Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Khmm... mi ez, nappali sextopic?
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
frame>24
addikt
válasz Racecam #19301 üzenetére
Ugye nem fogjátok ezt is bezárni? Elnézést, de kezd az egész website egy nagy cenzúra-hadjáratra hasonlítani (a nem-szakmai részen). Most télleg, mi a baj?
Már látom lelki szemeim előtt a kijelentést:"Nem arról van szó, hogy nincs véleményünk a női-ffi kapcsolatokról, a szexualitásról, csak a továbbiakban nem kívánunk az oldalunkon ezzel foglalkozni..."( )
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Racecam
nagyúr
válasz frame>24 #19302 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy nem Neked van üldözési mániád?
Csak szóltam, hogy ez a topic nem igazán ilyesmire lett kitalálva. Erre való a sex topic. Nem akarok álszenteskedni, de ezt az oldalt bőven olvashatják kiskorúak is és kisebb a valószínűsége, hogy este tíz és hajnali négy után tévednek erre, mint a nap többi részében. Nem hiszem, hogy itt kellene nemi felvilágítást adni nekik, pláne úgy, hogy sehol nincs megjelölve, hogy az oldal tartalma kiskorúak számára nemkívánatos lehet. De Te csak szemléld továbbra is egyoldalúan a dolgokat és ragadj le a cenzúra-hadjáratnál, ha jólesik.u.i.: Itt már ne válaszolj, ha megkérhetlek, mert az nagyon off lenne, ha további mondanivalód van ezzel kapcsolatban privátban, vagy a jogos modban megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bandus
veterán
azaqrvaéletbe
[link]beszarás
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
dragonfx
veterán
a melegített képoszta már moslék, a moslékot kiöntöttüka klozetba és lehúzás
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Lirion #19292 üzenetére
[HI]át te bizony baromira nem így használod. Különben milyen alapon vársz el olyat egy férfitól, hogy fizessen két kör piát? Ez egyenjogúság? Szerintem nem.[/I]
Ürülök, hogy mindig mások döntik el, hogy én hogyan értelmezem a dolgokat...
Meg aztán egyenrangúság és egyenjogúság megint kettő és külön, de azt hiszem,. ez nem az Édes anyanyelvünk jelentésgazdagsági ismereteinek elmélyítő topikja...
Húszon évesen sem szerettem, ha az első randin a számba akartak mászni. Sajnálom, nekem már a puszta érintéshez is sok kell. Érzékeny vagyok, éppen ezért nem szeretem, ha mások engedély, vagy fokozatosság nélkül beerőszakoskodják magukat az intim szférámba. Sőt, igazából üthetnékem támad tőle..
A másik, annyit tökölök, amennyit kedvem tartja. Nem egy tenyészkanca vagyok... A "magot szórjuk mentalitású pasiktól" meg aztán a babázhatnékom inkább csökken, nem hogy növekedne...
Amúgy, bőven van így is kiről gondoskodnom és felelősséget viselnem. Szaporodjon az, akinek nincs jobb dolga..."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Ki érti a nőket?
Na jó.- Költői kérdés, de egyre dühítőbb.Ha nem vagy elég kitartó az udvarlásban, akkor az a baj, ha elég kitartó vagy akkor meg: értetlen, mert minek udvarolsz még?
-
Wolverine
félisten
válasz Boxiné #19328 üzenetére
Emberektől függ. Én két exemmel is jó barátságban maradtam, és mindkettővel évekkel ezelőtt szakítottunk; az egyikük azóta férjnél is van...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Lirion
addikt
válasz Boxiné #19328 üzenetére
Férfi-nő barátság nem létezik, max egy felszines haveri kapcsolat. Egész egyszerűen azért, mert teljesen mást jelent a barátság egy nő meg egy férfi számára...
lezso: ne érezd úgy, hogy nincs esélyed, mert az hülyeség. Csak ügyesen kell csinálni, add magadat és minden rendben lesz.
(jujj ez milyen elcsépelt és közhelyes egy mondat) -
Csakénvagyok
őstag
válasz Boxiné #19339 üzenetére
Változó. Az eggyikel néha-néha elbeszélgetünk, de nem igazán közeli a viszony (mármint lelkileg, mert testileg ő az eggyetlen aki exként is megvolt ), a másikal meg hetente töbször msn, s mindent megbeszélünk (kapásból nem is tudnék mondani hogy mit nem beszélnék/beszéltem meg vele).
-
*Ropi*
félisten
Lehet, hogy túl pesszimista vagyok, de szerintem nő és férfi között barátság háromféle lehet: előtte/alatta/utánna, de a közös bennük, hogy mind érdekbarátság. Az egyik (akár bevallottan, akár titkoltan) mindig többet akar a másiktól, aki ezt kissebb nagyobb mértékben ki is használja.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Lirion
addikt
válasz *Ropi* #19343 üzenetére
Igen, viszont én az ilyen kapcsolatot nem nevezem barátságnak. Persze jó indulattal lehet, de egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél kisebb-nagyobb mértékben szenved, a másik pedig kisebb-nagyobb mértékben kihasználja a partnerét szerintem baromi messze áll a barátságtól.
19342: bizonyára ismered a párhuzamot a vélemény és a segglyuk között.
19338: mennyit teszel fel? Szívesen fogadok, akár milliós összegben is. Állod?
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs