Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz AnonymusX #120700 üzenetére
Attól függ, hogy milyen konstrukcióban nézed. A Voda minden csomaghoz 25.000 forint kedvezményt ad, a legkisebb 2990 forintos csomaggal így 253.890 ft az S21, a Telekomnál a 3390 forintos Mobil S + 4GB mellé 300.080 ft.
Ha minden szolgáltatónál a legnagyobb csomagot nézzük, akkor a Telenor adja a legolcsóbban, Hiper XXL mellé 159.990 Ft. Utána jön a Telekom 209.880 Ft-tal, és végül a Voda a 253.890 Ft-tal. De persze itt azért számolni kell azzal is, hogy listaáron pl. a Telekom legnagyobb csomagja a legdrágább, a Vodáé pedig a legolcsóbb.
Mondjuk ez egy ritka pillanat, a pirosaknál általában a 30-40.000 forint kedvezmény annyit jelent, hogy megkapod 10.000 forinttal olcsóbban a MediaMarktos árához képest.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz #44932096 #120703 üzenetére
Egyáltalán nem.
Ha megveszed a telefont a MediaMarktban, és fizeted hűség nélkül ugyanazt a csomagot 2 évig, akkor még buksz is rajta. A csomagod nem lett volna semmivel sem drágább hűségidő vállalásával, és még a telefont is olcsóbban kaptad volna meg.[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
törölt tag
válasz #40993792 #120704 üzenetére
Tételezzük fel, hogy "xy" nincs elkötelezve egyik szolgáltató felé sem érzelmileg (nincs vörös/ciklámen köd a szeme előtt).
Tételezzük fel, hogy "xy"-nak mind a két szolgáltató egyformán megfelel.Szüksége van egy készülékre és szüksége van egy szolgáltatásra.
Miért ne mondhatná azt "xy", hogy lássuk mennyibe kerül 2 évre a telefon & a korlátlan beszéd+net csomag összesen.Mert ha csak a "vas" ára alapján dönt, akkor (!) nem lesz tudatos...Hiszen így a magasabb havidíjjal majd kifizeti a vas "olcsóságát" többszörösen...
[ Szerkesztve ]
-
pdr755
tag
válasz m1lan #120705 üzenetére
Attól függ. A telenornál pl 1500-2000 fttal több a havidíj keszulékvásárlás esetén, a másik kettőnél tényleg nincs különbség.
Az hogy miért nem akar vki 2 év hűséget több okból is lehet. Itt off de pl Telenor hűséget 2 évre azért nem vallalnek mert ha közben az Opus/Konzum csoport v valami hasonló megveszi a maradék 75%ot a csehektől, akkor jó sokáig kellene várnom hogy felmondjam a szerződést / elhordozzam a számot. -
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz csako #120709 üzenetére
Azt is figyelembe veszitek, hogy a Telekomnál több előfizetést is össze tudsz vonni magasabb készülékkedvezményért? A lehetőség többeknek adott, hogy olcsóbban vegyék meg a többi szolgáltatónál. Ahány ügyfél annyi féle lehetőség és annyi féle igény, valaki pénz alapján dönt, valaki minőség alapján, túlnyomó külföldi használat, lakhelyi lefedettség, érzelmi alapon, etc.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
veterán
válasz Winne #120711 üzenetére
Én csak szimplán egyéb kedvezmények nélkül számolgattam neki. azt a feltételét nézve, hogy "egyformán megfelel".
Nekem pl. Magentám van, a 2 évnyi a havidíj így 467.520 helyett csak 327.264 lenne, meg hát igen, arra is rárakhatnám a 2 évet még egy kis extra készülékkedvezményért...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz Winne #120711 üzenetére
Lehet, hogy bővebben kellett volna kifejtenem az indoklásom, de megteszem most.
Ha valakit untatot, elnézést kérek de lesz benne hasznos infó is.Hogy miért alakult úgy ahogy, az mindegy is (nem tudatos döntés), de minden családtagom vodafone-os.
Van egy olyan csomagom, amivel korlátlanul hívok vodásokat + 100 percet más hálóba, ha ezek elfogytak 10 Ft a percdíj. Havi szinten több100 percet beszélek voda irányba.
Ha csak a készülék árát nézném, és a telekomtól vennék telefont, úgy korlátlan csomagggal tudnám kiváltani a jelenlegit, a több100 perc miatt, ami havi szinten 9180, vagyis 7.680 Ft többletkiadás.
Vagy megtartanám a vodás előfizetést is, és megvenném a legkisebb telekomos előfizetést(3390), amit utána nem használnék (pénzkidobás).
Tehát itt jön elő az, amit korábban írtam: ha az ember tudatos, akkor bizony a felhasználói szokásához mérve a teljes költséget nézi 2 évre: készülék ár + havi díj.
Ugyanez a helyzet abban az esetben is, ha valakinek inkább telekomos ismerősei vannak (és ezekkel beszél havi több100 percet): miért menne át vodához Go Talk+-ra (7990) amikor a telekom Mobil M+4GB is kiszolgálja (5090) az igényeit.
Amikor azt hallom/olvasom, hogy egyik/másik szolgáltatónál olcsóbb a telefon, akkor igyekeszem ezekre az érvekre felhívni a beszélgetőtársam figyelmét, mert ami kezdetben olcsóbb, az a hűség végéig mégis több lehet.A másik dolog: a készülékvásárlási szál a feltöltőkártyás ártól indult el, ami azért megállja a helyét az összehasonlítás terén, hiszen fogod az újonnan kapott pre-paid simet, eldobod, és használod azzal a szolgáltatói SIM-mel, amivel korábban.
Harmadik: korábban vettem egy samsung készüléket telekomtól, TMH-s rom van rajta. Külföldre mentem és akármilyen magyar voda simmel próbáltam csak 0,2Mbps-es sebességet produkált.
Hónapokban tellt, mire rájöttem, hogy "véletlenül" ki van felejtve a TMH-s romból a voda helyes roaming profilja.Végszónak:
- soha nem vennék telefont vodától, telenortól havidíjas csomagban, mert csak hűség végén függetleníthető
- feltöltőkártyás voda/telenor készüléket csak akkor vennék, ha nincs rajta szolgáltatói ROM
- soha nem vennék olyan telefont telekomtól, amin nem a gyári ROM van, hanem szolgáltatói (tudom: cseréljek romot...stb-stb, inkább nem sz*rakodok ilyennel )De a fentiek az én igényeim, és elfogadom, ha másnak mások az igényei, ha másnak tökéletesen megfelelnek a szolgáltatói ROM-os készülékek.
UI: most egy LG G7et használok, amit telekomtól vettem 80.000-ért listaáron (kifutó modell volt, a korábbi 240.000-es árról ennyire vitte le a telekom, ilyet vodától ne várj ): tökéletesen működik vodával, mert nincs rajta szolgáltatói ROM.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Winne #120715 üzenetére
Nem tudom: utoljára 2006-ban vettem vodától egy GX17-et
De az apróhirdetéses oldalakat elnézve, inkább függő készüléket árulnak még manapság is.Én törvénnyel tiltanám a függő telefonok értékesítését, ugyanúgy, ahogy a szolgáltatói rom-os készülékeket is. Valahogy így: [link]
-
lugosi
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz lugosi #120717 üzenetére
Steve Jobs egyik legnagyobb húzása volt, hogy a szolgáltatókat becsicskáztatta és megmondta iPhone esetében carriertől függő OS késlekedés szarakodás nem lesz, hanem user rögtön telepítheti kiadáskor az új iOS verziót. Nincs is fragmentáció.
A Telekom jól teszi régóta független készüléket adnak, nem is értem a kisebbségben lévő másiknál miért van még ilyen módszer, miért nincs náluk eSIM... -
félisten
-
Winne
nagyúr
Azt hittem már törvény van rá, hm.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
pdr755
tag
Ez kicsit off de ha már feljött ez a független/nemfüggetlen téma de ha már feljött talán valaki tud nekem válaszolni rá mert nem teljesen tiszta:
Minden szolgáltatós topicban sokat olvasok olyan problémákról, hogy VoLTE-vel egyik vagy másik készülék nem működik megfelelően. Mivel előbb-utóbb létszükséglet lesz itthon is a VoLTE támogatás, ha maradnál a kártyafüggetlennél akkor hogyan lehet ezt kivédeni hogy biztos menjen a VoLTE bármelyik szolgáltatónál?
Pl. kártyafüggetlen iPhone-ok megbízhatóan fognak menni? Vagy Android fronton a Samsungok (mivel elterjedt) fogják támogatni kártyafüggetlenül is, vagy itt is az lesz mint az USA-ban, hogy csak a szolgáltató saját szoftverével eladott telefonon megy a VoLTE?
Androidos pályafutásom alatt jellemzően LG és Motorola telefonokat használtam/ok, amit 1 kivételével függetlenül vettem, de ha majd veszek egy új telefont figyelembe akarom venni a VoLTE problémákat is. (értsd olyan márkát veszek amivel tuti megy a VoLTE, akár android akár ios vonalon)[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #120726 üzenetére
Szerintem de, inkább szolgáltatói gond lesz, abból is inkább a kék T ahogy olvasgatok. 2019 óta használok dual VoLTE, először egy A50 (telekom-telekom, Telekom - voda), illetve 3. hónapja egy S20+( folyamatos kombinációban voda - telekom és voda - digi). Semmi baj nincs vele.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
btz
addikt
Jól látom, hogy a Telekomnál előfizetéses opcióban már mindenféleképpen kötelező mobilnetet is választani, nincs lehetőség önmagában csak hanghívás szolgáltatásra?
ⓑⓣⓩ
-
Gabesz87
veterán
Próbálnék összehasonlító kalkulációkat végezni a honlapon, hogy mennyi volna az S20/S20FE/S21, milyen kondíciókkal tudnám megvenni a Magenta 1-emmel (összes szolgálatásom hűségidejének hosszabbításával). Amikor a Magenta 1-ben lévő dolgokat választom ki, ott a készülékkedvezménynél a mobiltelókat kiválasztva, a listában csak az S20FE van, se az S20-at, se az S21-et nem látom. Miért?
-
tomy86
addikt
Két Dominos számra próbáltam bekapcsolni a Most opciót, de meg sem jelenik az appban a választható opciók között. Eddig nem volt ezzel probléma és nem olvastam, hogy megszűnt volna. Másnál megtalálható az alkalmazásban?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz tomy86 #120734 üzenetére
Legutóbb én is így jártam, az utolsó napon az alkalmazásban már nem mutatta aktívnak a szolgáltatást, de a bekapcsolható opciók között sem volt ott.
Holnap már be fogod tudni kapcsolni. A telekom fiókban viszont mutatja most is, hogy aktív. Nálam legalábbis így volt.A lejáratról is szerintem csak holnap kapsz sms-t.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz kovacsmi_74 #120735 üzenetére
Köszönöm, a weboldalon tényleg aktívnak mutatja. Eddig soha nem tapasztaltam ilyet. Biztos megint "fejlesztenek".
-
kakuk.tamas
addikt
Zalaegerszegen tényleg elveszett az 5G, vagy e-simes multisimmel nem elérhető a szolgáltatás? (i12&GE+ csomag)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
jani071
csendes tag
válasz kakuk.tamas #120740 üzenetére
Elérhető amennyiben a csomagodban is benne van, de a flottasokban jellemzően még nincs benne.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz jani071 #120741 üzenetére
A legnagyobb netcsomagom van. A telón bekapcsolva az 5G, de semmi. Régebben a P40 Pro-val ment a dolog...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
jani071
csendes tag
válasz kakuk.tamas #120742 üzenetére
Melyik netcsomagod van?
-
viktorhu
veterán
Dual sim miatt van az e-sim? Mert dual sim mellett sok telefonnál nem megy az 5G.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A multisim-ek menüjében a Telekom weboldalán van szüneteltetés gomb. Nem akartam rábökni, mert nem tudtam, hogy rákérdez-e valamire vagy azonnal megtörténik a lekapcsolás. Szóval! Ez mit jelent pontosan, milyen költséggel jár és milyen gyakran lehet alkalmazni. Nem akarom, csak érdekel. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Kbali
nagyúr
Ha valóban dual SIM-mel használod az iphone-odat, akkor nem lesz 5G-d, mert perpill az Apple csak a kínai, fizikai dual SIM-es készülékekre engedélyezte.
-
MadMancs
veterán
-
törölt tag
Esetleg csinálj egy esim csere. Nekem is esim van az IPhone-ban, működik az 5G és a multisimen is megy a Huawei 5G routerben az 5G. iPhone-ban egyedül dual SIM módban nem megy az 5G.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest