Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Nekem lefele droppol csak pontosan nem tudom most hogy mennyit is de látható.
Van benne olyan opció hogy offset elvileg ha ott beállítok egy értéket akkor a Vcore-hoz hozzá adja talán így ki lehetne sakkozni a tökéletes feszültséget,de elég sok kínlódással lenne meg ami akkor lenne/érné meg ha olyan 24/7-re tervezem a vasat. -
-
kaszas19
senior tag
A màsik meg az hogy ez règen olyan volt mint most a lga 2011 csak minőségi lapokat dobhatnak be a gyàrtòk. Egészen biztosan jò deszka ebben a kategòriàban.
Vissza térve a màrkàra még mindig nincsenek a csùcson főleg vrm ügyileg ezt am3+-ra értem,elégsok olyan lapot kidobnak ami kritikàn aluli sajnos. -
mpierre
veterán
Halott? Ezt már más is mondta... [link]
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
ricshard444
veterán
Nagyon felidegesített ma az alaplap
Reggel kapcsoltam be a gépet: CPU led világít, remek volt reggel mászkálni a gépben, még mindig égett...oké
Azután átdutam a másik 8 pines CPU csatiba a kábelt ---> beindult
Örültem, hogy végre beindul, erre teljesen lenullázott minden beállítást a Bios-ban és nem tudja betölteni a mentett profilt, állíthattam mindent egyesével, jólvan...oké.
Elindult a Windows ---> kifagyott az egész gép
Alig akart beindulni utána, de megint elindult, most már internet nélkül, mert a Windows szerint nincs adapter a lapon, azt is ki be dugdozhattam 6x mire végre elismerte, hogy ott van.Türelmes vagyok a géppel, de majdnem felrúgtam már, a másik Asus is ezt csinálta anno a halála elött fél évvel
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
kaszas19
senior tag
válasz ricshard444 #39962 üzenetére
Pedig nem is alsó kategóriás lapról van szó és mégis ilyen nyűgös? bár igaz az hogy a kevesebb néha több,sok funkció de több gond is.
-
ricshard444
veterán
válasz kaszas19 #39963 üzenetére
775-s középkategóriás Asus lapom ---> elhullott
X58-s felsőkategóriás P6TD Deluxe lapom ----> elhullott
1156-s Asus lapommal csak a gond volt
R3E ---> már kezd hülyéskedniNincs szerencsém az Asus lapokkal
Amivel nem volt gondom az a fullos X48-s Gigabyte és az alsókategóriás AMD-s Asrock, mindig mentek rendesen amíg itt voltak, 1-1,5 év.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #39964 üzenetére
Lehet nem a szerencsén múlik, hanem ennyit tudnak.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #39966 üzenetére
Vegyél végre vmi rendes deszkát akkor. Asrock, Gigabyte...
#nincsbennetarcsi
-
cinkoxid
senior tag
válasz ricshard444 #39962 üzenetére
De utálom az ilyet. Nálam sok giga lap halt már meg (a héten is volt egy)
Lehet nem kéne akkora tuningot alkalmazni (bár én is mindig odalépek rendesen )
-
cinkoxid
senior tag
válasz ricshard444 #39969 üzenetére
Az tényleg nem sok. nem lehet hogy feléd rossz az áram "minősége"?
-
aktív tag
Sziasztok.
Hát túl vagyok a "sublerezésen".
Nem a procikkal hanem a hűtőkkel volt gond. (a szélei eltartották a közepét)."Fájó"szívvel megválok az E5520-aktól (mert 2x2,26ghz a játék szemponjából csak 1x2,26ghz, itt a 2x1 az csak 1 ).
Köztes megoldásnak x5560 lesz. (ha már olyan olcsók a xeonok)
kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
aktív tag
válasz ricshard444 #39972 üzenetére
Intel 5520 a kulcs X58 helyett.
-
ZetorGumi
addikt
válasz ricshard444 #39972 üzenetére
Hát azért már egy pár éve kinnvan ez a foglalat, ezért nem csoda, ha hullanak. Elévül rajtuk egy pár alkatrész, forrasztás, és kész a bibi.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
cinkoxid
senior tag
Szerintem azért, mert ezek min 130 w procikat esznek, amit általában mindenki tuningol, és kb 2-3* akkor terhelés éri őket, mint egyéb lapokat. Bár erre is lettek tervezve...
-
kpal
nagyúr
Szerintetek kell fizetni vámot , postát , ha neten nyertem egy Angol oldalon komplett Pc-t ? Vagy a játékot bonyolító cég állja ezen költségeket ?
-
kpal
nagyúr
válasz cinkoxid #39983 üzenetére
Csak egy nyereményjátékba vagyok ,ha netalán nyerek (amire kicsi az esély) akkor kb kisorsolnak 1millós konfigot ,bár AMD amihez annyira nem vonzódok ,de ha ingyen van akkor elviselem.
#39984) Qru:Én azt hittem ami Angliából jön azt keményen megfizettetik .
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mpierre
veterán
válasz radi8tor #39988 üzenetére
Na jó. Nagy duzzogva elfogadom 24/7-re... Csak vmi csinos bikinis csajszi lögybölje a nitrót a procira.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
04ahgy
nagyúr
válasz mpierre #39991 üzenetére
24/7-re sehogy nem jó a nitró. Hogy küszöbölöd ki a páralecsapódásst, amit a bikinis csaj lehelete és testfelületének vízgőz kibocsátása okoz?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mpierre
veterán
válasz 04ahgy #39993 üzenetére
Kulcsszó: Zeolit.
Szerk: Pardon. Off.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok.
Megjött az x5560. Linx-t ráeresztettem. 12gb rammal és 1 kör után kidobta.
Mindent az alaplap állít. Most mi van?
Burn in test 15 percig ramra és cpura is hiba nélkül lefutott.kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
aktív tag
válasz cinkoxid #39997 üzenetére
Egy infó lemaradt.
Azért a lap állít be mindent mert HP Z800-ról van.
( állítanám én a feszt is frekit is dehát szerver az istenadta)
A ram 1333mhz megy az uncoret 2666 ra állította.Xeon, de 5500-s, 4 magos, kell a 2X szorzó.
(az x5650 procik ami nálam megpihent, alap tulajhoz került vissza)
tehát ez egy 4 magos kis tesó
-
HaZsolt
őstag
SOS, A kulso USB 2.0-as merevlemezem osszedugtam az alaplapommal es ha kikapcsolom a gepet a kulso merevlemez akkor is mukodik. A BIOS-ban mit kellene beallitani, hogy kikapcsoljon a merevlemez amikor a gep leall? A gep kikapcsolsa utan nem akarom mindig kihuzni a kulso vinyot...
-
04ahgy
nagyúr
válasz HaZsolt #39999 üzenetére
Nem SOS. A tápot kell áramtalanítanod, mert a HDD a készenléti 5V-ot kapja meg az USB-ről.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest