Új hozzászólás Aktív témák
-
kantor
tag
válasz sharpapa #585 üzenetére
nincs kutyam. eger meg ott van ahol kosz van itt az sincs. viszont a bagzo macska van hajnal haromkor, meg teleszart, szetkapart viragagyas egesz nyaron.
ja a szomszed annyira allat, hogy a lakasban hagyja graszalni a dogoket. a multkor lattam, hogy a kaves csesze aljan a tejszint az egyik macsekjaval nyalatta ki. broafapaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
-
kantor
tag
a szomszed nagy macsakbuzi. minden kolykot megtart. regebben en inteztem a szuletes szabalyozast egy slavia 631-el egy cirmost mindig hagytam neki . de ma mar buncselekmeny lenne. hova jut ez az orszag???
na vettem egy macskariasztot a conrad arulja olyan pir-ultrahangos kutyu. igazabol a kertbe szarastol kis szazalekban veszi el a macskak kedvet
a szomszed hulye nem lehet vele beszelni. a kutya se jo, mert vol itt egy foxi kocsonbe es midnen reggel rakott egy veres macsakcafatot a lepcsore. egyszer el is asta a viragok koze az asszonypajti meg visitot amikor kiasta
szoval mive lehet elriasztani a macskakat? van valami szag, vagy novegy vagy mitomen?apaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest