Hirdetés
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz whitezo88 #23999 üzenetére
Hogy lehet ezt kivitelezni? Elindultok sétálni, aztán egyszer csak csak úgy megfodgod a kezét? Vagy megkérdezed, hogy lenne-e kedve kézenfogva sétálni?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
proof88
addikt
válasz orbano #24002 üzenetére
Nekem elég volt az a kis msn-szösszenet, amit whitezoo mutatott nekem, egyébként te is beleszólsz, ehh... a lány szinte rajong azért, hogy együtt legyenek. Úgyhogy így 3. randi alkalmával ez menni fog. Legalábbis, ha az a csaj nekem írta volna azokat a dolgokat, mint neki, akkor biztos nem tétováznék.
Mawyx: megmondhatja simán, hogy hülyén érzi magát, menjenek kézenfogva. Vagy előadja majd egy volt osztálytársunk trükkjét, aminek személy szerint nem vagyok a híve, de mindegy. -
orbano
félisten
-
proof88
addikt
válasz Lirion #24006 üzenetére
Itt a trükközés nem az én világom, ezt nem én mondtam neki, ő mondta nekem, hogy mit mesélt a volt oszttársunk, ő beszélt trükközésről, amit személy szerint hülyeségnek tartok.
Én csak annyit mondtam, hogy egyszerűbb azt mondani, hogy menjenek kézen fogva és pont. Én még kérdésről sem beszéltem, hanem kijelentésről! Ez meg már egy köpésnyire van a "szó nélkül megfogom a kezed" c. dologtól. -
whitezo88
nagyúr
mai margitsziget. séta az első kényelmes padig, pár óra beszégletés, majd kézenfogva sétálás, félig összebújva buszra várás elköszönés (még nem csókkal mert nem lett volna vmi ideális, majd legközelebb köszönéskor)
-
Bubu79
addikt
Két hete volt a 45. születésnapom.
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen.
A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.
Úton az irodába már teljesen levert voltam.Bementem az ajtón és Mari, a titkárnőm felállt és így szólt:
- Isten éltesse sokáig, főnök!Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem.
Legalább egyvalaki nem felejtett el!
Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon és azt mondta:
- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba,
hogy egy kicsit magunk lehessünk.Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton
Mari azt mondta
- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk
vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit
és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.Egy idő után Mari így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a
hálóba, azonnal itt vagyok.Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és
őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a
Happy Birthday-t énekelték.És én ott ültem a heverőn, és .......
...a zoknimon kivül semmi nem volt rajtam!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz whitezo88 #24015 üzenetére
Szerintem Biff lenyuszizott, McFly. Azt hiszem, tudod, mi a teendő.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Lirion
addikt
válasz whitezo88 #24015 üzenetére
Az cool ha már összebújtok. Legközelebb késő délutáni/esti órákban hívd el vhová és csókold is meg, sötétben sokkal esélyesebb, hogy nem fog ellenkezni. De ne pont elköszönéskor, hacsak nem vmi kellemes helyen váltok el, mert azért egy bmv megállóban nem annyira romantikus..
-
orbano
félisten
válasz Lirion #24021 üzenetére
pont ott romantikus az első csók, ahol elcsattan... ez a hol jó csókolózni téma pont arra jó, hogy elvegye a dolog spotanitását és rágörcsöljön az ember (plusz kifogásnak is kiváló, hogy miért is volt nyuszi az illető). életem egyik legszenvdélyesebb, legédesebb első csókja pl. a kálvin téri metró peronján volt... na und?
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
nagyúr
pocsolyába léptem, sááros lett a 'zújcipőőőm...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Mawyx
őstag
válasz whitezo88 #24025 üzenetére
Jól haladsz
Én várok, mindig csak várok Az eddigiekből kiindulva lesz vagy egy hét mire jelentkezik, már ha egyáltalán jelentkezik, aztán mire találka összejöhetne azt már ki se lehet várni...Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz orbano #24028 üzenetére
Én már írtam neki, hogy jó volt, fel is hívtam, azt mondta majd jelentkezik. Ha megint hívogatnám, azzal magam járatnám le. Majd keres, ha visszaért. Ez nem taktika vagy nem taktika, egyszerűen nem illik se levéllel, se hívással traktálnom, ha egyszer megmondta a telefonba, hogy jövő héten (ezen a héten) tér vissza és majd jelentkezik.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Lirion
addikt
És ha azt mondja, ugorj a kútba, beleugrasz? Ha azt mondta, hogy majd jelentkezik, azzal azt gondolta, hogy örülne, ha még felhívnád, mert ő ugyan nem fog..
Az pedig hatalmas bullshit, hogy magadat járatnád le, sőt. Azzal, hogy nem hívod fel szépen megmutatod neki, hogy a kiskutyája leszel és ha azt mondja, ne hívd, te bizony nem fogod hívni. Szerinted erre van szüksége egy nőnek? -
-
zso73
veterán
"Én már írtam neki, hogy jó volt, fel is hívtam, azt mondta majd jelentkezik. Ha megint hívogatnám, azzal magam járatnám le. Majd keres, ha visszaért."
Akkor nem is hiányoztok egymásnak? Vagy másik pasival próbálkozik? Kérdezd meg tőle szerintem, hogy miért nem akar jelentkezni?
Ez a "nemhívomazértse" ez gyerekes. A hisztis kisgyerek, aki nem akar békülni."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
dragonfx
veterán
te jó isten mik vannaka balcsin egy hétvége alatt.....erősen ajánlott kategria.Siófok rulez.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
whitezo88
nagyúr
hm a mai Vár vegyes érzelmeket hagyott. végig kézenfogva, néhol egymást átölelve sétáltunk, hazafelé buszra várva is hozzámbújt, de a végén a csókot vmiért nem hagyta vagy nem is tudom. nem hajolt el, de nem viszonozta (szájrapuszi lett inkább belőle). - megkérdezzem tőle miért volt ez vagy inkább hagyjam?
amúgy marha meleg volt.[ Szerkesztve ]
-
tibi666
senior tag
szar érzés az üres lakásba hazaérni egy 4 napos kirándulás után, ahol nyolcan voltunk összesen. de nem baj, nemsokára megint nyaralás, addig meg elténfergek...
-
tibi666
senior tag
válasz dragonfx #24036 üzenetére
én is ott voltam. nyaraló+töménytelen mennyiségű szesz+barátok+barátnő (legjobb barátom, nem a csajom). meg sem fordult a fejünkben, hogy lemenjünk valahova a belvárosba. egyszer voltam lent 4 nap alatt a balaton partján, de akkor is csak azt tudtam megállapítani, mint eddig minden nyaralás alkalmával, hogy a legjobb csajok a mi társaságunkkal jöttek.
-
tibi666
senior tag
válasz dragonfx #24040 üzenetére
egy barátomnak van siófokon.
béry balogh ádám utca, elég korrekt kis vityilló, bár messze van a belváros. de végülis úgysem volt szükségünk rá.
a társaság jó volt, grillpartiztunk, ittunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat.találtunk egy italnagykert, megérte oda kijárni, mert ha egy csomagtartónyi piát veszel, akkor szép összegeket lehet spórolni. kijön belőle az esti sült husi ára, vagy mozijegy, stb.
szóval én annyira nem tátottam a számat. meg egyébként sem ez a strandon/akárhol leszólítós típus vagyok.
-
dragonfx
veterán
válasz tibi666 #24041 üzenetére
az fain örülhetsz.hát én se de ez itt más tészta
ja siófoki tesco furcsán drága a pestiekhez képest.
mi vittünk mindent.
volt sokféle itoka.
mi a szent lászlóba voltunk 3 utca a part.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
runner 125
nagyúr
Holnap leszünk 1 hónaposak.
..mivel lepjem meg? Egy szál rózsa?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mawyx
őstag
válasz runner 125 #24043 üzenetére
Én imádnám
-
Boxer001
veterán
1 hónaposak...de kemény. Fel kéne nőni...
-
tibi666
senior tag
az is jó lehet, de én inkább elvinném valami szép helyre vacsizni, vagy ilyesmi. na meg persze egy rózsa sem árt.
b lehetőségként javasolnám, hogy említsd meg, hogy tudsz az "évfordulóról", de ez még nem hosszú idő, ezért most csak egy nagy puszit kap. majd az egyévesen elviszed valahová.
-
dragonfx
veterán
az már megvolt a 3-4. randin nem?
jó nem kell pirosat de amugy jó ötlet ha még nem volt amugy.
én 1 hónapra tudod mit??..egy jó............."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz Boxer001 #24045 üzenetére
Gonosz valaki.
runner:
Ha engem kérdezel: Semmivel.De ezt úgyse bírod ki: menjetek oda, ahol először randiztatok..
Amúgyis azt mondanám , hogy a vörös rózsa snassz, és annyira tipikus.... Deagon féle ünneplés viszont, hm, nem rossz
Vagy ott van tibi666 b lehetősége...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dragonfx
veterán
1 hónaposra szerintme túl nyálas egy éttermes vacsora nem?..na de tessék mint nő erről mit gondolsz?
Max. egy kávézós iszogatós lámúros valami sjó lehet.oda ugyis hoz a kézilány rózsát mindig kosárba
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest