Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz umbibumbi1 #11137 üzenetére
Szerintem a jövő hétvégén én is megveszem. Képmutató, hogy itt próbáltam védeni, közben nekem nincs is, illetve egyre több jót olvasok róla mindenfelé.
Ezek szerint akkor nem célszerű a zongorával kezdeni, mert az egy végtelen történet?
-
g@bo
nagyúr
-
umbibumbi1
tag
válasz djozsi #11151 üzenetére
senki sem mondta,hogy végtelen,csak talán az egyik legröccenősebb.de nem vész és jobb hirtelen,mint gondoltam.de még korai véleményt formálni részemről,át kell mennie a gyerekteszten ilyenkor kicsit félek a beleölt energia és idő miatt
amúgy ti tudós emberek vagytok,a bal kék controller kezdi megadni magát,konkrétan az analóg stick.
mit csináljak vele?küldjem szervízbe,vagy szépen szét lehet szedni és ki lehet tisztítani,hátha csak ennyi a baja? -
Scholes9
nagyúr
válasz djozsi #11143 üzenetére
Régebben nálam sem, de azért mostanra már vissza vettem a tempóból. Na meg épp lefoglal a God of War PS-en, azzal egy darabig elleszek, amennyi időm van játszani Vár a Dark Souls 3 szintén a Sony konzolján, az sem lesz egy séta Na meg ott van a Zelda, aminek szerintem csak ez elején vagyok és végül a Mario Odyssey, amit imádok és abban is van rengeteg feladat még, mivel a holdak harmadát szedtem eddig össze Legvégül pedig van, hogy hetente néhány órát tudok csak játszani, így most egy darabig nem tervezek játékot venni
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
MODERÁTOR
válasz umbibumbi1 #11154 üzenetére
Összefoglalóban:
TopicTársakTapasztalatai alapján:
JoyCon "szoknya" alá kerülő kosz:
"Lefelé nyomom az analógot, akkor alig akar megmozdulni a játékban a karakter, ha kicsit felfelé nyomom, akkor beragad és megy magától. Nem koszos, nem poros, nincs beragadva az analóg. Próbáltam újrakalibrálni, de amikor lefelé húzom a gombot, akkor látszik, hogy nem is megy le a jel a legalsó körig... Mi a túró lehet vele? Semmi baja nem volt ennek 2 hete. Nem volt leejtve sem. Nincs lemerülve. Egyébként ez már volt javítva, berakták azt az indukciós szivacsot, hogy normálisan működjön. Tapasztalt már valaki ilyet?
Megoldás @Speedy86
Nekem volt ilyen. Vegigtúrtam a netet már minden után és akkor találtam egy cikket, ami megoldotta. Mikrokosz a joy szoknyája alatt. Kifújtam szépen es azóta 99 százalékos. Nekem egyébként magátol ment előre, mert nem állt vissza középre az axis.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Elvileg van, tudomásom szerint Magyarországon egy kulcstartót kapnak ez előrendelők a sima játék mellé.
Olasz amazonon fent is van 65 euro-ért.
Ezek szerint a matricát nem kapjuk meg.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #11158 üzenetére
65 euro?????
MUAHAHAHAHAAAAAA
Ez már nálam is kiverte a biztitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #11160 üzenetére
sok? nintendo sose xarozott.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #11160 üzenetére
Különösen a korábbi wii U tulajoknak (mint mi) fáj ez, úgy tűnik a wii U-t szeretnék meg nem történtnek tekinteni... a N rajongók kivételével ez a nagy többség számára sikerülhet is, ők pedig meg fogják venni az összes remake-t és imádni fogják (remélem). A súlyos esetek (mint én) megveszik az remake-t IS, és remélik, hogy a Switch-en biztos sikerül a második pályán túljutni
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát azért erre szerintem külön rágyúrtak
koncsik Majd a szörfös majommal
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
-
wingman83
csendes tag
Sziasztok!
Egy időben lehet játszani rádiós és kábeles kontrollerrel a gépen? Venni akarok egy kábeles kontrollert és jó lenne tudni nincsen-e olyan, hogy csak rádiós vagy csak kábeles lehet egy időben rákötve a gépre. Köszi! -
MODERÁTOR
válasz djozsi #11168 üzenetére
Sokáig nem jelentkezett nálam se a probléma, amíg hátra nem került a Switch dokkoló a wii U mögé. Akkor már kellett a korrigálás, ezzel az "upgrade"-del a probléma hardware szinten kerül megelőzésre. Reméljük.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz djozsi #11146 üzenetére
A DK sem került soha ennyibe, még fénykorában sem, amikor U-ra megjelent. A Switch játékokkal az lesz a gond, mint a többi N platforméval, hogy ezen öt év múlva is ugyanennyibe fog kerülni az XY játék, a Sony és az MS platformján (hogy a PC-t ne is említsem) meg úgy fognak az árak zuhanni, mint a kő. Nagyobb akciók belsős AAA nintendós címekre meg szinte nincsenek is. Én éveket vártam, mire a Kart 8-ra lett egy értelmesebb féláras akció, akkor húztam le eshopról.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
adalbert1
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #11170 üzenetére
Igen, én azt Wii U-ra talán valami 12k környékén vettem, ahhoz képest a 18k-s ár annak a 150%-a. PS4 esetén meg a sok PS3-as remastert már szerintem ilyen 6-8k környékén is be lehetett szerezni, az sokkal barátibb.
-
ayo
veterán
viszont legalább nagyon jó a használt piac Wii U-hoz képest, az nálam nagyon adja.
http://jateknaplo.blog.hu
-
mike1334
veterán
na igen..szokták itt mondani, hogy nem olcsóbb más konzolon se a játék..a Rayman Legends-t kb egy ezresért vettem meg tavaly xboxra..értem én, hogy ezen a konzolon új, de azért na.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
djozsi
senior tag
Ezt amúgy konkrétan leírtam a postban, amire reagáltál.
"Egyetlen kivétel pont a Donkey Kong, ezért $10-el többet kérnek el Switchen ($50volt, most $60), ami amúgy szerintem elég szomorú, pláne, hogy itt csak egy új karaktert kapunk (Funky Kong), új pályát nem, de azért még nem a vérlázító szint, $60 a szokásos AAA játékár."
Egyébként hogy tovább tetézzem:a DK Selects cím lett Wii U-n, szóval ott 20€-be kerül jelenleg.
Nekem amúgy nincs bajom azzal, hogy ugyan olyan áron jelennek meg ezek a játékok, mint Wii U-n. Nekem a Wii U kimaradt, ezért ezek lényegileg új játékok, a Wii U teljesítménye pedig nincs nagyon messze a Switchétől szóval azt se lehet mondani, hogy ezek a játékok rosszul néznének ki a Switch erejéhez képest. De azért ahogy írtam a DK árazása már engem is elkeserített némileg.
Ez az egész azoknak rossz, akik Wii U-n is jelen voltak és újra meg szeretnék venni a játékokat Switchre is. Nekik azért illene adni valami lehetőséget a kedvezményes vásárlásra.
-
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
Ez világos, de ez nyilván nem szempont az árazásnál. Ha kihoznak egy multiplatform címet akkor se mondják azt, hogy "srácok, PC-n fejlesztettük főleg, a PS4 és XB verziókba nem ment annyi plusszmunka, adjuk már ott 20 dollárért és csak PCn 60ért". Fégeznek némi piackutatást, felrajzolnak rá valami kereslet-kínálat-profit görbéket és beárazzák a gazdasági emberek azt jónapot.
Másrészt amúgy a Wii U sikertelensége miatt felteszem a rá készített first party játékok nagyrésze is rosszul termelt, jó eséllyel veszteséges volt. Érezni a Nintendon, hogy szeretné a Wii U-n bukott pénzeket visszahozni a Switchen.
Amúgy játékos oldalról tényleg úgy gondolom, akinek nem volt Wii U-ja, annak ez egy új játék, grafikai színvonalon hozza a Switches átlagot, van benne 20-30 óra tartalom, 9 pontos, sokaknak simán meg fogja érni a 60-at, szóval jól gondolkodik a Nintendo, amikor így árazza be. Persze nyilván nem a mi pénztárcánk szerint jól, hanem a sajátjuk szerint.
-
djozsi
senior tag
Nade hogy ne állandóan csak a játékok árairól legyen szó, mert már kezd elég repetitívvé válni.
Május első felére ígértek egy bemutatót a szeptemberben induló Switches online csomagról. Gondolom nem ezen a héten érkezik, hisz golden week van, nem dolgoznak, de szerintem jövő héten már igen.
Ki mire számít a Nintendotól és minek örülne, de szerinte nem fog megvalósulni? Számítotok-e bármi újra?
Amit biztosan tudunk, hogy lesz:
- eshop akciók
- havi rendszerességgel új NES/SNES játékok ingyen, online multiplayerrel megtámogatva
- kelleni fog az online játékhoz és a telefonos apphoz (hahahaha)Én mindenképp számítok cloud save-re, szerintem azt nem hagyhatják ki. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az bármilyen új Switchre letölthető lesz majd (ala 3DS).
Ezen felül nagyon örülnék, ha a telefonos appot kidobnák és kerülne normális (voice) chat a gépre, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem fog megtörténni.
-
mike1334
veterán
válasz djozsi #11177 üzenetére
Értettem akkor is. Hiába ubi árazza, egy "régi" játékról beszélünk, max switchen új. De látod más is hozott példát, hogy a nintendo játékai évekkel később is tartják az árukat, míg más konzolon egy AAA játék is pár hónappal később már -50%.
-
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #11180 üzenetére
Ja, boccs, kicsit erősen fogalmaztam. Megértem a dolgot, csak tényleg kezd másról se szólni a topik csak játékok árairól.
Egyébként abban meg totál igazad van, hogy a DK-t a Nintendo árazza és 60-ra lövik, miközben más platformon 20-ért elérhető, szóval nem különbek a franciáknál. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz djozsi #11178 üzenetére
Ez tévedés, a blockbuster játékok bőven nyereségesek voltak U-n is. 800k eladott példány környékén táncolt a megtérülési margin egy normálisabb játéknál, ez pluszmínusz eltérhet ettől mindkét irányba játéktól függően. Lehet, hogy egy Xenoblade X nullszaldó környékén kóválygott, de az 5-8 milliós AAA címekkel kaszáltak ott is.
-
mike1334
veterán
válasz djozsi #11181 üzenetére
Most nem én hoztam fel amúgy már túltettem magam rajta, ha ennyi, hát ennyi. Max kevesebbet veszek majd (legalább segít leküzdeni a gyűjtő szenvedéjem), meg kártyás verziót veszek, amit kicsi bukóval is el tudok majd adni.
-
djozsi
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #11182 üzenetére
Sajnos tényleg nagyon kevés olyan volt Wii U-n.
A Donkey Kong 200ezer környéki eladással startolt, aztán meredeken zuhant. Mostanra már millió fölé írják, de azóta már Selects cím is lett.
Ahogy nézem a Captain Toad és a Hyrule Warriors (azoknál nem lesz áramelés) egy kicsit erősebben fogytak, de nem sokkal, azok is 200k-300k környékén startoltak és a Wii U végére határozottan elérték a millió környékét.
Bayonetta 2 esetében még rosszabb a helyzet, 100ezer környékén launcholt, a Wii U korszak végére se közelítette meg érdemben a milliót.
Sajnos 1-2 nagy sikertől eltekintve a Wii U-n semmi nem fogyott jól. Vgchartz persze tudjuk, hogy pontatlan, de nagyságrendi becslésre jó, ez alapján 2 millió fölé is csak 9 játéknak sikerült jutnia összesen. Én nagyon sajnálom a Wii U-t és egy kicsit bánt is, hogy nem vettem meg, pedig a Wii-t nagyon szerettük, de sajnos minden szempontból kudarc volt a Nintendo számára, 1-2 kivételtől eltekintve a játékok eladásait tekintve is. -
woros
őstag
válasz djozsi #11185 üzenetére
A switch messze nem egyenlo a wii u hardveres teljesitmenyevel. Nemhogy majdnem, egyaltalan nem kozeliti meg a wii u a switcht. Remaket megvenni 18k-ert? Biztos nem. Hasznaltan 8k-ert is csak elgondolkodnek rajta, mert wii u-n megvan. 0 tartalom van hozza pluszban, igy a merleg inkabb a sose veszem meg iranyaba billen. Captain Toadba legalabb beleraktak valamit. Marha jo h kiad a ninty u-s jatekokat csak akkor kiadhatna kicsit tobbet is mint pl. a 2D meg 3D mariok, mario party online tamogatassal es meg sorolhatnam a top cimeket mert van par belole.
Ebayen egyebkent 30 korul vehetsz wii u-t, nincs ketto aaa cim ara es potom penzert kapsz hozza jatekot akar apron is.[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Jo is a cfw csak az a baj hogy a switch felhozatal szamomra eleg gyenge. Megjelenes napjatol megvan es eddig van ra 5 jatekom. +2 is volt ra de azokat el is adtam. Ezert cfw... haat nem is tudom, nem eri meg egyenlore es az online elerest nem is kockaztatnam mert foleg csak mario kartozom, amikor nincs semmi jo cim eppen.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
szildavid90
aktív tag
válasz Sirandrish #11189 üzenetére
Melyik 4 játék?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz szildavid90 #11190 üzenetére
Tőle úgy kell kérdezni, hogy a Zeldán kívül melyik másik három.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz szildavid90 #11190 üzenetére
Zelda, Mario, Mario Kart és Snipperclips
Dr.F.E.R.I.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
djozsi
senior tag
A Switch handheld teljesítménye pedig nagyjából pont az, amit a Wii U hardver tudott. Docked módban pedig nagyjából kétszer annyit bír, már ami a nyers számítási kapacitást illeti. Nyilván ezen azért még módosít az architektúra, a memória mennyisége (itt is dupláz a Switch). Tekintve, hogy mindennek mennie kell handheldben is futni alapvetően kijelenthető, hogy igazán komoly elrugaszkodást nem fogunk látni a Wii U játékoktól. Egy picit persze szebbek lesznek, jobb framerate, jobb felbontás, de az igazi nextgen része a dolognak itt a handheldség/hibridség és nem a nyers erő.
-
djozsi
senior tag
Külföldi fórumokat elnézve amúgy elég jól elkülöníthető kétféle Switch tulajdonos típus.
Egyrészt vannak, akik igazából a Nintendo nagy franchise-ait (Zelda, Mario, Pokemon, Metroid, ilyesmik) várják a gépre és amúgy is szinte csak AAAval játszanak és ők eléggé panaszkodnak, hogy porosodik a gép. Ez előbbi kategórián belül vannak azok, akik viszont multizni is szeretnek (Splatoon 2, ARMS, Kart), ők mondják, hogy jöhetne már egy Smash, de azért jól elvannak így is, Splatoon 2-höz például folyamatosan érkezik a tartalom és az ARMS is nagyon jó játékká nőtte ki magát, Kartot pedig gondolom emlegetnem se kell, közel tökéletes.
Másrészt pedig vannak azok, akik szeretik az indie-ket is és ők elég látványosan átköltöztek erre a platformra, legfeljebb arra "panaszkodnak", hogy már most nagy a backlog, apad a pénztárca és a Switch launch óta alig nyúltak más konzolhoz.Én is bedobom a listámat. Ebből van pár (talán 4-5) olyan, ami más platformon már megvan, de a handheldség miatt újravettem. Valamennyit mindegyikkel játszottam, többségét végig is játszottam, olyan vétel nem igazán van, amit nagyon megbántam volna. Kicsit megbántam a Super Bomberman R-t, az sajnos nem sikerült igazán jól.
ARMS
Battle Chef Brigade
Bayonetta
Bayonetta 2
Blossom Tales
Cave Story+
Celeste
Disgaea 5 Complete
Fast RMX
Floor Kids
Golf Story
Kamiko
Lovers in a Dangerous Spacetime
Mario Kart 8 Deluxe
Mario+Rabbids Kingdom Battle
Night in the Woods
Overcooked!
Picross
Pinball FX3
Puyo Puyo Tetris
Rocket League
Severed
Shantae Half-Genie Hero
Shovel Knight: Treasure Trove
Snipperclips
Sonic Mania
Splatoon 2
Stardew Valley
Steamworld Dig 2
Steamworld Heist: Ultimate Edition
Super Bomberman R
Super Mario Odyssey
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Xenoblade Cronicles 2[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz djozsi #11194 üzenetére
Ha ennek a többségét végigjátszottad mikor volt időd dolgozni (aludni, enni, bármi)? Azért kemény lista
Amúgy nekem is főleg az indie játékok jönnek be, de egyelőre még nem érte el azt a szintet a "vágyódás", hogy meg is vegyem a konzolt...addig várok, úgyis csak nő a lista Mondjuk, ha bejelentenék, hogy egy-két hónap és jön a Spellboud, nem is lenne kérdés
(Tudom nem lesz Switchből új kiadás, de én egy 3DS és Switch közötti konstrukciónak tudnék örülni, amin futnak az indie játékok és mellette mondjuk nagyobb az üzemidő (kisebb proci kevesebbet is eszik). Valami 4DS féle dolog...)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
umbibumbi1
tag
hello
na így áll a labo helyzeta cucc aranyos,az elkészítése vállalható.szerintem itt főleg a szoftver árát kérik el plusz az ötletét.
ez is egyfajta tech-demonak fogható fel szerintem mint az 1-2 switch,mi azzal is elhülyéskedtünk.
persze kérdés megéri-e az árát,ezt majd mindenki eldönti maga.eddig ugye a ház,az RC car és a zongora van készen.mára meguntuk a papírgyömöszölést
-
mike1334
veterán
-
szildavid90
aktív tag
Mario Maker nem várható Switch-re?
-
taki01
őstag
válasz szildavid90 #11199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest