Hirdetés
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
az ízlésficam magas iskolája
qurva jók a kommentek lenteladó: vadi új soundcore motion+
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #41000 üzenetére
41000 hsz lemaradtam
ja persze és akkor tökéletes férfi sincs, mert mind kikacsingat és többnyire minden ember hazudik valamilyen formában úgyhogy bukott ügy
-
sagvary
aktív tag
válasz Stalker-2572 #41000 üzenetére
A rendes nem, de a hibbant, vagy zavaros, vagy a megszünő kapcsolatba kapaszkodó minden félét elképzel, megtesz. Ha nem mondja meg pontosan (és könnyen lehet nem mondja meg) hányadán áll, akkor valami nem stimmel. Akkor irány: Új időknek új dalai, továbbra is!
A próbát megéri, el kell érni, hogy nyilt legyen, hátha az lesz. A sumákol a hosszútávú barátság kilőve.
Érdemes tovább keresni a normálisat, meg hát a franciák is azt mondják:Cherchez La Femme!
[ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
-
sagvary
aktív tag
Hatalmas nagy itt a csend, a lányok elmentek fürödni!
Teszt győztes! - Leadtek WinFast PX9600 GSO OC Extreme
[link][ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
válasz sagvary #41008 üzenetére
Na így volt pontosan, miben volt ez:
"- Mennyit szolgáltál eddig, negyvenegyes?
- Egy nap híján 1 hónapot, ezen a hajón.
- Pontosan számon tartod, és előzőleg?
- Három évet, más hajókon.
- Három évet!
...
- Lenne bátorságod visszaütni, de van eszed, hogy féken tartsd magad! Süt a szemedből a gyűlölet, negyvenegyes. De jól van így, mert a gyűlölet éltet, és erőt ad.""Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Extra Mathiax Rex - Magna Hungariam non est vita, si est vita, non est ita.
-
MiNiM
tag
mai találka sikeresnek bizonyult, találkoztunk a "szokásos" helyen, aztán kitaláltuk, hogy menjünk el ahhoz a hídhoz, ahol nyáron felírtuk alá egy szívbe a nevünket, sétáltunk egy jót, néhol kézen fogva, néhol átkarolva, aztán odaértünk, leültünk a híd alá, jól összebújtunk, hogy ne fázzunk, és elvoltunk. valószínűleg holnap is találkozunk. hétfőn lesz a születésnapom, suliból megyünk együtt hozzá estig, van egy olyan megérzésem, hogy ki fogunk békülni, és még egy olyan érzésem, hogy születésnapomkor fogunk kibékülni, hisz kérdezte mit kérek tőle, és őt kértem.
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Stalker-2572 #40985 üzenetére
'gyok
-
-
qantum
senior tag
válasz Balázs1047 #41017 üzenetére
törődni kell, de meg kell mondanod, hogy te csajozol, nem barátkozol
nyomulni kell, kézfogás, ölelés, csók .....[ Szerkesztve ]
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
MiNiM
tag
most megyek be hozzá, bár nem túl sokat, mivel csak addig, amíg apuja elugrik bécsbe, de több mint a semmi.
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
negyedes
addikt
válasz Stalker-2572 #41005 üzenetére
ebben az 5ben csak azok vannak benne akikkel talalkoztam. meg van vagy 5 akivel meg egyezkedek/ismerkedek
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz front3r #41022 üzenetére
konnyen. net, regebbi ismerosok,regrol bejovos csajok, haverokal logok, clubok. stb. en inkabb azt kerdem, hogy hogy vagyok olyan szerencsetlen h mindig olyan csajokat talalok meg akik foglaltak vagy epp "singli" eletformat gyakoroljak. most is, jocsaj, de mar 1 eve szerelmi banata van. :| ezt hogy csinalja.....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Stalker-2572
veterán
válasz negyedes #41024 üzenetére
Mert a nők is előszőr kiélik magukat, utána meg tökéletes férj jelöltet keresnek. Nem akarnak komolyan foglalkozni egy olyan férfival, aki csak pusztán jófej v jó az ágyban v akármi. Akkor már minden kell. Előtte meg elég csak a vonzalom kb.
Szerelmi bánatos csajnak mondd h kutyaharapás szőrével kell az ilyet gyógyítani "nekem már bejött "[ Szerkesztve ]
All Black...
-
zoltanz
nagyúr
Aki azt gondolja béna a nőkhöz, menjen fel a gyakorikerdesek.hu -ra a szerelem témára (ott is vannak alrovatok) és nézzen körűl.
[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
válasz Stalker-2572 #41025 üzenetére
Inkább az a lényeg, h pénz legyen. A többit meg megoldják valahogy.
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #41025 üzenetére
Nem egy olyan nőt látok, aki nem éli ki magát, és eleve a tökéletes férj-jelölt kereséssel indít. Persze kérdés, hogy mi lesz később, én azért egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy később ne hülyüljön meg, azaz ép maradjon, és ne akarjon magában más répát érezni. Igazából szerintem jórészt nevelés/szocializáció, megfelelő értékrend kérdése.
-
törölt tag
válasz SzalaiG #41029 üzenetére
20 év (sőt valószínű már 10, vagy 5 év után sem) után már sehol nincs szerelem. Persze bírhatják/szerethetik/értékelhetik egymást marhára, de az nem szerelem. Bár definíciókon kár vitázni, végülis nevezhető annak is, de biztosan messze nem olyan jellegű az az érzelem, mint az első pár hónapban, évben...
A pénz meg annyi, amennyinek a hiánya még nem mérgezi meg két ember viszonyát, ez változó. De szerencsére nem minden nő olyan, hogy szeretne még egy pár cipőt a meglévő 20 mellé. -
Stalker-2572
veterán
válasz #56474624 #41030 üzenetére
Most nem azért, de nem az a szerelem, amikor folyamatosan együtt akarsz lenni a másikkal és nagyon vágysz rá, ragaszkodsz hozzá, szereted? Szerintem ha megmarad a szexuális érdeklődés és egymás elfogadása 20 éven át, akkor a szerelem is.
Szerintem külön kéne választani a teenager kori ("első látásra") kamasz szerelmet, a valós felnőttkoritól.ps.: miután párszor pofára esik az ember az ilyen első-látásra szerelmektől sztem új értelmet ad a fogalomnak
[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #41035 üzenetére
Küzdeni kell, ill. találni egy olyan nőt, akinek reális elvárásai vannak a mi igényeink kielégítése mellett
All Black...
-
SzalaiG
addikt
válasz Stalker-2572 #41035 üzenetére
Büntetik.
-
SzalaiG
addikt
válasz Stalker-2572 #41036 üzenetére
Nem létezik.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Évek után újra találkozgatok egy volt barátnőmmel. Úgy érzem, hogy az eltelt idő után lenne értelme megint megpróbálni. Úgy álljak hozzá mint egy új barátnőhöz vagy más „taktika” javasolt? Valahogy ki kéne okoskodnom (minél előbb), hogy benne is felmerült valami hasonló vagy csak haverkodni akar?
-
R0b
csendes tag
válasz Stalker-2572 #41043 üzenetére
Mindig attól tartok, hogy a rámenősséggel nehogy átessek a ló túloldalára.
Ezért aztán valószínűleg túl visszafogott vagyok. -
negyedes
addikt
Na megint emberemre akadtam. ugy nezem nalam ez mar megszokas lessz.
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #41034 üzenetére
Most nem azért, de nem az a szerelem, amikor folyamatosan együtt akarsz lenni a másikkal és nagyon vágysz rá, ragaszkodsz hozzá, szereted?
Hát 20 év után szerintem kevésbé jellemző például ez a folyamatosan együtt lenni akarás. És szerintem a szexuális vonzódás sem lesz ugyanolyan mértékű. Ismered a bölcs mondást: "...akinek öregecskedő felesége van, az megérdemelne egy fiatalabbat.".
Aki azt mondja 40-50 évesen, hogy jobban kíván szexuálisan egy magához hasonló korú nőt, mint egy top huszonéves csajt, az minden bizonnyal hazudik.
Egyszerűen nincs örök szerelem. Nagyon sokáig (életfogytiglan ) jól működő, egészséges kapcsolat szeretettel, az van/lehet. Hozzáállás kérdése is. -
Stalker-2572
veterán
válasz #56474624 #41049 üzenetére
Biztos abban is van igazság, hogy 50 évesen is szebbnek látsz egy 25-ös nőt, mint korodbelit, de mire valakivel eltöltesz 25 évet, addigra már nem ez lesz a fontos. Az ember (feleséged) mögött is a számtalan szép emléket fogod látni, és teljesen mást jelent majd neked, mint egy külső szemlélőnek. 50 évesen megint mást jelent a szerelem. Miért ne vonzódhatnál ahhoz a nőhöz, aki egész életedben melletted volt? (főleg ha nem egy hárpiáról van szó)
+ezért kell fiatalabb feleség
[ Szerkesztve ]
All Black...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest