Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Jó sok beállítás van ebben a biosban.
-
cinkoxid
senior tag
Itt van róla egy nagyon jó teszt, ha mást is érdekel
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Fail3D! #39756 üzenetére
Alig van különbség C2C a két proci közt játékok alatt, a tripla csatorna is jó dolog amennyiben szükség van arra a sávszélre. A BF4 elvileg már szereti.
Ha összehasonlítasz két procit (azonos gyártótól), érdemes csak a többszálas teljesítményét figyelni, főleg két különböző generáció közt, mint amin most vacilálsz. Ha felhúzod a procit, márpedig ez fog történni, akkor nem számít mennyivel tud többet az újabb egy szálon, azt csak a jobb (de még mindig gagyi)marketing fícsörénekturbójának köszönheti. Persze fogyasztásban sokkal jobbak, magasabb órajelen is mennek, de messze nincs akkora különbség köztük mint amit az ár indokolna.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Fail3D!
addikt
válasz ricshard444 #39759 üzenetére
Hat annyi hatranybol fog indulni hoy a 2600k 4,5 fog jarni a 920 meg amenyit stabilban tud 4 ghz-t remelm de lehet meglesz a 4.2 is.. Meglatjuk, 40k hatranybol indul a 2600k, es ugyerzem akkor inkabb eladom, ha tenyleg jatek teren megfoghatatlan az elonye, bar fogyasztasban remelm 200w nem fog kerni a 920 ekkora tuningnal.... a penzt meg masra felre teszem.
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz cinkoxid #39765 üzenetére
3ghz-hez azt hiszem 0,95v kell nálam, de azt vettem észre, hogy 0,9v alá sehogy sem tudok menni, annyi kell a 2,66-hoz. Paszta hova lett?
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
cinkoxid
senior tag
válasz Foxmulder89 #39766 üzenetére
Na most egy ütemmel lejjebb, 0,904V mellett is stabil. Ha még lejjebb veszem, akkor a 2. körben hibát jelez.
A pasztát még nem akartam rányomni, mert úgysem ez a hűtő lesz rajta és csak meg akartam nézni, hogy működik-e egyáltalán, aztán.... -
-
Fail3D!
addikt
válasz ricshard444 #39781 üzenetére
Hat eleg rondak, illetve , ha mar van mind2 oldalon villagitas is legalabb a szellozest es a kabelek elvezeteset is megoldhattak volna 1-2 helyen eleg gaz. A legszebb felul tripla radinak van hely, de ugye csak 12-es radi van felul a masik 24cm-t letakartak valalmi muanyaggal, hogy meg veletlenul se menjen ki a meleg a hazbol. Illetve ugye a hang... ugyan "draga" ventik vannak benne amik 5k folotti fordulaton porognek. Amikor elindul a gep, olyan mint a porszivom. Sajnos a titant most adtam el, de remelem legkesobb kov heten jon helyette a 780
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Shokkolo #39783 üzenetére
igen Bar az 1ik kit eladva, sajnalom a maradek 4et, rosszul teszem? A 8gb hozzaszoktam az evek alatt es nemerzem, hogy most 12 van benne
(#39785) Shokkolo Nincs szivem megbontani a gepet, illetve amennyit nyerek azon hogy a 920-t hasznalom boven nem erzem azt, hogy megerne akar 40.t megtartani a masik proci-lap parost.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Fail3D! #39784 üzenetére
remek ramok. nekem anno a "sima" Dominatorok voltak 2 1600-as trikit, már azt is imádtam.
Csak azért váltam meg tőlük mert 1366 után sehogysem volt jó a 6 memória
Most egy PH-s kollégánál mennek egy 930-as társaságában."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Fail3D!
addikt
Megtartom a 4x4 gb.. majd ha levaltom a lapot akkor vissza allok 2x4 re. Legalabb ha mar ekkorat downgredeltem kozel 1 honap alatt 4770k rol a tri chanel legyen
[ Szerkesztve ]
-
cinkoxid
senior tag
Hamarosan egy xeon x5680 boldog tulajdonosa leszek
Ráadásul vízzel hűtve, így reményeim szerint szép órajeleket érhetek majd el vele. -
Laraxior
titán
válasz cinkoxid #39791 üzenetére
Kár, hogy nálad nem maradnak meg maradandóan a dolgok, az ilyeneket értékelni kell, becsülni, szeretni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
cinkoxid
senior tag
Szeretem én őket, nagyon is
35-be lesz...
Nagyon várom már.
Eredetileg gtx 480 lett volna mellette szintén vízzel hűtve, de úgy gondolom egy asus 660ti jobban mutat majd mellette. -
cinkoxid
senior tag
Köszi
Egyébként simán ennyi volt, és ha lenne több, akkor már nálam lenne
Illetve remélem a srác, aki eladja, nem olvassa a fórumot, mert a végén feljebb viszi az árat. -
cinkoxid
senior tag
válasz Foxmulder89 #39799 üzenetére
Legfeljebb majd rásózom valamelyikőtökre jó drágán
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok