Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz Ygg #2319 üzenetére

    Intézmény, állami, privát eszközök alapvetően engedve vannak (sőt), a szabályokat meg nem én találom ki, csak betartatom, akár engedékenyek, akár nem. Már így is rengeteg megszorítást vezettem be.

    Sok minden nem úgy műxik ilyen helyen, ahogy kellene, de ez van, ehhez kell alkalmazkodnom. Az informatikai szabályzatot most készítem, eddig még sohasem volt. :) Ilyen helyeken ezek így működnek. Ilyen körülmények közt kell működtetni egy lassan már 200 gépes rendszert, három szerverrel. :)

    A WPA az úgy nézett ki, hogy megcsinálgattam, leírtam levlistára, meg akinek lehetett, elmondtam, hogy senki ne adja ki soha a wifi jelszót, sőt még a privát eszközöket se adják ki a kezük közül. Eltelt egy hét, máris kaptam a hírt, hogy tudják a jelszót azok, akiknek nem kellene...ennyi.

    Ja igen és még csak helyi jelszavakat sem lehet akármit megadni, muszáj ugyanazt, ami az azonosító, mert különben kitör a parasztlázadás és még én kapok. "Nehogy már meg kelljen jegyezni még egy jelszót!"... Szóval ez van.

    Most megcsináltam még a DHCP MAC címre szűrését (amellett, hogy a wifi routerek már eleve szűrve vannak), de hát a klónozás ugye ezt is üti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák