Hirdetés
Aktív témák
-
Leeza
tag
válasz Borify Péter #20598 üzenetére
Pontosan, vedd már észre, hogy csak te tehetsz ellene! Igen, vannak hibáid, kinek nincsenek, de a legnagyobb hibád az, hogy nem tudsz megszabadulni ettől a vérszívótól, aki teljesen lehúz Téged, tönkre fogsz menni, ha nem térsz észhez...
Hibás vagy, persze, mert hagytad idáig fajulni a dolgokat! Itt mindenki próbál Neked segíteni, de csak Te léphetsz! Elhiszem, hogy nehéz, de ne reménykedj már tovább, semmi értelme... Ő nem szeret Téged, bármit is állít erről, esetleg valaki más kedvéért majd megváltozik, de leginkább saját magáért kellene megtennie, majdcsak felnő a feladathoz... De jobban teszed, ha nem vársz erre. Kezdj el élni, nélküle.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Sárpac
nagyúr
válasz Borify Péter #20600 üzenetére
Tudod az önbizalommal egy nagy baj van sohasem szabad másért feláldozni!
Ha úgy érzed magad mellette, hogy sem magadban sem benne nem tudsz 100%-ig megbízni akkor szvsz halott ügy az egész.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Bubu79
addikt
válasz Borify Péter #20600 üzenetére
Ajánlott olvasmány a Sci-ről - érdemes figyelmet fordítani anyós hozzászólásaira...
Nem fog megváltozni addig, amíg folytatódik nála az agymosás.
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
senior tag
válasz Borify Péter #20598 üzenetére
De basszus hasonlítsd már össze a te hibáidat az övével...írd le ugyanúgy a pozitív, negatív dolgokat magadról, teljesen őszintén.
Hephaisztosznak nem volt választása, őt kikötötték hogy a keselyű egye a máját, de te magad kötöd ki magadat, és engeded hogy a "kedves" keselyűd tépdesse a májad...essexboy
-
Borify Péter
aktív tag
köszönöm a tanácsot,és hidd el fogtak rajtam az itt elhangzottak,ha még nem is teljesen,de jó úton vagyok
bár úgy érzem,hogy kicsit rosszabbnak hiszitek mint valójában(ÉS EZ NEM AZÉRT VAN MERT BÁRMI IS KITALÁCIÓ?MINDEN IGAZ)BUBU
szerinted a szci miatt lett ien?[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Borify Péter #20605 üzenetére
#4102-től kezdődik - komolyan érdemes megnézni, hogy milyen is egy igazi sci családfő...
Olvasd el amit linkeltem és hasonlítsd össze azzal, amit Te Magad tapasztaltál. Plusz ha bulvárosítani akarnék megemlíteném a Tom Cruise és Katie Holmes párost is...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Sárpac
nagyúr
A negyedrészéért is ki lehetne tenni a szűrét!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz Borify Péter #20595 üzenetére
Vedd úgy, hogy a viselkedése hozza ezt ki belőled. Nekem volt egy olyan kapcsolatom, bár annak sem lehet igazán nevezni, ahol mindig megkaptam, hogy félek, meg akaratosan viselkedem, meg undokul, meg hasonlók, meg hogy egy ilyen nőt senki sem fog tudni szeretni...
Na az illetőből ott lett elegem, mikor -szerinte poénból - megfenyegetett, meglökött, azt mondta kinyírja a családom.És akkor elgondolkodtam, lehet hogy a viselkedésem, azt hogy szemét vagyok, ő hozta ki belőlem?
Szerintme tudod te a dolgod."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
And01
aktív tag
A hibák az alapvető emberi tulajdonság részei!
Az hogy hibáid vannak természetes!
Sok tulajdonságot amit te saját hibádnak
tartassz könnyen lehet nem is az!
Amit jelenlegi párod hibának tart az másnak férfinak
igazi érték lehet!!
Fogadd el önmagad, állj a saját lábadra, rúgd ki azt a majmot!Ameddig te nem tudod elfogadni magad olyannak amilyen vagy
miért várod el ezt mástól /másoktól/ ?[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Sárpac #20578 üzenetére
Bazzeg, ebből a szövegből már elegem van. Mondd csak, ha felajánlanak neked két csajt, mindenben tök egyformák, mindkettőt imádod, de az egyiknek qrvára több pénze van, mint a másikkal közösen kettőtöknek, te melyiket választod? Ne idegesítsetek már ezzel.. Ez képmutatás, és sznobizmus is.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
And01
aktív tag
válasz Borify Péter #20610 üzenetére
Mosogatógépbe én is bepakolok!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fokukac #20573 üzenetére
Ja, Egyetértek. Az öcsém összeveszett a nőjével, és hazacuccolt a közös lakásunkba. Ennek nyomai a telipakolt mosogató, a szobájában hagyott koszos, minden lakásban fellelhető pohár és bögre, az összes evőeszköz, a villanyborotva által széthintett apró kis szőrszálak a fürdőben, a földre dobált szennyes ruha, és hogy hajnalban negyvenszer ébresztett fel a csörömpölésével.
Ennek köszönhetően ma rájöttem, hogy nekem kell egy abszolút férfi mentes övezet, amit ha otthagyok pár napra, végre tiszta, és rendben lévő lakás fogad, amikor hazaérek. Ennél nagyobb béke nincs is ebben az univerzumban!"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Borify Péter
aktív tag
igaz,ha valaki nem szereti magát,akkor hogy szeresse más
de én SZERETEM magam naés nem azokra a hibákra gondolok,amiket ő lát bennem,hanem amiket én fedeztem fel magamban
bár ezeket mostanában fedeztem fel szal lehet ez a kapcs hozta kiejj...mindegy
a gyökerét keresem meg a dolgoknaktildy
megfenyegetett,hogy kinyírja a családod?
pff..mien emberek vannak
látom te is beletudtál válogatni[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Borify Péter #20617 üzenetére
Iszonyatosan féltem, remegtem, aztána képébe nevettem. Hogy ezt nem mondja komolyan ,átlátok a szitán. (Baromira féltem) . Erre összeomlott,szinte sírt és azt mondta rám akart ijeszteni , meg akarta nézni elég erős vagyok-e már. LOL.
Én azt mondom nem kapcsolat volt ez, hanem 2 havonta összefutás vagy mi...Rengeteget tanultam belőle, leginkább azt, hogy ilyet többé soha senkinek nem engedek...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
senior tag
Ma reggel 7kor megcsörren a telefonom, egy kellemes női hang bemutatkozik, de még nem fogtam fel hogy mit is mondott, majd megkérdezi hogy:
-Jössz?
-Hova? -kérdem én
-Hát osztálykirándulásra..
-Mikor?
-Ma.
-Miért?
-Olyan hülye vagy...(ezt olyan édesen mondta )
-hát szerintem nem vagyok az osztálytársad..
-BocsiA hangja még emlékeztetett is egy volt gimis osztálytársam hangjára...
Kellemes ébresztés volt... Az olyan hülye vagy kifejezésén olyat derültemessexboy
-
senior tag
válasz Borify Péter #20621 üzenetére
Megkérdeztem tőle sms-ben, hogy ha már felkeltett akkor mondja el merre mennek kirándulásra
Sopronba mennek, és elnézést kért amiért azt hitte hogy osztálytársa vagyokessexboy
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #20616 üzenetére
mondom, külön kontinens!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz essexboy #20604 üzenetére
Az Prométheusz. Héphaisztosz az a sánta csávó a görög istenek közül, aki mellesleg kalapál meg vulkán mélyén él...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
SzalaiG
addikt
Búcsúzni könnyű, feledni nehéz, mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen, nevetve búcsúzunk, mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, de akkor majd búsan lehajtod fejedet.
Megállnál ezerszer, ám mégis tovább mész,
mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz. -
Borify Péter
aktív tag
na megvolt ám a hatása a tanácsaitoknak
SZAKÍTOTTAM! -
Tim82
félisten
válasz Borify Péter #20634 üzenetére
Bölcsen tetted.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Sipi
addikt
Dejó, akkor ugye már semmi akadálya, hogy randizzunk?
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
whitezo88
nagyúr
hogy reagált?
-
Borify Péter
aktív tag
-
Sipi
addikt
válasz Borify Péter #20638 üzenetére
Nem érzi, tudja. Mert eddig mindig megtetted ugyanezt.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Pisztillus
senior tag
Helyesen tetted! Most az a lényeg, hogy ne hagyd hogy visszakönyörögje magát! Éld az életed, ami csak a tiéd, légy az, aki vagy - mindezt úgy, ahogyan neked jó!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Borify Péter
aktív tag
soha nem mentem el utána buliba
pfff
nem az én világom napokig fetrengeni a sárban,fürdő nélkül
és a barátait is inkább kerülöm,mert nekem kibeszélik,hogy milyen,de neki nem mondják el,hogy min változtasson,szeretek őszinte emberek között lennioda ahova most megy meg pláne nem mennék el,mert a csávó,aki szervezi egyszer megrúgott:S
pisztillus:
az lesz,kicsit összeszedem magam..aztán mindent megteszek,amire eddig nem volt lehetőségem
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Borify Péter #20642 üzenetére
Na, még1...Hát, má' nemtom, mi mondjak?! Ezek focilabdának néztek?! Áhh..ÁÁÁHHHHhhh
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Borify Péter
aktív tag
válasz frame>24 #20643 üzenetére
nem,
csak idegesítette a csávót,hogy haza akartam vinni az öntudatlanra(ginázott exemet,aki összehányta magát stb egy többnapos partyból
szimplán mert aggódtam érte,hogy miértakadnak fent a szemei,meg hasonlók,a barátai meg kiröhögték és nemhogy segítettek volna inkább megrúgtakáá
na most hogy ieneket leírok egyre több még ennél gázabb dolog jut eszembe,és igaza van Leeza-nak
hihetetlen
én se nagyon akarnám elhinni
szal belegondolva már csak azért se kell a társasága,nehogy véletlen egy ilyen szintre süllyedjek én is:Sna szal,ha itt hápognék,hogy békülünk,vagy iesmi
meköszönném,ha fenékbe rugnátok[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Nagyon drukkolok, hogy ne változtasd meg a véleményed ha vissza akar majd menni hozzád a srác.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Sipi
addikt
válasz Borify Péter #20642 üzenetére
Ne add a lovat ennyi kiéhezett hím alá.
Kezd érdekelni a fickó meg a haveri köre. Külvárosi kiskocsmába szoktam időnként járni, mattalkoholista vitézek és HVCS-k közé - de még náluk is az a szokás, hogy ha valaki meg mert volna rúgni egy nőt, kibelezik.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
And01
aktív tag
válasz Borify Péter #20644 üzenetére
Pároslábbal
Csak a te kedvedért -
And01
aktív tag
válasz Borify Péter #20644 üzenetére
Kis szemeid a jövőt kémlelik!
Távoli dolgok, szép gondolatok.
Van miért küzdened: keményen harcolni,
magadért kiállni, jövődet építeni, védelmezni!Viharos szélben az élet tengerén,
kis hajód egyszer révbe ér!
Vitorlája tépve, zászlója szakadtan,
teste büszkén, harcban edzvén
megdolgozott a sikerért!
Fel a fejjel: harcba a testet, lelket:
Ne feleddNem veszíthetsz, a boldogság vár téged csak el kell menned érte
Sok sikert
Aktív témák
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest