Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz gixxergabi #87604 üzenetére

    Felénk bő fél éve van az agymenés. A szigorúságot nem bánnám, de a hülyeséget, közben szar világításos, hömpölygő, füstölő matuzsálem gumis szarok átengedését bánom.

    Amikor az agyondédelgetett hobbiautókon is találnak csomót, amikor azokat írják fel amivel évek óta átmegy... Fura. Mintha az én repedésem lenne azbautópark alja, ezért kell meghúzni. Közben élőben is alig látták...(rajta a 90es fóliát meg senki, csak én fájlalom).
    Ex Picassomon első lejáró ablakokon kötözködtek most (is) a 90es műbizonylatos fóliával (határon volt, megadta a fóliás). Miközben igaznak érte nem intelligens stílusban, elől 70es van, matrica nélkül :U . Ja, csak azt nem veszik észre. Na, ennyire látható a 90es akkor.

    Majd ébresszenek fel ha észreveszik a decat-os meg dedpf-es autókat, meg tudnak szilárd részecskékekt (korom) mérni :( . Meg világítást... Vagy ha tüvös cuccal elmehetek beiratni... Vagy ha egyformán hullagyenge fék nem megy át. Na, befejezem. :B

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák