Új hozzászólás Aktív témák

  • danielh2

    tag

    Ahoj,

    Kissé átgondolva a dolgot, arra jutottam, h inkább egy olyan HSDPA előfizetést kötök 2 évre amihez ingyen adnak eszközt. (esetleg 1 évre olyat amihez mérsékelt áron adnak eszközt, de ilyen csak vodánál és t-nél van ha jól láttam)
    Arról érdeklődnék (elsősorban Viktor0610-től) hogy a Pannonnál ezt milyen feltételek között tehetem meg:

    - A tarifacsomagra vonatkozó hűség azt jelenti ugye, h én 2 évig pl az internet 5G csomagban leszek. DE: amennyiben a szolgáltató adott csomag vonatkozásában adatmennyiség növelést avagy permanens (nem akciós) havidíjcsökkentést hajt végre, akkor az élni fog e rám is? Vagy akkor már tuti h 2 éven át 5G-t fogok kapni 5990-ért?
    - 2 éves hűség esetén milyen eszközt vág hozzám ingyen a pannon? Lehet e választani vmi közül? Van e per pill olyan eszköz az ingyenes kínálatban ami frissítéssel tudni fogja a 7,2-t? (tutira veszem h 2 év alatt vmikor be fogja vezetni a pannon is)
    - Ez az előfizetés (tehát külön sim kártya netelőfizetéssel csak) jogilag minek számít? Telefonszolgáltatás vagy internetszolgáltatás? Abból a szempontból érdekelne, h ha cégesen vesszük kell e rá pengetni a 20%-os "telefonadót" a "vélelmezett magáncélú használat" után?

    Előre is köszönöm.

    http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák