Hirdetés
Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz Csakénvagyok #21352 üzenetére
Inkább késöbb mint soha
-
frame>24
addikt
válasz Csakénvagyok #21352 üzenetére
Kivéve persze, ha Rexona-t használsz
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
zoltanz
nagyúr
válasz Csakénvagyok #21348 üzenetére
"Útálom ha egy lány segrészeg "
Nekem sem túl vonzó egyes esetekben, dehát joguk van hozzá, hogy azt tegyenek amit akarnak.
UI:
Az aláírásom mindent elmond
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Lirion #21316 üzenetére
"mert mások szerint az jó, pl. hogy felveszel egy inget, mert azt mondták, hogy jól áll"
tehá semmi divatosat nem veszel fel, csak és kizárólag funkcionális megfontolásból öltözködsz? fingasz is társaságban? csak mert a fing visszatartása elősegíti a bélpangást, ezáltal nem egészséges. így ha nem foglalkoztat mások véleménye, gondolom simán elfingod magad egy randin is, amikor éppen csókolózol a lánnyal, vagy mondjuk az ágyadban, amikor ugyanez a csaj a f*rkadat sz*pja. de felteszem előtte szimplán odamentél a lányhoz, hogy felkeltette az érdeklődésedet, és ha sikeres az ismerkedési próbálkozásotok, akkor lehet megdugod. majd közlöd vele hogy ha ez mind jól sült el akkor lehet randizni is fogsz vele? bár lehet ezt is olyan szinten leszarod, hogy igazából sorban állnak a csajok, hátha megdugod őket.
az pedig hogy valamivel nem "foglalkozol", nem jelenti azt, hogy nem aszerint cselekszel. legfeljebb nem tudatos és más eszközöket használsz.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #21332 üzenetére
Felmerült bennem egy kérdés, remélem megtisztelsz a válaszoddal:
Van valami összefüggés aközött, hogy valakinek mennyire "internalizáltak" a jelenlegi viselkedési formái, és aközött, hogy mennyit foglalkozik ezzel, vagy beszél róla?A vér nem válik VAZZE!™
-
Leeza
tag
Orbano vs. Lirion - abba ne hagyjátok!
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #21358 üzenetére
No a divatot ne hozzuk szóba szerintem. Mert lehet valaki abszolút nem divatosan felöltözve, mégis illik hozzá, mégis tetszik neki ami rajta van. Tehát lehet köze sincs a divathoz.
Én spec mindig is így öltözkedtem, most is így öltözöm. Érezzem jól magam a ruhában, arra meg teszek, hogy divatos, vagy sem.Funkcionálisan öltöznin mit értesz?
Amit utána írtál : egy párkapcsolatba simán belefér szvsz, ha véletlen böfög, vagy egyebet csinál az ember. PErsze randin és társaságban azért nem illik. No lehet kövezni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
divat (és stílus) alatt nem feltétlenül az éppen legaktuálisabb divatot kell érteni, hanem az összes, az adott korban (nem feltétlenül az egész társadalom által) elfogadott öltözködési stílust.
a fingásos példát látom abszolút nem sikerült megértened. pont a "randin és társaságban nem illik" dolgon. mi az, hogy illik? ha valaki olyan nagyon nagy alfahím, hogy mindenkinek leszarja a véleményét, akkor mi értelme az illemnek (tudom a választ, költői a kérdés)?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Apollyon
Korrektor
Fúj, mi van itt?
Amúgy felőlem böföghet a csaj akárhogy, nem zavarna. Persze nem ezt mondanám, hanem jól lehordanám hogy maradjá' már nőies!
Az ápoltsághoz hozzátartozik sztem hogy gyomorból érkező hangokat és/vagy gázokat csak diszkréten, mások számára nem észrevehetően "kezelik" a nők.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Kokkantas
senior tag
-
Leeza
tag
válasz orbano #21368 üzenetére
Pont így értettem!
Eddig azért egyes dolgokban közelítettetek egymáshoz, bár Lirion durván szélsőséges arcát mutatja körünkben... Azért ha vitatkozni támadna kedvetek, ne hagyjatok ki.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
-
tildy
nagyúr
válasz proof88 #21365 üzenetére
Ha 2 cupsra és hasonlókra gondolsz , akkor fúj... Bár szerintem itt nem is ilyenekről volt szó.
Orbano: szerintem az ún. alfahímek is -bármennyire mondanak mást- bizonyos téren igenis a társadalmi normákat követik. Vagy legalábbis olyan módot, amivel a csajok szemében nem nagyon írják le magukat , hiszen akkor oda lenne az alfahím státusz...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
elmoraan (r)
aktív tag
"Absolute freedom doesn't exist; what does exist is the freedom to choose anything you like and then commit yourself to that decision. "
azaz
"Teljes szabadság nem létezik; csak az létezik, hogy bármit választhatsz, amit csak akarsz, és aztán ragaszkodsz ehhez a választásodhoz."Vagy hogy.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Lirion
addikt
(#21358) orbano
Nem arra gondoltam, amit itt te leírtál. Ha én ruhát veszek, akkor szétnézek és ha vmi tetszik, felpróbálom, mászkálok benne kicsit és ha jól érzem magam benne, akkor megveszem, függetlenül attól, hogyha melletten 3an mondják, hogy idióta az a ruha. Volt olyan eset, hogy elmentem buliba ing és rá vettem egy pólót, ami alól lent is kilógott az ing alja. Két csaj ismerősöm szerint is ultragáz volt a szerelés, mégis egy jól sikerült estét tudtam magam mögött és jól éreztem magam a cuccban. Mellesleg voltam már esernyővel is discoban.. abszolut fun volt.Fingani nem fogom, mert attól én is kényelmetlenül érzem magam, mint ahogy az utca közepén sem fogok hugyozni. De a böfögés simán belefér, arra néha még rá is játszok és direkt rákészülve, hangosan nyomom, ha meg beszól vki, lehet magamat fun keretben diszkvalifálni.
(#21365) proof88
lol, végül is azt mondják, a szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jó. Ha nekik a ez kell...(#21371) Leeza
Leírom, amiket gondolok, tisztában vagyok vele, hogy ez mások szerint szélsőséges, nekem viszont már természetes.
Egyébként amíg MM-es, addig max csak közelíteni fog a véleményünk, egyezni nem.(#21374) tildy
Épp hogy a csajokkal szemben nem követik a társadalmi normákat. Pl., hogy meghivatják magukat velük buliban, ki hallott már ilyet... -
Ádibádi
tag
Üdv mindenkinek!
Ide még nem írtam úgyhogy sztem el is kezdem
Lenne egy kis kibogozni való a részemről és szeretném a segítségeteket kérni!
Nos a történet úgy kezdődik hogy a legjobb barátom húgával sikerül összejönnöm majdnem 9 hónappal ezelőtt (először a tudta nélkül de később kiderült és végül is lerendeztük vele és a szüleivel is és sikerült együtt maradnunk) a gondok viszont kb. 1 hónapja kezdődtek mivel állandóan féltékenykedik (ha még főleg a lányokra azt meg is érteném de a saját bátyáira és arra hivatkozik hogy velük többet foglalkozok és ők nekem fontosabbak mint saját maga). Valamint egyszer mikor már nagyon ráuntam hogy ezt így gondolja felemeltem ellene a hangom (nem nagyon csak picit) és ez mint kiderült nagyon nem tetszett neki és ezen okok miatt 4 napja majdnem szakítottunk (igaz sikerült megmentenek a helyzetet és szereztem nála még 1 esélyt de ez sztem elég törékeny most jelen állásban). Olykor olykor kimutatja felém az igazi énjét (magyarul odabújik hozzám, átölel, csókol és ilyenkor ez jól esik és igyekszem ugyan így viszonozni) valamikor viszont a bátyái miatt bevágja a durcit és nagyon nehéz ilyenkor vele szót érteni de az esetek 90%-ában sikerül mondhatni kibékülnünk. Én érzem hogy szeret engem (pontosabban imád) és én is szeretem (imádom) őt de néha nagyon nehéz vele néha pedig nagyon kellemes. Nem szeretném ha lehet sohasem elveszíteni de ez így nem lesz egyszerű hogyha ez így folytatódik tovább.
Szeretnék tanácsot kérni hogy hogy ne bántsak meg senkit és mindenkivel tudjak vmennyit foglalkozni mert a barátság a bátyával is sokat számít és a húga szerelme is de néha nehéz ezt a két dolgot összeegyeztetni.
Hogyha tudnátok ebben nekem segíteni és vmi tanácsot adni (azon kívül hogy hagyjam ott) azt nagyon megköszönném
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
Csakénvagyok
őstag
No a divatot ne hozzuk szóba szerintem. Mert lehet valaki abszolút nem divatosan felöltözve, mégis illik hozzá, mégis tetszik neki ami rajta van. Tehát lehet köze sincs a divathoz. Szerintem meg az divatos ami kúrva jó áll, s kész
Amúgy én meg a fekete nadrág-fehér póló-fekete dzseki kombinációt lészesítem előnyben. Egyszerü, mégis töbször hallotam hogy : de kicsípted magad.Ja, és a pisikakaszexet mellőzük már, kéremszépen (én is láttam egyszer vlmi 5 másodpercet, még vagy 4-6 évvel ezelőtt, de azóta is forog a gyomrom ha rá gondolok.)
[ Szerkesztve ]
-
Ádibádi
tag
válasz Csakénvagyok #21382 üzenetére
Köszi
No meg az kimaradt hogy a gépemmel(gépekkel is többet foglalkozom) mint vele.
Néha sztem ő maga sem tudja hogy mit is akar pontosanA NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
nagyúr
válasz elmoraan (r) #21378 üzenetére
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
I_Am
veterán
válasz Ádibádi #21383 üzenetére
Ahogy a helyzetet elnézem nincs egyedül.
Te sem tudod mit szeretnél pontosan. Egyre fiatalabb korban és egyre komolytalanabbul akarjátok egyből magtalálni életetek nagy szerelmét. És ha már van egy lány aki figyelmet szentel Nektek, akkor biztos Ő az igazi, meg Vele akarjátok egyből leélni az életetek. És ha majd jön a csalódás, akkor sérült felnőtt emberekké váltok és észre sem veszitek.
Bocsi lehet picit túl nyers formába öntöttem az őszinte kirohanásom, de ha akarnám se tudnám finomabban megfogalmazni...
A gyerekkor lassan már 10 évesen véget ér. Hová fejlődik ez a világ?
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
tildy
nagyúr
Ugyanmár i_am, régen 17 éves korban lazán férjhez mentek a lányok, meg szültek
No offense,amúgy értettem mire gondolsz ...
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Ádibádi
tag
fordfairlane: Ez így ebben a formában eszembe sem jutott
I_Am: No ezzel szinte teljesen egyetértek ( de hogyha jól látom ez sajnos vagy sem lassan már általános lesz) mivel én 20 vagyok már valamennyi átlátom a helyzet de ő azért fiatalabb nálam (igaz az nem írtam az előbb le hogy közel 4 éve ismerem őket és mondhatni a lány első látásra belém volt zúgva csak én nem szerettem volna ezt viszonozni mert hát tudtam hogy nem lenne helyes meg hogy is nézne ki (most sem a helyesem) de közel 9 hónapja egy este mondhatni teljesen rám volt kattanva és sikerült összehoznunk az első csókunk (elég ritka sztem de egyáltalán nem én kezdeményeztem én tűrtem egy darabig a dolgot hogy próbálkozik de aztán eldördült az a bizonyos szó hogy nem merem és mégis mertem ugyan valószínűleg hiba volt ezt így összehozni de ami megtörtént az megtörtént)
Azóta is együtt vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
Ádibádi
tag
válasz Csakénvagyok #21390 üzenetére
Jajj éreztem
De komolyan
-
Leeza
tag
válasz Ádibádi #21380 üzenetére
Üdv. a való világban! Komolyan, nem is értem a problémádat... Egy kapcsolat sem mindig, minden pillanatban fenékig tejfel... Vannak súrlódások, különböző okokból, persze ez korosztályonként egész más...
Biztos nehéznek érzed ezt a helyzetet, de talán egyetlen őszinte beszélgetés már segíthetne a dolgon! El kéne magyarázni a leányzónak, hogy örüljön, hogy ilyen helyzetben van. Egyáltalán nem baj, ha a bátyái a barátaid, sokkal nagyobb gondot jelenthetne, ha nem tudnál kijönni velük, én ezt tapasztalatból mondom. Nekem nem volt könnyű közelíteni a bátyám és a kedvesem, szerencsére mára ez már rendben van, de eltartott egy darabig...
Rájuk féltékenykedni, ez egy vicc... Majd rájön később, a durcit is le fogja küzdeni, ha kicsit érettebb lesz. Ezért otthagyni baromság lenne, még csak hibának sem érzem, hogy összejöttetek. Ha tényleg barátok vagytok, nem fog ez nálatok bezavarni, bárhogy alakulna a lánnyal... Bár vigyázz, nagyon ne bántsd meg, akkor előjöhet más arcuk.
-
Leeza
tag
válasz Csakénvagyok #21390 üzenetére
Ha nem is mindig a nő kezdeményez, de mindig a nő dönt... A kezdeményezést látszólag át kell engedni, hadd higgye, hogy ő választott...
-
Ádibádi
tag
Köszönöm a tanácsodat
Igazából ezek az őszinte beszélgetések segítettek a dolgokon (több is volt) és mint az vele esetek 95%-ában jól jöttünk ki belőle szerencsére.
Viszont amíg a szakítás szóban forgott (végül is én nem fogadtam el ezt a választását és sikerült is megoldani a dolgokat hogy ne így gondolja) addig szóba hozta hogy keressek másik lányt nyugodtan meg úgysem vagyok fontos neki.
Igazából nem értem hogy miért gondolja ezt vagy miért jó neki ha mással lennék talán nem azt látja hogy boldog vok vagy esetleg már annyira megunta a bátyái és közte lévő huzavonát hogy kénytelen volt erre a döntésre jutni.
Az én véleményem pedig az hogy bármennyire mondja(mondta) hogy hagyjam ott ha ezt választottam(tottuk) volna akkor "megszakadt volna a szíve" és ezzel nem lett volna egyedül
A bátyáival vigyázok és nem célom hogy a másik arcukat is megmutassák (erre 9 hónap alatt nem került sor )
-
Leeza
tag
válasz Ádibádi #21394 üzenetére
Szerintem ez a duma csak a lelki terror volt részéről, valószínűleg biztos volt benne, hogy úgysem teszed meg, nem keresel mást, de azért jó lenne, ha ilyenekkel nem dobálózna... Megteszi még párszor és utána mondhat, amit akar, nem fogod komolyan venni... De azt hiszem, ezeken mindenki átesik, főleg ebben a korban...
-
orbano
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #21396 üzenetére
Nem egészen ere gondoltam., hanem inkább arra, hogy valószínűleg olyan mintát fog követni, hogy minnél több csaj bukjon rá.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest