Új hozzászólás Aktív témák

  • Skizz

    addikt

    válasz #81556480 #36046 üzenetére

    Persze, alku lesz, abba nincs is hiba. Jó lenne mondjuk egy papírmunkát belealkudni...

    Annyira szerintem nem elvetendő, ha felemelik... már voltam ma egy szervízben, elvileg holnap elgurulnk arra, aztán rápeslognak, nehogy legyen valami huncutság. Kicsi rozsda van (még nem láttam élőben, csak holnap), elvileg hátsó sárvédőívnél, de lakatos a szomszédban van (rokony), és ha csak kicsi, akkor úgysem esik még ki alólam évekig, szóval az a része nem akadály. Ha nem porlad el egy erősebb fuvallattól, nem nagy gáz.

    Futómű kopogásra figyelek, hidegindiítás nem tudom mennyire megvalósítható, mivel használatban van/lesz, de majd meglássuk, mindenesetre a szakik ha kicsit hallgatóznak, hogy hogy dorombol, az sem hátrány. Egy csapágyas hajtókart én nem biztos, hogy meghallanék - ők meg fogják. Azért is jó elcibálni az emelőre, mert egy-két ilyen turpisság kiderül és alkualapnak jó, még ha nem is életveszély. Ha patika, akkor azért nem olyan jó a helyzetem, mert hahun pl. nem ez az ár a kínálat teteje.

    Leírás mondjuk elég ijesztő, de beszéltem ma a tulajjal - kiderült, hogy innen-onnan ismerjük is egymást (szomszéd város (falu)), úgyhogy annyira nem izgulok, mindent egybevetve meglehetősen alacsony a szopófaktor. Ha szar, akkor nem kell - ha tetszik, pöcc-röff és nem szakad le az emelőről, akkor viszont nem lenne hülyeség megvenni... :U

Új hozzászólás Aktív témák