Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
Msi afterburner nálatok sem jelzi ki a mag feszt? Nemhogy állítani, de még monitorozni se tudom, pedig legfrissebb verzió van telepítve. Ti super kártyám van.
-
rhonin
senior tag
válasz Sundesz #6106 üzenetére
5800x3d vel hsonlítottam, de tény, hogy zsákutca az AM4, ahogy mondjátok.
Azért ha alaposan le van terhelve 80%-ig ki van a kártya használva, de hagy benne bőven.
Viszont elképesztőek a hőmérsékletek a batár hűtő miatt. Fullon járatva se ment 63-64 fölé. Játékok alatt meg 50 környéke.... -
rhonin
senior tag
válasz 4264adam #6102 üzenetére
1440p
Cyberpunk minden full + RT kb. 80%-on teker csak a kártya, pedig az azért nem arról híres hogy CPU gyilkos lenne. Oda ahogy olvastam inkább a GPU kell.
Érik a proci csere, érik.7600-al viszont nem nagyon lennék előbbre, az kb 5800x3d szint.
Probléma, hogy év közben érkezik a ryzen 9000-es széria és nem tudom, hogy addig érdemes lenne-e kivárni, vagy most csak egy cpu csere x3d-re.omfgk: Azért a lapoknak most is elég szép ára van. (B650e-től felfele)
[ Szerkesztve ]
-
rhonin
senior tag
Sikerült még az első napokba MSRP áron lecsapnom egy TUF 4070 TI Superre.
Ma hoztam el és mit is mondjak ég és föld minden téren, pedig le a kalappal a 2060 super előtt, hogy eddig kiszolgált.
Jelenleg még csak egy ryzen 3600as van mellette, ez még tervben van, hogy cserélve lesz egy 5800x3dre.
Remélem ott már minimális cpu bottleneck lesz csak, ha egyáltalán...Superp eredmény eddig:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest