Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Némileg offtopic, de segítsetek már ki egy gyors véleménnyel, mert kitépem minden hajszálam. OneDrive-ban létrehoztam egy mappát, feltöltöttem egy jelszavas.zip-et, megosztottam a link birtokában megtekintésre, és a megosztásra is tettem egy jelszót.

    Linket bemásolom másik böngészőbe, oldal kisvártatva hibaüzenettel megnyílik, majd redirect a jelszó bekéréshez, azt megadom, látom a megosztott zip-et. Jobb klikk rá, letöltés, nem történik semmi. Kijelölöm a fájlt, letöltés gomb, nem történik semmi. Nem jelölöm ki a fájlt, letöltés gomb, leszedi a fájlt, de csak két txt van benne, hogy átmeneti hiba történt, próbáljam meg később. Ez megy másfél napja.

    Egy kérdésem lenne: EZMIARETKESMÁKOSLÓF*SZ?! Könyörgöm, élő O365 előfizetés (privát, nem ExchOnline, vagy ilyesmi), és nem megy, bakker...

    "Sorry, there was a problem downloading some files from OneDrive. Please try again."

    Más is járt már így? A net népe szerint már évek óta van ilyen hiba... Mi a jó tetves életet csinál az MS, hogy még ez sem megy? Jelzem, jelszó nélküli zip-et sem tudok letölteni, nem ezen múlik. Ugyanabból a mappából ugyanazzal a sessionnel szimpla jpg persze lejön. 7z szintén nem csúszik le. Minden létező böngészőből kipróbáltam. Másik gépről is. Másik netkapcsolatról is. Naeztígyhogy?!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák