem a vectrát és hallgattam a zenéket és feltűnt hogy bazzeg ezt se hallom, azt se hallom, teljes frekvenciák hiányoznak. És itt jön ki igazán a különbség a gyári és az utólag beépített rendszerek között. Sokkal színesebb, nagyobb frekvenciatartományt fed le az utólag berakott rendszer.
    Én mindig utána olvastam annak ami érdekel, eléggé műszaki beállítottságú vagyok, nyilván tudom mik a határaim, de pl mosogatógép tönkrement, nem is volt kérdés hogy atomjaira szedem és megcsinálom. Ugyan ez a mikrónál is. Kocsinál sem volt másképp, multi, forrasztó, aztán hajrá. Egy motort nem szednék ki, bár ha lenne egy faja műhelyem, zsiráffal meg aknával, biztos nem szarakodnék :D
    Kókányolni, gányolni nem szeretek, viszont mindig utána olvasok, melóban, vagy lefekvés előtt vagy amikor időm van.
    Kifejezetten utálok bármit is szerelőhöz vinni, én szeretek eszüttyögni vele, akár 4-5ször összerakni/szétszedni, viszont ingyen van, és tudom hogy jó mert én csináltam. :)
    Na meg minek fizessek olyanért amit én is megtudok csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák