Hirdetés
- PlayStation 5
- GTA VI
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz mike1334 #10350 üzenetére
Az elején a fejlesztők is kivártak, ami nem véletlen a Wii U után. Aztán jött a Unity és Unreal engine támogatás és hirtelen egyszerűbb is lett portolni Switchre.
Nekem egyedül az a bajom, hogy a bundleszökevény indie játékaimat vehetem meg újra full áron ide is.I hate morning people. And mornings. And People.
-
mike1334
veterán
válasz fogtunder #10352 üzenetére
Megértem, a korábban említett Moonlighter mellett a Stardew Valley is nagyon mozgat. Valahogy az ilyen játékok fognak meg a legjobban mostanában. Meg egy normális pokemonnak is tudnék örülni. Ha a 2ds/3ds-re is jönnének ki még egy ideig ilyen játékok, akkor nem lenne kérdés, hogy vegyek egyet lehet egy sima wii-t kellett volna venni először, és akkor most nem dilemmáznék
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
adalbert1
veterán
válasz mike1334 #10354 üzenetére
Szerintem sima wii-t már ne vegyél, hacsak nincs valami olyan játék rá, amit nagyon szeretnél kipróbálni (igaz, használtam tizenpárezerért már kapsz, szóval nagyot nem bukhatsz rajta). Ami szerintem érdekes lehet a Switch mellett, az a 2DS/3DS - mivel lejátsszák a DS játékokat is, így hatalmas katalógus van rájuk, nekem óriási backlogom van erre a gépre (is ). 3DS XL-t már lehet szerintem használtan kapni 20k körül, játékok között is van olyan, ami a 4-5k-s kategória, ajánlott játékok: New Super Mario Bros 1-2, Super Mario 3D Land, Zeldák (ha alapból tetszenek), Donkey Kong, Mario and Luigi Rpg-k, GTA Chinatown Wars, Contra 4, van pár JRPG is (ha az a téma mozgat), illetve réteg cuccok is bőven.
A Wii U-t azért nem javasolnám, mert szinte minden érdekesebb játékot portoltak/portolnak Switchre is (Donkey Kong, Mario Kart, Captain Toad, Bayonetta 1-2), esetleg ha nagyon jó áron belefutsz használtan egybe, akkor érdemes megfontolni.
Tehát, ha a legújabb Nintendo címek érdekelnek, akkor én egyértelműen a Switchet javasolnám, ha esetleg nem akarsz egyelőre ennyit költeni, akkor a 3DS-en ki lehet próbálni jópár minőségi Nintendo gépre készült játékot, persze arra azért készülj fel, hogy grafikában a Switchhez képest elmarad a gép. -
mike1334
veterán
válasz adalbert1 #10355 üzenetére
Félreértesz ha nem xboxot vettem volna, hanem mondjuk egy wii-t használtan és olcsón, akkor most vennék egy Switchet. Mivel ősszel vettem xboxot, nincs az az érv, amivel megtudnám győzni az asszonyt egy újabb konzol szükségességéről, pláne hogy 100e-be kerül. Magamat meg azért nem tudom meggyőzni, mert xboxra van rengeteg játékom, mind digitális, nem tudnék vele mit kezdeni, ha eladnám a konzolt. Most az a terv, hogy nem veszek több játékot, őszig végigtolok mindent, amim van xboxra, és black fridaykor nagyon sasolok, hogy lesz-e vhol akcióban fene a lusta pofám, ha nem tartanám magam ahhoz, hogy napi max 9.5 órát dolgozok, és nem vagyok hajlandó tárgyalásra járni, akkor a jelenlegi fizu másfélszeresét is megkapnám simán, fel se tűnne, egy ilyen beruházás, csak mondjuk akkor időm meg türelmem nem maradna játszani...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani kanapés coop játékokat, asszonyt beavatnám kicsit a nintendo világba...
Köszi
-
l.skywalker
félisten
A májusi megjelenés előtt lesz mindhárom konzolon ingyenes network test a Dark Souls: Remastered-hez.
forrás: trueachievements.com
(bocs az Xbox-os forrásért, de épp itt olvastam)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
Piros-Kék Switch,-Zelda,-Mario kart berendelve. Jövő héttől tulaj leszek!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
petymek
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #10333 üzenetére
Sajnos igazad van. Kb. a nesze semmi, fogd meg jól direct volt.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #10361 üzenetére
15 játékot jelentettek/dátumoztak be. Alig várom, milyen lesz egy tartalmas direct.
Egy dologra nem gondoltok: attól, mert téged egy játék nem érdekel másnak még hatalmas örömöt okozhat a bejelentése. Még akár akkor is, ha portról van szó. Nem véletlenül sikeres a legtöbb port a gépen.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz djozsi #10364 üzenetére
Egy tényleg tartalmas direct: [link]
Nem elírás, tényleg 4 éves adásról van szó. Több olyan nagy játékot is bemutatnak (Smash, Bayo2, Tropical Freeze, Mario Kart 8), amit mostanában adnak el a népnek másodjára. Viszont van még benne Virtual Console is, amiről még mindig nem hallani Switchen.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
bakter24
őstag
Pikmin rész jön Switchre? Valahol olvastam régebben, hogy a 4 fog jönni, de nem tudom, van-e dátum, vagy csak pletyka. Illetve régebbi részek? Tudtok valamit?
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Eddig 3DS gépen használtam az eShop elérhetőséget. Most váltottam Switchre és számítógépen is szeretném használni ezt a lehetőséget. Az lenne a kérdésem, hogy a Nintendo eShop oldalára elég a 3DS-en használt azonosító és jelszó vagy új regisztráció szükséges?
Ha számítógépen megveszek valamit utána a Switchen keresztül tudom csak letölteni? -
Mr Bond 007
őstag
Srácok! Az miért van hogy megvettem a sonic mania-t oroszoknál, levette a pénzt is, de ugyanúgy a játék árát írja, és nem jelent meg sehol a menüben, emailt sem kaptam.(csak a banki sms-t hogy levette a lét) Várni kell hogy letölthető legyen, vagy írhatok a supportnak?
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Mr Bond 007 #10374 üzenetére
Közben rájöttem hogy csak a bank rá foglalt a pénzre. Bankkártyás vásárlásnál szokták. 1-2 nap és leveszik maguktól. Amiért csalóka hogy a fizetés előtt a kártya adatok megadása után teszik ezt meg, én meg azt hittem már kész is vagyunk. Közben meg még nem történt meg a vásárlás. Most vissza mentem és végig csináltam (nem tudok oroszul ezért nem esett le) és most már ott a game a konzolon. (igaz a rá foglalást megint megcsinálták, úgyhogy most 3k le van foglalva 1-2 napig a számlámon) Ha valaki kártyával vásárol eshopból erre figyeljen!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #10374 üzenetére
Melyik módszerrel vetted meg? Külön orosz account vagy lokalizáció változtatás?
Update: akkor megvan a probéma oka, berakom az öf-ba.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Mr Bond 007
őstag
válasz koncsik #10379 üzenetére
Nintendo.com-on átraktam a tartózkodási helyem. 1 accountot használok, nem is kell másik. Vásárlásonként 1x ki lehet bírni azt a pár kattintást a nintendo.com-on meg újra be lépést a store-ba switchen.
Ez alapján jutottam erre a következtetésre: [link]
Azért még megvárom azt a kis időt és megnézem vissza kapom-e a foglalt összeget.[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Sleep mód mire való Switch esetében? Mindazt tudja mint a PS4?
-
djozsi
senior tag
válasz Petreszku #10381 üzenetére
Lényegileg mindent állapot megmaradt, ha visszahozod sleepből tökéletesen ugyan olyan állapotban lesz a gép, mint előtte. Emellett sleep közben megy tovább a letöltés, illetve érzékeli a patcheket és azokat is letölti.
Pillanatok alatt megy sleepbe/jön vissza sleepből a gép és az energiafogyasztás sleep közben minimális, néhány százalék naponta.
Az én gépem hónapok óta nem volt kikapcsolva, mindig sleepben hagyom. -
bakter24
őstag
válasz Petreszku #10381 üzenetére
Egy apró kiegészítés a SLEEP-hez korábbi tapasztalatok alapján: Ha a futó játékban nyomod be sleep-be, akkor sokkal jobban merül, mintha először HOME, és utána sleep. Számokat nem tudok, de ez már korábban itt ki lett tárgyalva, lehet hogy ott volt arány is.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Petreszku
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Jól tapasztalom, látom hogy a gépet nem lehet kikapcsolni? Csak sleep módba lehet kapcsolni, dokkolóba helyezni. Miért így tervezték? Vagy csak én siklottam át valamin?
-
MODERÁTOR
Nagyon ígéretes: Planet Alpha to oriic
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
boost
addikt
Jelent meg valami jó új cím az elmúlt hónapban? Mit ajánlanátok 3-4 órára?
-
djozsi
senior tag
Ezek a figyelemreméltóbb (~8+ pontosak, de van köztük pár kifejezett gyöngyszem) indie-k jöttek ki február 1 óta:
Night in the Woods
Owlboy
Dandara
Old Man's Journey
Toki Tori 2+
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Crypt of the NecroDancer
Scribblenauts Showdown
Fe
Joe Dever's Lone Wolf
Layers of Fear: Legacy
Outlast: Bundle of Terror
Bridge Constructor: Portal[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Dokkolva, ha elérte a gép a 100%-os töltési szintet, akkor az elektronika fogja és nem tölti tovább? Így egy év után az akkumulátor élettartalma miatt kérdezem.
Mik a tapasztalataitok?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
EmThor
addikt
Kinn van az 5.0 frissítés.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Mister_X
nagyúr
Tegnap ma egy picit kinyílt a szemem, nevelőapámmal beszélgettünk és felhozza, hogy “gondolkodtam egy konzol vételén”, itt már fejben elkezdtem temetni a dolgot, mert anno még 360-at akart venni Kinect miatt, mert arra volt gyerekbarát mozgásérzékelős tartalom. Azóta nagy szamár lett mindkét öcsém (7 és... 5?) meg kijött a Switch és ezt vetette fel a nevelőapám, hogy venne egy ilyet.
Azért mondtam neki, hogy ki ne vegye a dokkolóból, mert ha megtudják, hogy a Switch hordozható, akkor vége a gépnek
Ki mit ajánlana, mint gyerekeknek való program? Splatoon 2 nekem szimpatikus, főleg a nagyobbnak, tudtommal van benne motion control (nem árt, ha mozog), jön a LABO is, Mario Odyssey szintén jó a nagyobbiknak, a kisebbiknek viszont már bonyolult lenne,Pár kérdésem lenne a gyermekes apukáknak/anyukáknak:
- parental control hogy működik a gyakorlatban? Még a leleplező Direct alatt volt egy jóféle bemutató, hogy Bowser szépen beállított időlimitet Juniornak meg minden, de élőben még egy konzolon se próbáltam ki."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok