- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz Nayrobi #17032 üzenetére
Na ezt én sem tudtam, pedig azt az oldalt linkeltem, csak le kellett volna görgetni . Szóval akkor ez erősíti az eredeti hozzászólásom, hogy a Sony beengedné a GP-t ha nem lenne Xbox mint hardware (bár lehet, hogy már most is csak az MS-nél nincs meg az akarat), szóval ha esetleg oda jut a dolog az MS előtt egy jóval nagyobb piac nyilna meg. Más kérdés, hogy előfizetők terén szvsz nem tudna annyit szerezni mint most saját konzollal, akár milyen szarok is az eladások, szóval tippre nem fogják ők elengedni a hardware-t (majd esetleg akkor ha a cloud elég nagy lesz).
u.i. aztán majd így vagy úgy jól ránk cáfolnak, mert itt a 10 millió fotelelemző országában mindig így szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!