Hirdetés
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz Csakénvagyok #20103 üzenetére
alföldön élek, sok a nyílegyenes szakasz
-
whitezo88
nagyúr
válasz Csakénvagyok #20102 üzenetére
metrón ez annyira nem egyszerű
-
-
senior tag
Szerintem érzi a fiú vagy a lány, hogy mikor kell és mikor nem kell csók. Szerintem kifejezetten jól tette h nem adott...ezt most a privik fényében mondom...
Mindig is kíváncsi voltam h mi a véleményük a lányoknak a lány-lány kapcsolatról...
Nemtudom mennyire ide(nem)illő, csak gondoltam felhozom a témát..[ Szerkesztve ]
essexboy
-
senior tag
-
Leeza
tag
válasz essexboy #20110 üzenetére
Persze, a privik... Végülis nem gáz, de legközelebb azért hajrá...
Micsoda éles váltás volt ez... Ilyen későn ilyeneken jár az agyad? Hmm...
A lányoknak? Mindegyiknek más. Én nem ítélem el, kipróbáltam ezt-azt, de már kinőttem belőle, nekem kevés. Vagy ez nem is a legjobb szó, de mégis, nekem nem pálya. Van, akinek viszont ez ad egy pluszt. Gondolom tulajdonképp kíváncsi heteró lányokról és az ő véleményükről beszélünk."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
tibi666
senior tag
mindenesetre most nagyon be vagyok lelkesedve, olyan kék szemei vannak, szinte magukba szippantanak. aztán lehet, hogy az egészből nem lesz semmi. mindig is realista szemléletű voltam.
-
tibi666
senior tag
túl sokszor reménykedtem már, és túl sokat csalódtam ahhoz, hogy észrevegyem a szépséget. nem akarok már megint padlóra kerülni, hogy aztán az egészet elölről kezdjem. de abból is elegem van már, hogy csak a mercedes kulcs miatt van velem egy csaj. persze, ágyasnak jó, de nekem most már komoly kapcsolatra van szükségem, legalábbis úgy érzem.
-
senior tag
Ugye ...ha leszbikről beszélünk akkor ez azért lehetséges egyrészt (gondolom én), mert belefáradnak abba hogy annyi pasi megcsalta őket és már nincs bizalmuk bennük és egy olyan ember társaságát keresik aki jobban meg tudja érteni őket....vagy egy olyan pasival élték át első néhány testi kapcsolatukat akik önző módon csak a saját magukkal foglalkoztak a partnerrel pedig nem, azaz orgazmust nem tudtak neki okozni...és ennélfogva menekültek a saját nemükhöz...és ott vigaszra találta...mert azért egy lány tudja hogy mi okoz magának örömet, és hogy ezt a tapasztalatot alkalmazva másik lányoknak is örömet okoz...alapjából véve szerintem minden leszbi lányban megvan az esélye hogy rendes heterosexuális legyen...csak a megfelelő pasi kell hozzá... a bisex lányok az még egy fincsi falat...az kicsit ez, kicsit az...gondolom nem tudja hol a helye és még keresi...
essexboy
-
Lirion
addikt
válasz Csakénvagyok #20102 üzenetére
Ezt egyszer úgy szívtam meg, hogy kocsiból szállt ki a csaj, de már késésben volt, el kellett érnie a buszát, ami már csak rá várt (egy bnője tartotta fel a buszost lol) és csak futtában volt puszi, aztán már rohant is.. Azóta nem várok a búcsúzásig.
-
-
Leeza
tag
válasz essexboy #20120 üzenetére
Vagy nagyon is tudja, hol a helye és ott érzi jól magát! Dupla kényeztetés...
Biztos benne van, hogy ilyen okokból fordul el egy nő el a pasiktól, de szerintem ez nem lehet így végleges, max. egy ideig tetszik neki, aztán valami úgyis elkezd hiányozni..."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz essexboy #20120 üzenetére
alapjából véve szerintem minden leszbi lányban megvan az esélye hogy rendes heterosexuális legyen...csak a megfelelő pasi kell hozzá...
Azért ne fogadj rá.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Leeza
tag
válasz essexboy #20128 üzenetére
Nem hülyeség, de szerintem elég ritka...
egy pasi megkéri a barátnőjét hogy esetleg még egy barátnőjével bújjanak ágyba - azért nem annyira mindennapos, hogy ebbe belemegy egy nő, főleg, ha a kapcsolat érzelmeken alapszik, könnyen tönkreteheti..."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
proof88
addikt
Nem kell csók első randin, whitezoo, eddig nyavalyogtál, h nincs nő, most van, jó volt, nem kell sírni, hogy nem volt csók, ezen nem múlik semmi.
-
senior tag
-
senior tag
Persze, általában ez olyan párokra vonatkozik akik szeretnek újat kipróbálni...valami mást...vagy a pasi egy régi vágya h két nővel ...és mondjuk szülinapjára megkapja.. .de kétség nem fér hozzá hogy a kapcsolat elég erősnek kell legyen hogy egy ilyenbe belemenjetek...
essexboy
-
Leeza
tag
válasz essexboy #20138 üzenetére
Szerintem egy erős kapcsolatot is könnyen megingathat, olyan tüskéket lehet ezáltal szerezni, amik aztán ott maradnak, tetszik, vagy sem... Újat kipróbálni kell, de bizonyos határok között.
Egyébként meg: mutass nekem olyan pasit, akinek ez nem régi vágya..."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
elmoraan (r)
aktív tag
Az a kapcsolat miben erős, amibe feltétlenül kell egy harmadik?
Ez nekem sehogysem logikus, bár mindig is tudtam, hogy faultos az agyberendezkedésem.
Egyébként nem kell Essexnek strapálnia magát, elmoraan (r) vagyok, örvendek. (Mármint nekem nem régi vágyam a trió. )
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
frame>24
addikt
válasz orbano #20099 üzenetére
Végülis megvolt a methodos 7 hour rule időtartam, kár, hogy arról már gregorik is bemondta, hogy végülis nem igaz (ő nyitotta a topikot anno)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz tibi666 #20113 üzenetére
...szeretnélek emlékeztetni, hogy a sebesség és a mozgási energia egymással négytezesen arányos, szóval csak óvatosan!...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Leeza
tag
válasz elmoraan (r) #20141 üzenetére
Nem így értettem, nem kell feltétlenül semmilyen kapcsolatba egy harmadik.
Tényleg sokan vannak, akiknek ez a vágyuk, függetlenül attól, hogy szeretik a párjukat, nem akarják kihagyni ezt az élményt. De jobb lehűteni az illetőt, szvsz persze.Egyébként én is örvendek. Nem vagytok sokan ezen a véleményen.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
frame>24
addikt
Most komolyan mondod, hogy manapság minden 2. fiú akar egy 3. valakit az ágyba a nője mellé?? Na ne, akkor elmo-val tényleg nagyon elment felettünk az élet. Én, a prűd kis fantáziámmal szintén az 1v1-es multiplayerben gondolkodom...
[ Szerkesztve ]
-
Leeza
tag
Na ne szórakozzatok velem...
Hirtelen 3 ritka példányba is sikerült belefutnom??? Bár szerintem Essexboy, te valamit titkolsz..."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Csakénvagyok
őstag
válasz essexboy #20137 üzenetére
Akkor viszont nincs sokk esélyed. Egy lezbi csaj ritkán valja be nyílvánosan, ha mégis, az valami DHV.
Egyszer belefutottam egybe, fogalmam sem volt hogy ő az. Mindhiába kérdezgeted, lehetettken. Persze aki nem az, annak meg még annyira sem közelít a vélaménye az igazsághoz mint a pasiké (tudnillik mindketten mást akarnak, a nő a férfit, a férfi meg a nőt) -
Leeza
tag
válasz Csakénvagyok #20148 üzenetére
DHV?
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest