Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz .LnB #11925 üzenetére

    Checkpoint-ban inkább Stöki az aki értelenebb, illetve ott azért a Now-ban szoktak néha baromságokat állítani (aktuális dolgok esetében). Illetve ez nem bántásból írom le, mert ha oldal szerint kéne tagozódni, akkor én is az ő "oldalukon" vagyok, de jópár esetben, szerintem kicsit túltolják a liberális nézőpontot. Persze annyira nem mint egy Kotaku-s, vagy Eurogamer-es szerző esetében (ahol majdnem leírták, hogy ha nem utálod a Hogwarts Legacy-t, akkor transzfób n*ci vagy!)

    A Otherside esetében meg tényleg az a megdöbbentő, hogy egy évtizedekig a játékiparban fejlesztőként (azthiszem graphics designer) dolgozó személy, hogy lehet néha ennyire szűklátókörű, és egységsugarú user szintjén lévő ember. Bár ugye ott voltak a Quantum Error-os fejlesztők, akik telesírták a netet, hogy hát a Series X-ben lévő SSD mennyire lassú a PS5-ben lévőhöz képest, és nekik ez már fejlesztés kezdetet óta fejfáját okoz, hiszen így nehezen tudják majd megvalósítani azt amit elképzeltek... miközben ezt a játékot még PS4-re is ki akarták adni egy ideig!

    Vagyis itt arra akartam kilyukadni, hogy hiába jó szakember, tájékozott valaki, attól még a saját nézeteik elég gyakran kiütköznek a tartalmaikban.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák