Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
válasz gyáliSanyi #121800 üzenetére
Nagyanyámnak meg pgsm-es van, első sim kártyája még. Szerintem azt se dobjuk ki ha lesz is váltás.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Nemsokára lejárt a hűségem, és érdeklődnék hogy érdemes-e megvárni, vagy ennél kedvezőbb ajánlatot nem fogok kapni mint amit most enged? Szeretném meghosszabítani (meg is fogom mindenképpen), csak a készülék ár + kedvezmény az ami kérdéses.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Van kulon T-mobile topic vagy szabad itt hulyeseget kerdezni?
Beirom hatha jart mar valaki hasonlo cipoben...
Van egy telefonszam ami 30-as (de manapsag a szamhordozas vegett ezt sajna nem tudom)
A telefonszam tulajdonosanak igencsak halas vagyok. Nem ismerem sosem talalkoztunk, de ott volt a szerettem mellett amikor kellett es ez sokat jelentett neki es nekem is. Az illeto noverke egy korhazban, halapenz ugye mostansag necces, ajandekot nem fogad el es a jarvanyhelyzetbol adodoan szemelyesen sem all modomban felkeresni.
Az jutott eszembe, hogy esetleg feltoltom a telefonjat mert volt, h arrol hivott...Szoval az egesz tema nagyon OFF itt, de jobbat nem tudok jelenleg.
Kerdeseim:
- van arra lehetoseg, h kideritsem h valoban T-mobilos e vagy sem?
- ha igen es nem feltoltos a mobilja akkor mi lesz ha en megis megprobalkoznek neki penzt kuldeni? Jovairjak esetlege ha megis elofizeteses lenne?Nagyon koszonom a segitseget!
-
MadMancs
veterán
válasz No.01 #121808 üzenetére
Zsolt_72-t annyival kiegészíteném, ha esetleg nem dominós hanem előfizus akkor a feltöltés az univerzális egyenlegére kerül, ami mobilvásárlásra (pl lottó, matrica, play vásárlás stb) használható fel.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
No.01
őstag
Nagyon koszonom mindkettotoknek!
Ez az univerzalis egyenleg nem pont az amit keresek, de utanna nezek hatha van olyan opcio ami megiscsak felhasznalhato kicsit "ertelmesebben"Megegyszer koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklödni szeretnék, hogy ha van egy céges flottás elöfizetésem amiben minden irányba ingyen beszélek, akkor ugyan ilyen feltételekkel hivok olyan magyar számot is ami eu-s tagországban van? A beszélgetések idötartamára van valamilyen szabályozás ebben az esetben? -
-
milenda
tag
Nemrég írta egy fórumtárs, hogy a Domino hangopciók közül a weben eltűnt a 70 perc 450 Ft-ért, de az appban még megvan. Az appból viszont eltűnt az 50 MB ingyen. Szerencsére az 1. Beltéri egység még megvan.
-
Winne
nagyúr
válasz kakuk.tamas #121829 üzenetére
Hát hogy írd alá az örökélet hűségidőt (IS)
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Mobil L + 6 GB net Magentában aminek 5453 Ft (-1500 Ft Spec kedv.) a havidíja. Ebben csak 160 perc van egyéb irányba, így váltanék újabb Mobil L-re ami teljesen korlátlan. Mondjuk egy 4 GB-os nettel.
Az új csomag 6426 Ft lenne, de szerettem volna rárakatni a Spec kedvezményt, amit az előzőre váltásnál is kérésre rátett egy ügintéző. A mostani viszont azt mondta, nem tudja rátenni, mert az csak váltásnál volt rajta automatikusan és csak 2 évig szól. Ebből egyik sem helytálló, mert kértem és elfogadták, rátették, valamint már évnél régebb óta rajta van a csomagomon.Olyan kérdésem lenne, hogy ez ügyintéző függő, hogy ki mennyire jószvű velem? Tizen éve itt vagyok a Telekomnál, jól esne, ha nem csak a Magenta 30% lenne rajta, hanem tovább vihetném azt az 1500 Ft-os kedvezményt, mert úgy megérné váltani.
-
madle
őstag
válasz m1lan #121835 üzenetére
Értem, igazából a Next S előfizetés volt, ami valóban akkor már nem létezett mikor bementem telefont venni. Ha jól emlékszem akkor mondta a srác, hogy betesz a Mobil L-be. Akkor igazad van. Ez esetben várnom kellene, hogy kivezessék a mostani Mobil L-t? Bár már a mostani piacon lévő sem az, mint ami nekem van jelenleg...
-
btudos
nagyúr
válasz madle #121836 üzenetére
A kedvezmény adott díjcsomagra szól, a szerződéskötés pillanatában érvényes, szolgáltató által meghatározott szabályok szerint kaphatsz kedvezményt. Esetedben a Next S kivezetés okán az 1500 Ft-os havidíj kedvezménnyel vettek rá a díjcsomagváltásra, de ez nem úgy működik, hogy ha kérsz, akkor kapsz kedvezményt.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a multisimeken is működik a VoLte, és ha igen, akkor arról a készülékről amiben éppen van a 1414-re küldött SMS-ben bekapcsolható, nem kavar be ha már a fő simen már aktív?
-
glacious
addikt
válasz Tompika777 #121838 üzenetére
Működik. Előfizetésre van aktiválva.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Megint problémám van. Megrendeltem egy készüléket + hosszabítottam/módosítottam az előfizumat. Viszont a készülék szállítási ideje 30.-a, ami nekem nem jó mert dolgozok (utólag vettem észre a kiküldött dokumentumokból). De a kiszállítás idejét meg nem engedi módosítani. Átvehető a feleségem a személyi igazolványom birtokában, vagy van valami más módja ennek?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Kaba
veterán
válasz donmackó #121840 üzenetére
Hivatalosan csak személyes átvétel van.A lehetőségeid a futár kivételesen odaadja a feleségednek(kicsi az esély),ha nem akkor másnap újra jön.A futár száma az értesítön lesz esetleg eggyezkdhetsz vele,hogy jöjjön később.
A legegyszerűbb,ha felhívod a 1414-et és kérsz kiszállítást későbbre. -
törölt tag
Szia. A Telekom GLS-sel szállít ki. Szállítási címnek bármit meg lehet adni a rendelésnél, akár a munkahelyed is. Személyit minden esetben kérni fognak. Amennyiben már rendeltél, kérd a Telekomot, hogy módosítsa a kiszállítási címet vagy a GLS-t, amennyiben már náluk a csomag. Legutóbb én is a lakhelyemtől közel 100km-re kértem szállítást és minden rendben volt.
[ Szerkesztve ]
-
csozsoka
csendes tag
Szia!
Csak te veheted át, amennyiben te vagy az előfizető. Senki másnak nem adja oda a futár, ezt szigorúan veszi a GLS! A személyi igazolványt el fogja kérni, egyezteti az adataidat, utána adhatja csak át. Ezt a telekom így szabályozta le a GLS felé.[ Szerkesztve ]
Nem nyírom öltönyben a füvet. Nem megyek gumicsizmában a színházba, nem eszem bicskával a fagylaltot. Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch5, meg még isten tudja mennyi kütyü... :)
-
m3zoli
csendes tag
Sziasztok!
Ma hozzák az új boxokat, ezeket csak szerelő tudja üzembehelyezni? Mert ha van rá mód, nem szeretnénk, hogy bejöjjenek a lakásba.
-
DBoy1983
lelkes újonc
Sziasztok!
Havi díjas előfizetésnél lehet venni netbővítőt kártyás fizetéssel? (Tehát nem a belső egyenleg terhére.)
Köszönöm!
-
hard74
senior tag
Sziasztok.
Néhány napja vettem egy használt Galaxy watch-ot, aminek halott a magasságnérője.Gari még van rá, mivel gondolom 2 év jár, viszont a számla nem az én nevemre szól.Tudom én ezt javíttatni gariban, vagy felejtős?
Természetesen telekomos az óra.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest