Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz adalbert1 #10355 üzenetére
Félreértesz ha nem xboxot vettem volna, hanem mondjuk egy wii-t használtan és olcsón, akkor most vennék egy Switchet. Mivel ősszel vettem xboxot, nincs az az érv, amivel megtudnám győzni az asszonyt egy újabb konzol szükségességéről, pláne hogy 100e-be kerül. Magamat meg azért nem tudom meggyőzni, mert xboxra van rengeteg játékom, mind digitális, nem tudnék vele mit kezdeni, ha eladnám a konzolt. Most az a terv, hogy nem veszek több játékot, őszig végigtolok mindent, amim van xboxra, és black fridaykor nagyon sasolok, hogy lesz-e vhol akcióban fene a lusta pofám, ha nem tartanám magam ahhoz, hogy napi max 9.5 órát dolgozok, és nem vagyok hajlandó tárgyalásra járni, akkor a jelenlegi fizu másfélszeresét is megkapnám simán, fel se tűnne, egy ilyen beruházás, csak mondjuk akkor időm meg türelmem nem maradna játszani...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest