Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    Sziasztok!

    Olaszországban, azon belül is Nápolyban (és környéken) töltjük éppen a szabdságunkat és úgy tűnik Telenorosként nem tudunk stabilan csatlakozni egyik hálózathoz sem. A Wind és a Vodafone hálózatok jönnek be váltakozva, de sem automatikus hálózatválasztassal, sem manuálisan nem tud stabilan kapcsolódni a hálózatra a telefon. Telefonálni egyáltalán nem tudunk és minket sem érnek el, sms-eket néha megkapunk néha nem (amiről tudunk hogy meg kellene kapnunk, pl. banktól, családtól), az internethez néha kapcsolódik a telefon, de az sem stabil. Olvasgatva a topikot nem egyedi a probléma, más is tapasztalt hasonlót. A kérdésem az lenne, hogy mit tudunk tenni, hogyan lehetne rábírni a telefonunkat a folyamatos kapcsolatra?
    Írtunk már a szolgáltatónak is, kedvesek voltak és elvileg keresnek majd minket ezzel kapcsolatban, de ez nem jelenti azt hogy valóban csinálnak is valamit, valószínűleg nem is tudnak ilyen rövid idő alatt.
    Sok országban jártunk már (Európán kívül is, de Olaszországban is már többször, viszont nem Nápolyban és környékén), de talán ez az első desztinació ahol ilyen problémába, kellemetlenségbe ütközünk.

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák