Új hozzászólás Aktív témák

  • #TOTTI

    őstag

    válasz Jim Tonic #10302 üzenetére

    Heti két levelet írok minden levelükre két választ, ma felhívom és felveszem a gagyogásukat igazából hivatkozhatnék arra amit telefonon mondtak nekem anno, amit ők rögzítetteke de azt mondják az már nincs meg az a beszélgetés.. De ha nekik kéne tuti meglenne.. amiben igazat adtak és nem tudtak mit szólni és hogy ők ráérnek az idő nekik dolgozik, nem érdekli őket a "nyomorom"..

    Azt mondták azért volt csak regadó az autón mert, használtan külföldről, hoztam ami ugye nincs benn az eurotaxba perrel követelhetem hogy fizessék ki a köv. autóm regadóját.. ezt jobb ha tudjátok ti is.. az kell hogy az regadót te fizesd be.., de mondom minden magyarországon először forgalomba helyezett autón van regadó.. ami a német árakban nincs benn..

    El is sirná magát egy alfa tulaj ha meglátná hogy a mobile.de-n több 100db alfa 156os van 2K euro alatt.. igaz a regadója még ennyi..

    Én azt fogom tenni remélem működik, hogyha megvan a papírom beadom nekik fizetnek és utána perelem őket a maradék miatt. Az ügyvédem kineveti.. a kapálózásaikat.. A leveleik egy perben nem állják meg a helyüket mivel csak kifogások nem alapulnak törvényeken. Sőt még alapelveiken se..

    Na meg hol lehet napi 2300Ft-ért hasonló kategóriájú autót bérelni..??? Ugyanis ennyit térítene ha a családban nem lenne autó és nem tudom megoldani busszal az utazásaim..

    ..és még van egy dolog ami miatt nem szabad biztosító egyesületnél kötni.. de nem merem elmondani itt a forumon.. ez is egy ok arra hogy a köbés kapálózzon 10000000-val..

Új hozzászólás Aktív témák