Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz kinder93 #53545 üzenetére

    "Akkor ezentúl nem fogod kinyitni az adventi naptárat, igaz?" Pontosan. Bár korábban viccesen fogalmazva, hasonlót írtam, mint lugosi (#53534) kolléga és egyet is értek vele. Elvből nem nyitok meg semmilyen ehhez hasonló "promóciós" videót, ahogy a tv-ben sem nézek/néztem reklámokat(nem nézek tv-t) a vizuális és audió tudatalatti manipulálása miatt. Nem hiába mozog a kamera, van olyan zene bevágva/színek stb. ahogy előttem is leirták.

    "Sosem értettem, hogy ha kapnak az emberek valamit, vagy csak beharangozzák, hogy több alkalommal is jár majd valami ingyen ajándék, akkor miért kell rögtön elégedetlenkedni" Ez a magyar valóság. Hozzáteszem erről a szolgáltatók tehetnek, hogy minden ajánlattételnél/reklámnál, keresi az ember az apró betűs lehúzást. Jogosan. Nem kell csodálkozni, hogy "ajándék" címen "Ingyen van" óvatos az ember, mivel ma semmi sincs ingyen. Ahogy ez sem, mert ügyfélcsalogatás/megtartás(lásd hello telenor).

    Olyan "AJÁNDÉK", ami hátrányosan érinthet szerintem nincs szüksége senkinek/nem szeretne senki sem adni vagy kapni. Akkor inkább ne legyen semmi, amit előre közölnek és kész. Nincsenek elvárások, ami után csalódna az ember, de így szerintem jogos a felháborodás.

    Ha csak 1GB-ot adtak volna 30 napra(mint más szolgáltató) akkor sem lenne elégedlenkedés, de ez már átverésnek tekintehtő, hogy előre beharangozott, nagyobb értékű dolog után jön a semmi. Konkrétan az folyik a tv reklámokból is, hogy időt adnak, erre meg 82 másodpercet elvesznek az emberektől. Ez " ajándék", amit bárki adna bárkinek szívesen. Adj 1 percet, ha nincs.

    Ha mész az utcán és a galamb a fejedre/arcodra pottyant, akkor te annak örülsz, hogy az "ajándék"? És ezt az ajándékot odaadnád bármelyik családtagnak/rokonnak? A galamb szerint ez ajándék volt, így örülnöd kell.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák