Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveR8
lelkes újonc
Ez gondolom egyéni esettől függ és szerződése válogatja, de általában 24 hónap szokott lenni? Akkor lehet inkább még várok a vásárlással. A listaárra szerintem mindig kevés az esély, mert eléggé a piaci ár felett szokott elhelyezkedni.
-
DaveR8
lelkes újonc
Gondolom egy adásvételiben rögzített letiltás elleni garancia is csak formalitás, nincs akkora hordereje, hogy egy letiltott készüléket annak köszönhetően feloldjanak, egy adott letiltás feloldásához kell a tulajdonos, igaz? Ebben az esetben ez egy teljes mértékben kölcsönös bizalmon alapuló dolog?
-
Lackooo84
nagyúr
Hol a gyíkban lehet aktiválni a 3 napos ingyen netet vagy beszédet? Az applikációban nincs rá opció, se a weboldalon...
The Truth is out there...
-
MadMancs
veterán
Még ez se biztos. Hiába fizet ki minden részletet, vagy meg veszi egy összegben. Ezek kedvezményes árak, a kedvezményes ár ás a listaár miatti különbözet miatt tiltani fogják nemfizetés esetén. Az egyetlen biztosíték a listaár. Arra meg kb 1% az esély hogy valaki listaáron szolgáltatónál vesz egy iPhone-t, mikor annál még apple-nél is fényévekkel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
lmagyar73
csendes tag
Mobilinternet-es USB stick és IPv6 tapasztalat érdekelne.
Telefonon az IPv6 /128 címet kap és minden bejövő forgalom tiltva, vezetékes eszközökön /56 és /64 cím, lehet route-olni. [link]
De mi a helyzet pl. egy Huawei E3372H-320 USB Stick-kel? Milyen IPv6 címet kap? Korlátozva van-e a bejövő IPv6 forgalom? Mennyire konfigurálható? Sehol semmi infót sem találok. -
Lackooo84
nagyúr
Aha most már ott van az opció, amikor írtam hiába zongorásztam végig, nem volt ott semmi csak valami olyasmi felirat, hogy "nincs kiegészítő szolgáltatás", szerintem hibás volt az app. Ja meg most is írja, hogy fizetendő számlák xFT, de azt már hó közepén befizettem, a weboldalon helyesen azt írja nincs befizetendő számlám...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Kaba
veterán
válasz kugli #120364 üzenetére
Igen ez baromság.Amennyiben a részlet és a hűség is lejárt tehermentes lesz a készülék,így már nem tiltható.
A legnagyobb kockázat az új készülékeknél van,mivel ezeket sokszor részletre és hűségre hozzák ki és egyből eladják.Minél idősebb a termék annál kisebb a valószínűsége,hogy visszaélnének vele.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz kugli #120364 üzenetére
Nem baromság, csak téves. De ezért van a fórum hogy informálódjon az ember. Részletre vagy egyösszegben (de kedvezményesen) vásárolt készüléknél a kedvezmény miatt van lehetőség tiltásra. A kedvezményt hűség vállalása miatt ad a szolgáltató. Ha lejárt a hűség, akár meg is lehet szüntetni, a készülék már nem kapcsolódik az előfizetéshez.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DBoy1983
lelkes újonc
Sziasztok!
Táblagéphez szeretnék mobilnetet. Dominó vonalon néztem ki a Net bővítő megújuló korlátlan opciót.
A sim kártya megvásárlása után ha feltöltöm a 9900 forintot az egyenlegemre, utána tudom aktiválni a Dominó net bővítő csomagot, ugye? Elnézést, ha láma a kérdés, de olyan régóta előfizetéses vagyok, hogy már homályba veszett a feltöltőkártyás időszak... -
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz DBoy1983 #120376 üzenetére
Ha nem Gigaerősnet+ mellé lesz a multisim, akkor a multisimeken nem lesz meg a teljes sávszélesség mobilneten, csak 1/1mega!
Ezt külön havidíjért tudod teljes sávszélességűvé varázsolni!Valamint multisimen smst fogadni nem tudsz!
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #120377 üzenetére
Valamint, ha neked nincs magentád, de véletlenül tudsz valakit akinek van, és megfelel a feltételeknek, akkor fél áron van a korlátlan net, és így csak 5835 forint lenne.
Feltétel:
Amennyiben legalább 3 db mobil havi díjas előfizetésed van bevonva a Magenta 1-be, akkor ha előfizetéseidre Gigaerős Net vagy Gigaerős Net + csomagot választasz, féláron adjuk a korlátlan mobilnetet.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MadMancs
veterán
válasz kakuk.tamas #120377 üzenetére
Félifnfó. Pontosabban inkább úgy szólna, hogy a fő számra indított sms nem érkezik meg multisimre.
Küldeni a fő számmal küld, fogadni viszont csak a technikai számán fogad sms-t multisim.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #120380 üzenetére
Most megjött... Tegnap nem jött meg rá egy sms-se...
-
simpley
őstag
Üdv
előfordul olyan, hogy a gyártó által megadott függetlenítő kódot nem fogadja el a készülék?Boldog Szilvesztert Mindenkinek! 🙂
signed by simpley.
-
simpley
őstag
Nem én kértem.
Pontosan lett megadva az IMEI, az SMS-ben is jól szerepel pedig megnéztem. Tényleg nem fogadja el, én is próbáltam..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
rushty
őstag
Alkalmazas dead.
Revolut meghívó pü-ben
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Ha használtan vennék előfizetés hosszabbítással kihozott telefont és az eladó azt mondja, hogy a telefon ki lett fizetve, nem részletre van, abban az esetben ha ő az előfizetését nem fizeti a telefont letilthatják?
A számlán hogy van feltüntetve, hogy a telefon ki lett fizetve és abból nincs hátra részlet?
üdv
-
Tompika777
senior tag
válasz werszomjas #120390 üzenetére
Olvass vissza... Nem kell sokat, mert a napokban is volt erről szó....
-
kakuk.tamas
addikt
Ha a számlán rajta van, hogy részletfizetési melléklettel érvényes, akkor részletre vette.
De ha egy összegbe is vette és előfizetés hosszabbítással ugyanúgy tilthatják, mivel kapott készülékkedvezményt. (Hacsak nem listaáron vette)[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Igen, letilthatják. Csak akkor nem, ha listaáron vette. Olyan meg nem lehet, ha részletre vette.
Tehát ha nem fizeti a havidíjat, neked bukta a készülék. -
balinlin
senior tag
Többször olvastam itt, hogy IPSec Passthrough engedélyezés kell, hogy menjen a vowifi, most nézem, egyik cimborám Telekomos HGW-jét (docsis 3.0), és nincs engedélyezve, mégis megy vowifi (szifon Xs-el). Akkor ilyenkor mi van?
-
-
MadMancs
veterán
válasz balinlin #120394 üzenetére
Nem teljesen tudom az egyáltalán mi a fene, de UPC HGW, Saját 2 fajta router amivel tudom hogy megy VoWiFi pedig nincs ilyen opció amit be lehetne kapcsolni, illetve MÁV fedélzeti wifivel is patent, ott nem tudom milyen eszköz nyújtja a netet.
-
nordino
tag
Telekom appon keresztül tudtok számlát befizetni?
Nem tudom hogy nekem kell e még valamit beállítani banki oldalról,vagy senkinél sem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest