Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz Sárpac #20243 üzenetére
Csak úgy esik a fény.
Nanemár , hogy normál módon, nőies kéz azért zavaró legyen, mert van rajta nőies piheszőr.... Agyam eldobom."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
puttputt
őstag
Hogy nevezik, ha egy informatikus egyszerre több nővel van együtt?
"(Realtime) multitasking process...":LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
tildy
nagyúr
Szerény személyem az idő 100%-ban egy informatikussal van együtt
Pont mondani is akartam, az előző viccnél , hogy:
"Hogy nevezik, ha egy informatikus egyszerre több nővel van együtt?"
-Leszbikus gruppenparty."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
TexT-BoY
addikt
A ph-s addiktásgomnál, csak a japán autó addiktásgom nagyobb.. szóval maradjunk annyiba hogy inkább veszek sajátot és ne járkáljon értem .
De a biztonság kedvéért van egy másik lányzó is, csak még ő meg nemtudja hogy Eo vagy Cz3 lesz a végén, de a japánban biztos
Goose-T mink is itten ááátunk. Majd este teszek fel saját fotót, csak mi marhakorááán.
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
puttputt
őstag
válasz Csakénvagyok #20255 üzenetére
Danke, nem volt meg a linkje De most komolyan Köszönöm.
Azért gondoltam, illik a téma "szellemiségéhez", és tényleg elgondolkodtató.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Leeza
tag
Na, ezt vártam, mindenki ugrott a témára, ez volt a cél!
Gyorsan felpezsdült itt az élet, mindenki felébredt. Egyébként senki ne vegye magára."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
puttputt
őstag
válasz Csakénvagyok #20261 üzenetére
Már gyakran előfordult, lassan válófélben vagyunk Egyébként, szerintem az volt a gond, hogy régebbiekre mutatott rá, mikor keresetem, - meg idáig, őszintén, nem gondoltam, hogy megosztom ezeket a "szüleményeket" - hiszen ez az adott rovat többedik kiadása.
Erről ennyit.Ne is, nem arra "készült"!
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Mawyx
őstag
-
Goose-T
veterán
Sokféle módon meg lehet közelíteni, tegnap a Lánchíd felől mentünk - ahogy átérsz a hídon Budára, a Sikló mellett balra van egy sétány, ott fel lehet jutni. A jobb oldalán van egy kapu felfele vezető lépcsővel, ott lehet rövidíteni a hegyoldalban, és rögtön a várudvarba jutsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
puttputt
őstag
válasz fordfairlane #20269 üzenetére
Nem véletlenül "szürkítettem bele" az itt folyó társalgásba..., nem mondtam, hogy "mindenkinek tetsszen".
Tényleg:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Wolverine
félisten
Ha nem akarsz gyalogolni, akkor a Moszkváról is van busz; a jelenlegi számozással 116-os néven fut, ha minden igaz. (és a 101-es meg a 16-os is oda visz)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Goose-T
veterán
-
glutamin
őstag
Már réges-rég felhígúlt a szakma, úgyhogy ez a kijelentés nem nagyon állja meg a helyét
Na egy vicc ide kapcsolódóan:
Két infós beszélget:
A: Képzeld tegnap megd**tam egy szőke libát.
B: Nem mondod, és hogy történt?
A: Felszedtem egy bárban, fel a lakásra, gerincrevágtam az asztalon a laptop mellett és hajrá.
B: Laptop mellett? Nem is mondtad, hogy vettél egyet. Milyen proci van benne?„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Integra
titán
a kommentek között van pár sikergyanús
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorcsi
veterán
-
Integra
titán
válasz puttputt #20289 üzenetére
akkor én is még egyet
és ez nyert versenyt, lol.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz puttputt #20293 üzenetére
nyomd be a kettest, ott az ellentéte, annácska..
baszki, mekkora csöcsei vannak, mint valami focilabda, főleg a távoli felvételeknél jön ki, amikor az alakjához is tudod viszonyítani..
egyszerű, butácska, nagy csöcsök. jövőtlen....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kokkantas
senior tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest