Új hozzászólás Aktív témák

  • okib4100

    aktív tag

    válasz megyeri #3442 üzenetére

    Jó hogy szólsz, nekem kell fizetősen is, csak van jelen skandináv csodánál egy olyan fogalom hogy "kártyás ciklus". Nekem per pillanat dec 8-jan 7 a kártyás ciklusom, és az a kiváló featúra jellemzi még a számlázási rendszert, h a megrendelt havidíjas szolgáltatást a kártyás ciklus végéig használhatod, viszont mindig beterheli a teljes havidíjat. Ha 1 napért, akkor 1 napért (sajnos rákérdeztem itt és 1220-on is, azt mondták h így van)
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha így hagynám, a január 2-én aktiválódó fizetős 5 perc után 0-ért levonna 590-et, viszont január 8-ig használhatnám.

    Viszont miután kitöröltem a promóciós 5 perc után 0-t (ezt kell kilőni, mielőtt a fizetősnek nekiesne az ember), nem törölte automatikusan a fizetőset (korábban kipróbáltam, a promo törlése a jan 2-én aktiválódó fizetőset is vitte magával), hanem az van ott, hogy "lejárat január 8".
    Ez azt jelenti, h január 2-án meg fog próbálkozni az 590 Ft levonásával? :F
    Mivel jelen pillanatban nincs ennyi egyenleg a kártyán, nem fogja tudni, de akkor jan 8-ig fel se töltsem? Viktor, tudsz erről valamit?

    UPDATE: látom, így fogok tenni, köszönöm. Január 8-án pedig megrendelem fizetősen.

    [ Szerkesztve ]

    2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák