Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz hombre[EU] #11493 üzenetére

    De azért az kicsit más kiszervezni a playtest-et ahol pár ezer direkt erre felvett ember tesztelgeti a játékot (általában annak különböző részét), és más kiadni early access-be a játék fő részét, amit aztán évekig tudnak nyüstölni a több százezer, milliós valódi játékosközösség (aminek valószínűleg csak egy csekély része add majd valós aktív visszajelzést).

    Amúgy érdekes lesz majd az eladásokat nézni (nem mintha nem lenne majd sikeres), mert itt ugye azért egy jelentős része a vásárlóknak már a megjelenés elött megvette a játékot. Mert jelenleg a SteamDB-s adatok alapján olyan 2.10-9.97 milliós eladást írnak. Hogy ezek mennyire valós adatok azt nem tudni, de pl. az Elder Ring esetén ez a szám 8.55-36.93 milliót mutat (miközben hivatalosan márciusig 20.5 milliót adtak el... minden platformra). Ugye ez elvileg csak PC.

    Amúgy ez az én szegénységi bizonyítványom, de eddig nem néztem Gameplay-t se a játékből, így kicsit meglepett, hogy ez a játék nem tps RPG, hanem külsőnézetes Diablo szerű. :W
    Illetve eseteben szeretném szeretni a Fanatasy középkori beállítottságú RPG-ket, de eddig mindegyikről lepattantam. Látom bennük, hogy mitől jók, de valahogy se a Dragon Age: Inquisition, se a Skyrim, se a Witcher sorozat, de még a Fable sem tudott pár óránál többre lekötni engem (és ezért tartok a Zelda-tól is). Viszont a Sci-Fi, modern/jövő kori (akár posztapokaliptikus) RPG-ket meg imádom. Érdekes lesz majd ezügyben a Clockwork Revolution ami ugye steampunk szerű lesz (Bioshock Infinite az egyik kedven FPS-em, ahogy az első két rész is).

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák