Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
"illetve elérhetővé vált a wi-fi alapú hanghívás (VoWiFi)", alapvetően azt nem mondják, hogy náluk, csak azt hogy elérhetővá vált
#95602 lm83: ha átírod a kép URL-jében, akkor nagyobb lesz, valahogy így
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #95611 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi hogy 4-5 éven belül mennyire épül majd ki az 5G hálózat, mert gondolom a mostani hálózat fejlesztés nagyobb részt 4G tuning inkább.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #95612 üzenetére
Nem ismerek részleteket, de úgy gondolom, hogy kapacitásbővítés és az elkövetkező technológiákra való felkészítés történik most.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tomp
félisten
Amúgy mi okozza napok óta a hirtelen adatsebesség megállást?
4G és 5G ugyan úgy. Minden tökéletes aztán hirtelen megáll minden. 5-10mp elteltével rendbe jön és mintha semmi sem történt volna. -
Katicza
tag
Munkahelyen tegnap és tegnapelőtt 5-8Mbps letöltés volt, ma már javult a helyzet, 30-70Mbps volt. Itthon is javult a helyzet, sőt éjjel megébredtem és ránéztem a telefonra és beltéren ott virított az 5G. Mértem egyet, 211Mbps volt. Reggel ismét csak a 4G volt. Kilépve az utcára a ház előtt, már ismét 5G volt. Mivel időre mentem, nem méricskéltem. Most megint van itthon 5G beltérben. Igaz semmivel sem jobb mint a 4G de már van, remélem ez valaminek a kezdete, és fog ez állandósulni, javulni, így áttérhetek az Othonnet Pro csomagra.
-
barnibooo
aktív tag
"elérhetővé vált a wi-fi alapú hanghívás"
iPhone-on biztos, hogy nem még. -
TiMoN
senior tag
Hát nekem csak gyengébb lett a tererom 5 előfizetésen amióta fejlesztés volt. Hiába szólok semmi változás.....
-TiMoN-
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #95624 üzenetére
Igazi Pató Pál uras ez a cég.
-
TiMoN
senior tag
válasz 4Grider #95625 üzenetére
Hívassál még nincs gond, max ha EDGE-n van a telefon mert olyan gyér a térerő akkor Sokol rádió effektus. Mobilnettel annál inkább 1-2 pálcikán van hogy szinte semmi nincs, akadozik dadog. Engem csak az zavar, hogy eddig évekig max térerő volt itthon a faluba ahol lakom most meg bárhol vagyok 1-2 pálcika a térerő és sokszor szakad a netes hivás.
Whatsapp, discord stb. A technikus kolléga meg azt mondta fejlesztettek valszeg ezért van hogy kevesebb a térerő. (vicces) Érdekes...
Telekomnál nincs ilyen probléma, de ha Yettelenek kell 5 előfizu repül át.
Nem fogok sokat várni már.
TODI1111: szükségük lesz a VoWifi-re ha ilyen gyatra térerővel akarnak haladni előre.
5 előfizetés és 5 külömbözö telefon + ismerősök jelzése alapján. nem csak a sajátom nézem.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
MODERÁTOR
-
csernak75
senior tag
Kint vannak az új csomagok: [link]
-
TiMoN
senior tag
válasz Viktor0610 #95629 üzenetére
S22u meg s10+ stb. Samsung telefonok. Szerintem csak szimplán elba***ták.
4Grider: Agglomeráció, Hatvan melletti kis település Tura.
2 Torony simán van és valamiért fejlesztés után mindig a távolabbin van.
Én kinn a udvaron is simán belefutok az EDGE-be ha épp ugy állok valahol. VICC.
Sim kártya csere volt már eSimre viszont 5 készüléken látom ugyan azt a siralmas eredményt.-TiMoN-
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #95624 üzenetére
Akkor beleírhatták volna, hogy elérhetővé vált az 5G SA. Igaz mégse de már tényleg nem sok kell a bevezetésre. Kevesebb mint tavaly...
Mikor a sajtóanyagot író Béla azt se tudja mit szolgáltatnak... -
4Grider
nagyúr
Turán csak piac melletti bázis a Yettelé a vasútállomás melletti a Telekomé. Modernizáláskor a Telekomos elérést háttérbe sorolják, ezért ha a Telekomhoz laksz közelebb, logikus, amiről írsz. Mondjuk a rossz térerőt és hívásminőséget a modernizáláskor bekapcsolt 700 és 900 MHz-es 4G miatt nem igazán értem, de valószínű domborzati ok lehet a háttérben.
-
Schnorkel
tag
Prime+ tarifa; 5G Budapest belváros, speedtest: felugrik 4-500MB/s közelébe, majd szépen visszateker 240-250MB/s közé és ott megy végig. Szóval nem csak papíron...
Egyébként jogos 4Grider felvetése is: mobilon bőven elég még ha egész nap 4K videókat streamelsz is...Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu
-
TiMoN
senior tag
válasz 4Grider #95639 üzenetére
Igen én is így tudtam. Szomorú, hogy Telekomos kártyával egész falu területén maxos a térerő szinte... Domborzati ok? Tetőről simán rá látni jó időbe a toronyra, azért nincs akkora szint különbség, sőt! A vasúton van a Telekom torony 1 picit magasabb területen is mint a piac melletti. Mind1 ha modernizálnak, akkor is oda kellene figyelni, hogy ne menjen a minőség romlására. Talán egy mérőkocsit megérne kérni, bár szerintem több bejelentés kell hozzá mint egy pár.
-TiMoN-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Schnorkel #95640 üzenetére
Az új Prime+ nincs limitálva, az eddigi volt, nem csak papíron, pont a napokban írtam, hogy 250-270-et tart, ahol eddig gigabit felett mértem. 28-án volt tarifa váltásom L+ ról Prime +-ra, de még a korlátosra. A Max EUban is korlátlan netet ad, ennyiben más mint a Plus.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
CellWalker
tag
Sajnos ez könnyen lehet feature is. Nálam is hasonló a helyzet. Legtöbb esetben egy torony három különböző irányba sugároz (3x120°-ban), a karakterisztika hasonlítani fog egy háromlevelű lóherére.
Ha két ilyen szektor között vagy éppen, tehát két levél között, az okozhat ilyen jelenséget. Erre megoldás egy másik közeli állomás, ahol viszont úgy vannak állítva az antennák, hogy ezt a "lyukat" pont befoltozza.
Ha nincs másik állomás, ez lesz az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
TiMoN
senior tag
válasz 4Grider #95646 üzenetére
S22u, s10, s10+, A51 stb. szerintem igen. Fejlesztésig amugy nem volt gond, de hiába jelzem a yettel felé, tökéletes lefedettség van a térségemben sablon válasz jön.
CellWalker: ez oké, de fejlesztésig nem volt gond. Állandóan a Telekomos tornyon lógott a telefonom.
Most is van, hogy azon van de váltogat a két torony között, szóval van hogy maxos van hogy 1 is pálcika a térerő, persze ha nem lennék wifin merülne is a telefon rendesen e miatt.. Kicsit morcos vagyok, hogy ilyen lett de majd segít a váltás, ha nem lesz változás.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest