Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
válasz AnonymusX #121399 üzenetére
"Jó ha tudod, hogy a Gigaerős Net és Gigaerős Net +csomagok esetén a Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent), illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s.
Utoljára frissítve: 2021. január 14." -
Tompika777
senior tag
válasz balinlin #121401 üzenetére
Szerintem nem így van... Volt már erről pár hónapja is szó,hogy a hálózat semlegességgel kapcsolatos büntetések miatt már nem lassítanak, hanem hálózat és felhasználási figyelés van,és adott esetben szankcionálnak... Többen is írták, hogy azóta valóban megy a torrent is(természetesen ettől még a mobilnet tartósan nem erre való), múltkor én is letöltöttem egy pár dolgot, a sebességet a kliensben én állítottam be 5Mbit/s-re, és annyival is jött.
-
AnonymusX
senior tag
válasz balinlin #121401 üzenetére
Ha jól sikerült keresnem, akkor ez az alábbi GYIK oldalukról van: [link]
Ez a nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb tipikus esete. A GYIK szerkesztők vagy le vannak maradva, vagy csak feleslegesen ijesztgetik a népet. Ászf-ből az említett rész kikerült, erről már ment itt diskurzus, ahogy Tompika777 is írja.
-
gabro0
őstag
válasz Teodor52 #121271 üzenetére
Nekem is jött nemrég üzenet Pixel 2 XL-re, de semmi nyoma a beállításokban a VoLTE-nek. A telefon fórumába bemásoltam korábban, ezt írták.
Nekem a te telefonodon azt jelenti, hogy pontosan azon a készüléken, amire az SMS jött. Tudom, hogy a Pixel széria ilyen szolgáltatói support terén elég problémás és csak hack-el megy, de akkor ne írjanak ilyet
-
veterán
válasz MaxxDamage #121395 üzenetére
Nekem i12-m van. De akar mit allitok nem jon az 5g pedig olyan dijcsomagban vagyok amiben van. Mondjuk ma valtottam dijcsomagot lehet h csak holnaptol el.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
MaxxDamage
félisten
válasz adamssss #121407 üzenetére
VoLTE és WiFi hívás (vagy mi az) amit még tud a telefonom.
Ezek mik és hogyan elérhetők? (be vannak kapcsolva)
WiFi az elvileg olyan, ha nincs mobil hálózat, de WiFi igen, akkor azon keresztül indítja/fogadja a hívást (tehát internet alapú hívás)
VoLTE meg elvileg mind2 félnél kell, hogy legyen (4G hálózat) és úgy megy?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #121408 üzenetére
VoLTE= hang a 4G-n. Nem kell hozzá mind a két félnek VoLTE-n lennie, elég neked. Nélküle csak 3G-n vagy 2G-n tudsz telefonálni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz 4Grider #121409 üzenetére
4G általában mindenhol meg szokott lenni, max. átutazóban nem.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #121408 üzenetére
VoLTE: Az a jó benne, hogy egyszerre tud menni az adat és a hang is ráadásul HD-ben. VoLTE elég ha csak az egyik félnél van értelemszerűen csak annál fog működni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
válasz adamssss #121407 üzenetére
5G-vel lefedett helyen vagy? IOS 14.4 alatt a Telekom 2100as és Vodafone 700as 5G nem támogatott. Amennyiben az elsőre igen a válasz, az IOS 14.5 béta már támogatja rendesen mind a Telekom, mind a Vodafone 5G hálózatát. A végleges 14.5 április folyamán várható kb.
[ Szerkesztve ]
-
-
szaniszlokar
aktív tag
Szoktam itt olvasni, hogy lehetőség van előfizetőként készüléket vásárolni személyesen a Telekom üzletében 10 havi részletre. 5 hónap múlva jár csak le az egyik előfizetésemen a hűségidő, de szeretnék egy új készüléket vásárolni.
Tudna valaki infót adni, hogy hogyan működik az ilyen vásárlás? Tényleg van ilyen? Köszi!Minden ellenállás hasztalan.
-
AnonymusX
senior tag
válasz szaniszlokar #121416 üzenetére
Miért nem weben vagy telefonon? Személyes vásárlás esetén nincs 14 nap elállási jogod a készülékre, ha esetleg mégsem válna be.
-
Kaba
veterán
Üzleti vásárlásnál az elállás mellett még az esetleges online kedvezményt sem kapod meg a készülékre,ezért ajánlott online vásárolni.
-
Tompika777
senior tag
Lehet rosszul tudom, de nem minden készüléket lehet tíz hónap részletre elhozni, csak amire ilyen akció van hírdetve...
-
Kaba
veterán
válasz Tompika777 #121419 üzenetére
Jól tudod csak a meghírdetett néhány készüléket lehet 10 hónap részletre megvásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz Tompika777 #121419 üzenetére
Nem a veszélyeztetettben hirdetett készülékekre gondoltam.
Itt szoktam olvasni, hogy az előfizetőknek lehetősége van 10 havi kamatmentes részletre eszközöket vásárolni a Telekomtól. Nem akarok új előfizetést, a meglévőt pedig még nem tudom meghosszabbítani.
LehetMinden ellenállás hasztalan.
-
Kaba
veterán
válasz szaniszlokar #121421 üzenetére
10 havi részlet az is szerződéssel jár együtt és csak a meghatározott készülékekre érvényes.Szerződés nélkül vehetsz listaáron is készüléket.
-
kory24
őstag
válasz szaniszlokar #121421 üzenetére
Nem arra gondolsz, amiről régen is lehetett olvasni, még pandemia előtt, hogy tartozék vásárlás 10 havi részletre?
-
btudos
nagyúr
válasz szaniszlokar #121424 üzenetére
Tartozékot élő előfizetés mellé bármikor tudsz vásárolni részletre (egyszerre egyet fizethetsz így), készülékeknél nincs ilyen lehetőség, az mindenképp hűséghosszabbításhoz kapcsolódik.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
m1lan
őstag
válasz szaniszlokar #121424 üzenetére
Jelenleg is lehet 10 havi részletre vásárolni, de ugyanúgy szerződéskötéssel vagy hosszabbítással jár, és csak 2 router és 2 tablet érhető el ilyen konstrukcióban. [link]
Na meg persze a többiek által említett tartozékok, amiket meglévő hűség mellett is lehet részletre vásárolni, de csak személyesen valamelyik Telekom üzletben.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
4Grider
nagyúr
válasz gabro0 #121405 üzenetére
A szolgáltatódnak meg azt jelenti, hogy az adott típusú készülékhez kész a konfigfájl, átadták a gyártónak és az legalább egy elérhető rom frissítésébe már be is tette a konfigot.
Nem is állhat másképpen hozzá, mert a szolgáltató csak a készülék modellszámát látja, a rom verzióját nem. -
oris
aktív tag
Sziasztok, Iphone XR-ben egy hagyományos sim és egy esim működik egyszerre. Hamarosan Apple watch is érkezik. Mi a menete annak, hogy az Iphone-ban használt esim ezután az órában működjön?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #121431 üzenetére
Attól a szolgáltató a saját oldalán még megtehette, és erről automatikusan értesíthet. Különben miért dolgozna vele?
-
South Velen
addikt
Írtam nekik emailt és már mind a két problémámat megoldották.
Visszaállították a díjcsomagot az eredetire és a másik, januárban lejárt 10 hónapos előfizun végre nem vagyok hűségben.Kellemes csalódás ez tőlük és legalább megúsztam a 1414 köröket is. Ott azon múlt volna, épp milyen ügyintézőt fogok ki..
-
4Grider
nagyúr
válasz gabro0 #121436 üzenetére
Gondolod, hogy a szolgáltatók ilyesmivel foglalkoznak? Megkapták a szállítótól az aktuális frissítést, feltették és a benne jelzett modelleket automatizáltan kiértesítették. Nem kell őket érdekelje, hogy a te milyen készüléktámogatást kapsz, az ő oldalukról felkészítették a hálózatot és erről értesítettek. Ha már nem kerül a készülékedre a frissítés és nincs lehetőséged a készülékedből valami rommal/szervízmenüvel a jelenlegi szolgáltatódhoz a VoLTE támogatást előcsalogatni, akkor így jártál.
-
vmk
tag
Sziasztok.
Lehet, hogy amatőr kérdés, de a VoLTE-t nem tudom működésre bírni.
A szolgáltatást megrendeltem, aktiválták is.
A telefonom benne van a támogatott készülékek között, illetve másik szolgáltató kártyájával működik kettő is egyszerre.
Valamilyen telekomos szoftverfrissítés érkezett a készülékre, amit telepítettem is.Merre induljak el, mi lehet a gond?
-
legenda
válasz South Velen #121435 üzenetére
Szuper, ez jó hír!
Telefonos ügyintézésnél valóban erősen zsákbamacska, hogy milyen ügyintézőt fog ki az ember, hozzáértő vagy sem, mennyire segítőkész...stb.
Az e-mail talán annyiban más, hogy azt bizonyos esetekben lehet dobálni olyannak, aki jobban képben van, vagy van idő segítséget kérni hozzáértőbb kollégájától.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
gabro0
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz gabro0 #121445 üzenetére
Fordítva működik a dolog. Leírtam, hogy megkapják a core eszközeikhez a frissítéseket a vendoroktól, felteszik és értesítik imei alapján az érintett előfizetőket. Ettől teljesen külön és sokkal korábban történik, hogy elküldik a telefonok gyártói felé a VoLTE/VoWiFi szolgáltatásuk eléréséhez szükséges paramétereket. Ettől egy szolgáltatótól ne várj többet.
Nem tudok segíteni, én eleve olyan telefonokat választok a flottám tagjainak, amik alapból rajta vannak a szolgáltató támogatási listáján (tehát nem kell velük mókoljak). -
kakuk.tamas
addikt
válasz MaxxDamage #121395 üzenetére
Zalaegerszegen az 5G-t ha szerencséd van, a központi buszmegbe fogod és a környékén. Régebben landorhegyre is elért, de a sebessége egyenlő volt a 4G-vel.
A belvárosi részen (egy általam behatárolhatatlan területen) viszont állítottak rajta, a kezdeti sebesség helyett már mértem 490/80-at is. De szerintem akkor éppen felém fújt a szél a torony felől…LOL, kanizsai vagy?
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MaxxDamage
félisten
válasz kakuk.tamas #121447 üzenetére
Akkor ez még nincs (túl)fejlesztve, max. ideiglenes.
Ismered?
[link]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kakuk.tamas
addikt
válasz MaxxDamage #121448 üzenetére
De már lassan egy éve ilyen az 5G ZEGen… Nem mintha azon akarnék torrentezni, vagy bármi, de akkor is (az egerszegi kecóban gigás net van). Ahhoz képest, hogy milyen büszkék voltak az első hálózatra, szerintem kicsit elhanyagolják. Balcsi körül -véleményem szerint- sokkal jobb az 5G…
Igen, ismerem.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
rayoliviero
veterán
A Telekom honlapján hogy tudom megnézni egy telefonról, hogy van-e raktáron valamelyik üzletükben Debrecenben?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest