Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Declare #44177 üzenetére

    A pot az tuti nem az nem emlékszem mi de már ránézésre is más. Talán valami bridgestone. De a fene se tudja nem érdekelt örültem mint majom a farkának hogy adták hozzá a téli nyári szettet felnire szerelve :DDD A nyáriba már nem tervezek még 1 szezont rakni de ebben nem segített az sem hogy baromira élvezem amikor csikorogva égett gumi szaggal indulok meg és az sem amikor kézifékkel rövidül a kanyar és ott ég aminek égni kell :DDD De csak hogy ne mondjátok, hogy szadista vagyok és szórom a pénzt: megkérdeztem a gumisnál és ő is azt mondta, hogy még ez a szezon aztán nem kéne. Sajna kicsit repedezett is már.
    Na meg szeretnék nyárira 16" kereket a 15" helyett. Nagyon pici változás, de H astrán szvsz. a 16" az optimum, nekem az jön be a legjobban. Bár tavasszal mindenképp vezérléscserát hajtok végre (kevesebb mint 70k km után, a gyári 150k elvileg, szerelők ajánlása 100-110k, rendes gazdi vagyok) az ki***ott drága művelet. És akkor a küllöm a másodlagos persze..

    Azt hallottátok, hogy elvileg növényi glycerinnel lehet kenegetni a gumit és akkor nem repedezik meg megköszöni szépen? :) Patikában lehet kapni, étkezési is jó de még jobb a vegyi tisztaságú. (Egyébként e-cigi boltban is van mert azt pöfékelik a srácok :DDD )

    Findzs nekem a bal hátsónál a külső kilincset nehéz volt "behúzni" és nyitni vele de semmi más. Azt meg orvosoltam a kasztnin lévő zár odébb pakolásával :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák