Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz mike1334 #10354 üzenetére

    Szerintem sima wii-t már ne vegyél, hacsak nincs valami olyan játék rá, amit nagyon szeretnél kipróbálni (igaz, használtam tizenpárezerért már kapsz, szóval nagyot nem bukhatsz rajta). Ami szerintem érdekes lehet a Switch mellett, az a 2DS/3DS - mivel lejátsszák a DS játékokat is, így hatalmas katalógus van rájuk, nekem óriási backlogom van erre a gépre (is :) ). 3DS XL-t már lehet szerintem használtan kapni 20k körül, játékok között is van olyan, ami a 4-5k-s kategória, ajánlott játékok: New Super Mario Bros 1-2, Super Mario 3D Land, Zeldák (ha alapból tetszenek), Donkey Kong, Mario and Luigi Rpg-k, GTA Chinatown Wars, Contra 4, van pár JRPG is (ha az a téma mozgat), illetve réteg cuccok is bőven.
    A Wii U-t azért nem javasolnám, mert szinte minden érdekesebb játékot portoltak/portolnak Switchre is (Donkey Kong, Mario Kart, Captain Toad, Bayonetta 1-2), esetleg ha nagyon jó áron belefutsz használtan egybe, akkor érdemes megfontolni.
    Tehát, ha a legújabb Nintendo címek érdekelnek, akkor én egyértelműen a Switchet javasolnám, ha esetleg nem akarsz egyelőre ennyit költeni, akkor a 3DS-en ki lehet próbálni jópár minőségi Nintendo gépre készült játékot, persze arra azért készülj fel, hogy grafikában a Switchhez képest elmarad a gép.

Új hozzászólás Aktív témák