Hirdetés
Aktív témák
-
frame>24
addikt
"Amúgy azt sem értem, miért kell lekurvázni azt a nőt , aki könnyen alakít ki szexuális kapcsolatot, no és ott a pasi akkor mi ebben az esetben?"
Kitörne a világbéke, ha lennének ilyen nők! (jelentős számban). (Azt' akkor nem lenne kinek eladni a fegyvereket)
Az idők alatt kialakult társadalmi berendezekdés, kultúra, stb. miatt egy nő még akkor is kurvának érzené magát a nyílt beleegyezéstől, ha férfi ilyet még csak nem is gondolna róla.
Ez van, ezek emberi játszmák.Ha egy lányak szépen udvarol egy srác, a lány is tudja, hogy végső soron arra megy ki a játék, hogy (sok beszélgetés, stb.) után SEX! (később, ha szeressék egymást, házasság, gyerekek, mégtöbb SEX!, stb...) - Nade ettől még a protokollt eljátsszuk, ez az élet, Babolcsai Néni!
Ezt meg hallgassátok meg, mer jó! (dalszöveg is)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #18202 üzenetére
Nem traktáltam őket ilyesmivel. Persze lehet mentek bizonyos játszmák (pl. fenékmegfogás, és szemkotaktusok, stb. ), de nyilvánvaló volt mindkét részről mire megy ki a "játék".
fordfairlane : "Valamilyen szinten minden nőnek játszani kell, "
Lehet elbeszélünk egymás mellett , de én az általad írt játszmán azt értettem, hogy vágjuk át a nőt, ne adjuk ki magunkat teljesen, hogy igen, az az első gondolatunk, hogy .Félre ne értsetek, nem vagyok a "megyünk b...ni " típusú nő, sőt ez így kimondva durva is, de ugye nemcsak szavakkal lehet kifejezni azt, ha egy nőt ágyba akarnak vinni. Ez utóbbi meg nálam be szokott válni.
Ez utóbbi lehet olyan, hogy egyfajta "játék"., pl. hajcincálás, fenékrecsapás, és egyebek.
A szándék nyílt , hisz tudja az ember mit akar a másik, van benne egy kis játék is, mégsem bunkó módon, hanem sokkal inkább amolyan intim, finom szexualitásként jön le a dolog. Én az ilyet mit nem mondjak szeretemSzóval fiúk nem beszélni kell, hanem cselekedni (Nyaksimogatás, stb. ). Ha belemegy a nő, nem szólhat semmit, nem ígértél előre semmit, nem is köntörfalaztál, mert belevágtál a dologba, szóval gond egy szál se.
frame>24: "Az idők alatt kialakult társadalmi berendezekdés, kultúra, stb. miatt egy nő még akkor is kurvának érzené magát a nyílt beleegyezéstől, ha férfi ilyet még csak nem is gondolna róla."
Ebben viszont igazad van.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
fordfairlane
veterán
Alapvetően ott látom a problémát, hogy a férfiak inkább a szexet akarják, a nők meg inkább nem a szexet, az mellékszál, hogy néha a nők is. Márpedig ha ez a helyzet, akkor lehet őszintének lenni, csak nem mindig éri meg.
Az egy külön történet, hogy kedvező felállás esetén sem lehet egy átnyújtott "szexet akarok tőled" cetlivel célba érni, legfeljebb utalni lehet rá különféle módszerekkel.[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
-
orbano
félisten
válasz fordfairlane #18204 üzenetére
a nők is akarják a szexet, néha türelmetlenül is, marhaság mást hinni. csak ők nem adják könnyen magukat a puszta vágy miatt. nem ugyanaz a két dolog.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Esmein
nagyúr
válasz orbano #18206 üzenetére
A lányok is ugyanazt akarják mint mi
csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni
de ha te azt megtudnád hogy miket terveznek
nem mondanád magad többet perverznekaljas kúszóbabok
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
Hát ja, vannak szűzk csajok, akik szeretik, ha el van vive a sejhajuk ideoda, meg rózsa, meg plüssgenyó , meg vacsora, (meg bmw a garázsban, meg sok pénz a bankszámlán stb), no és akkor esetleg, mintegy kegy, utána szex.
És ezzel el is mondtam a véleményem.fordfairline: a nők, nem a kislányok. Nézz szét 26-30asok közt
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
sok csajnak rumli van az agyában, azt hiszik, hogy a szex ajándék amit ők adnak a férfinak.
nálunk pl nem votl még rendes randi se, normál esetben ugye ez előbb séta, aztán szex, hát... nem mindenkinél ugye
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
válasz Csakénvagyok #18211 üzenetére
Nekem sosem udvaroltak még Vagy már annyira régen , hogy arra nem is emlékszem.
Az valahogy mindig kimaradt. Ha valakivel kölcsönösen szimpatizáltunk, simán a másik tudtára adtuk.Bár lehet jobb lenne tisztázni, mi számít az udvarlás fogalomkörébe.
(Mellesleg a virág, meg vacsora nem csak a királylányképzősök sajátja, a nők szvsz elég nagy részénel ezzel (is) lehet ágyba jutni . )
Kölcsönös szimpátia esetén, főleg ilyen korban már én spec nem szeretem a hosszadalmas köröket. Sokkal imponálóbb , ha a férfi tudtomra adja, szeretne tőlem többet. Aztán majd én eldöntöm, hogy hogy reagálok.
De akkor ennyire kivétel lennék?
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
a nők is akarják a szexet, néha türelmetlenül is, marhaság mást hinni. csak ők nem adják könnyen magukat a puszta vágy miatt.
Valami oka mégis csak kell hogy legyen annak a rengeteg neten fellelhető "szemét pasi átvert" , "csak azt akarta tőlem" című bejegyzésnek. Mindegy, téma lezárva részemről, nem fogom tudni bebizonyítani, hogy a férfiak általában a könnyen és gyorsan szexet akarják, a nők többsége meg nem, egyszerűen csak tudom.
x gon' give it to ya
-
Csakénvagyok
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz Csakénvagyok #18214 üzenetére
Az udvarlás szóra kerestem, hátha van valami általános leírás, mások mit gondolnak annak Google első találat volt.
Amúgy ha ez udvarló szöveg, akkor azt hiszem jobban is jártam, hogy kimaradtam az ilyesmiből[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Királykisasszonyok (ha már a képzőről is beszélünk)
A témához majd később.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
tildy
nagyúr
válasz Csakénvagyok #18216 üzenetére
Várjál találtam jobbat is
Kokinak gyűjtést kéne szervezni, és elküldeni ide"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kidus
őstag
válasz orbano #18194 üzenetére
Szerintem tul sok ezen a dumalgatas.
Egy ertelmes no pontosan tudja, mit akar tole az adott pasi.
Ha nem, akkor majd kesobb rajon
Nem kellenek itt szocsatak, meg megbeszeles, a kozeledes milyensegebol es a pasi/no hozzaallasabol pontosan lehet tudni, mire megy ki a jatek. Ennyi.
Meg csak beszelni sem kell rola, ha eljut a dolog az agyig, akkor kolcsonos egyetertesben tortenik es annak tudataban, hogy mit is jelent a dolog.
Ha meg valaki naiv/szellemi fogyatekos, akkor IJ kartya.Assuming Control
-
Csakénvagyok
őstag
Ez már tényleg perverz. De az aki beveszi naív vagy csak elkeseredett? Esetleg csak Koki
Orsi: Kösz a filmajánlót, má' tőtöm is.szerk: Mien furcsa, a fiúk az udvarolgatás mellet, a lányok ellene érvelnek, hogy hogy kell egy lányt leveni a lábáról. Asszem átálok a csajok táborába.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Esmein #18210 üzenetére
Jah nálam mostanság normál esetben előbb sej haj az ágyban aztán el lehet sétálni!
3x voltam szerelmes ebből kétszer nagyon nagyon, mondanom sem kell egy sem jött össze, ma pedig már nem is akarom jobb ez így, egy rakás gondtól szabadul meg az ember.[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Cs.Orsolya
senior tag
No, tapasztalataim szerint, a nők átlagban elsődlegesen érzéseket, érzelmi állapotokat akarnak, míg a férfiak fizikai jóllétet, testi komfort élményt. Ennek magas szintje a szexualitással fűszerezett testi-lelki összeolvadás, ill. pasiknál az alapos szexuális kielégülés.
Így elmondható, hogy mindkét fél ugyanazt akarja, csak más úton érik el. Ami közös, az a gondolat. A nő is annak révén kezdi el érezni, amit érez, hogy mit is gondol, és a férfinak is elég egy gondolat, hogy szexuális izgalomba jöjjön. Látvány sem kell hozzá...
A két nem abban különbözik leginkább, hogy a férfinak nagyon kevés dolog elég olykor ahhoz, hogy már a látványtól, a gondolattól is... Míg egy nő a végletekig bonyolíthatja a kritériumok listáját, mire eljut az érzelmi állapotig, amiben a szexualitásra nyitottá válik.
Természetesen ezek az alapok, és minden tapasztalat, tanulási élmény elmozdítja a feleket a másik irányába: a pasik bonyolítják, a nők egyszerűsítik. Éppen ezért, nincs gond azzal, ha egy pasi csak akkor elégedett, ha a királylánnyal akar dugni holtaiglan-holtáiglan, és azzal sem, hogy egy nőnek már elég, ha a férfi külsődlegességében sugározza a szexuális vadállatot - lásd latin macsó alaptípust.Másik részről, az őszinteség a legegyszerűbb dolog. ha tiszta lapokkal játszol, és alapvetően nem vársz semmi többet a másiktól, mint amit ígér, onnantól kevesebb az esély a csalódásra. A szavak nem bizonyítékok, a tettek sokkal inkább...
-
Viszlát
addikt
válasz _justapost #17920 üzenetére
Valami fejlemény, ha erre jársz?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
orbano
félisten
Igen, pont ebből alakult ki a "vita", abból az esetből, hogy Bandustól megkérdezte explicit a (nyilván éretlen) csaj, hogy mit is akar voltaképpen. És egy ilyen nő naivitását/szellemi fogyastékosságát boncolgattuk. De Te megadtad a tökéletes végszót rá
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #18222 üzenetére
És miért van az, hogy a nők sohasem szeretnek felelősséggel tartozni azért, ha kicsit "kurvák" és engednek a vágyaiknak? Mintha igényelnék a spontaneitás látszatát, hogy csak belesodródtak ebbe a különleges megmagyarázhatatlan élménybe, hogy a végén úgy csodálkozhassanak rá az egészre, mint ha tényleg valami meglepetésszerű dolog történt volna, amire nem számítottak.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #18222 üzenetére
Jut eszembe, egy másik témában kíváncsi lennék a véleményedre: Régebben olvastam arról, hogy míg az álmaink segítenek a vágyaink, szükségleteink elérésében, vagy félelmeink elkerülésében, addig a nappali ábrándozás, fantáziálás káros, mert valamiféle hamis elégedettségérzetet kelt és ez tudat alatt azt eredményezi, hogy az agyunk már nem fog koncentrálni annyira ezen célok elérésére, így kevésbé leszünk sikeresek a vágyaink elérésében (naívan, egyszerűen fogalmazva).
Amennyiben ez igaz, nem lehet káros hatású ilyen szempontból a filmnézés? Pl. ha sok ember folyamatosan pozitív utópiákat néz megfilmesítve, ezekről olvas, nem vész el benne mélyen a valódi vágy a távlati céljainak az elérésére? Ha megnézek 15 james bondos, ügynökös, szuperhősös filmet, nem lanyhul bennem a vágy, hogy tökéletesebb, erősebb, okosabb, jobb ember legyek? És mindez olyan módon, hogy észre se mveszem?A vér nem válik VAZZE!™
-
PazsitZ
addikt
miért kell lekurvázni azt a nőt , aki könnyen alakít ki szexuális kapcsolatot
Hirtelen eszembe jut 2 példa is. Mindkét lánynak akadnak rendszeresen egyéjszakás kalandjai. Mégis valahogy másképp tekintek az egyikre, mint a másikra.
Az egyiket nevezném kurvának, egy egyszerűbb butább csaj.
Míg a másikat egyáltalán nem nevezném annak, ő egy teljesen reális gondolkodású, értelmes, "vagány" csaj, aki szereti ezt is.Tehát a személytől, hozzáállásától is függ a dolog szerintem, hogy kire miként tekintenek.
(leszögezném, nem vagyok elfogult, egyikkel se voltam
- http://pazsitz.hu -
-
Esmein
nagyúr
kurva az, aki pénzért ad szexuális szolgáltatást, ilyen egyszerű, a többi maximum könnyűvérű.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz orbano #18226 üzenetére
Azért, mert akkor fel kellene vállalnia azt is, hogy megbélyegzik. Mindig megbélyegzik. A nők nem lehetnek szociálisan elfogadottan szexcentrikusak. Mert könnyűvérűnek, kurvának, ledérnek, szajhának, promiszkuisnak, és a többi titulálják őket. Nézz csak rá, minden területen azt próbálják erősíteni, hogy egy nő akkor nem normális, ha szereti a szexet, és szereti váltogatni a partnereit, holott ez is természetes dolognak kellene lennie. Hiszen egy nőnek ugyanúgy igénye egy megfelelő szexuális partner, egy megfelelő szexuális élet, egy kielégítő szexuális ritmussal. És nem is olyan könnyű ezt egy férfival elérni.
Másik oldalról, a férfiakat folyton felmentik, hogy a genetikájuk, meg az ösztöneik. Egy nagy Frászt! Egy férfi is vállaljon felelősséget azzal kapcsolatban, ha gyakran váltogatja a partnereit, és/vagy egyszerre több partnere is van. Ez miért elfogadottabb? Kik nyomasztják rá az emberekre ennek elfogadását, és elítélését? Ki/Mi alakítja ki a normákat?
Ez erre adható válaszok igen messzirevezető téma, ne is menjünk bele, mert csak felesleges szócséplésbe csúszna...."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #18232 üzenetére
Ha találsz olyan csatornát, amiben közölni tudod a véleményed, feltétlenül értesíts!
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #18231 üzenetére
Na jó, megfogadom amit mondtál, mégsem írom le a véleményem
A vér nem válik VAZZE!™
-
bandus
veterán
kezdek rájönni, hogy a nők tényleg az igazi faszfej bunkókat szeretik, akik semmibe veszik őket... éérdekes.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
bandus
veterán
válasz Cs.Orsolya #18236 üzenetére
akkor lassan nekem is el kell már mennem teázni veletek
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
zoltanz
nagyúr
Régen teljesen elfogadott volt a prostitúció és pl. a japánok magas fokra emelték, kialakúltak a csak a szórakoztatásra is igénybe vehető nőneműek (komoly társalgási, idegennyelv, protokolszabályok ismerete stb. kívánalmaknak is meg kellett felelni a mellett, hogy jól kellett kinézni persze) sőt nem volt lenézett szakma inkább a felsőközéposztály -tól kezdődően lehetett erre szakosodni. A mai képmutató meghasonúlt társadalmi berendezkedésünk miatt ma ez a helyzet.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz zoltanz #18239 üzenetére
Javaslom ezeket a filmeket megnézésre:
-
Integra
titán
kukac!
höhö, hiába bukott rá a csoffadt csávóra, csak egy nyaralást nyert vele
[link][ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
orbano
félisten
-
zoltanz
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #18240 üzenetére
Köszi majd belevetem magam a témába
Az "Egy gésa emlékiratait" meg akarom szerezni könyv formátumban úgyis.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #18231 üzenetére
MEgfelelő partnert kell találni, akivel a nő lehet nyílt.
Hogyismondják?
A férfi felesége legyen jó anya a gyerekeivel, barát a hétköznapokban, nő a stylusában, és "kurvás" az ágyban.
Van benne valami.Szerintem tök természetes dolog nőnek is ugyanúgy kimutatni a vágyait, érzéseit ahogy férfinak is. Nem az a lényeg mások mit mondanak.
bandus: kezdek rájönni, hogy a nők tényleg az igazi faszfej bunkókat szeretik, akik semmibe veszik őket... éérdekes.
Az van, hogy a faszfej bunkóknánl küzdeni kell a másik kegyéért. Hogy nem kapod meg rögtön, hanem amolyan "plátói" . És igen, ez birizgálja egyes nők fantáziáját.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
"Az van, hogy a faszfej bunkóknál küzdeni kell a másik kegyéért. Hogy nem kapod meg rögtön, hanem amolyan "plátói" . És igen, ez birizgálja egyes nők fantáziáját."
Ez így igaz, de nem egyes hanem a legtöbb nő fantáziáját!
Pl. nálam is így van, van 2-3 igazán jónak mondható csaj aki mindig kitalál valamit, csakhogy a közelembe férkőzhessen. A slussz poén az, hogy tényleg szépek tetszenek is nagyon csak fosok tőlük, hogy mi lesz ha belezúgok valamelyikbe akkor is így akarni fognak vagy dobva leszek mint egy kő?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
orbano
félisten
válasz Sárpac #18246 üzenetére
A Methodban le van írva egy jelenség, amit úgy hívnak Investment. A lényege, hogy minél több energiát fektetsz egy (jobb esetben) ellenkező nemű lény megszerzésébe, annál jobban fogsz hozzá kötődni, jobban fogod más emberekkel szemben preferálni. Ha sokáig udvarol neked és próbál megszerezni, annál nehezebb hibáznod. Abban meg azért illene bíznod, hogy vannak olyan értékeid, amivel meg tudsz tartani egy nőt, nincsenek olyan nagy igényeik
A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #18248 üzenetére
Ez így van. Hm, egyetértek a methoddal?
Ezért is esett rosszul akkor mikor ki lettem b@szva. És persze ott volt az irigység is, hogy persze a másik csajnak kisujját sem kellett mozgatni, mégis mindent megkapott."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sárpac
nagyúr
válasz orbano #18248 üzenetére
Persze ez igaz, nem az önértékelésemmel van a baj, csak a szexen kívül semmit sem érzek irántuk. Magyarul egy jó dugás még simán beleférhetne, de azt hiszem inkább az a baj, hogy jobban vágyom egy megértő figyelmes kedves aranyos Társra mint egy jó dugásra.Hiába öregszem.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs