Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyabá
senior tag
Nem parkolás volt ,hanem szembe jövő autó elengedése. A szilárd(beton )út olyan keskeny, hogy két autó nem fér el egymás mellett. Így tehát mind két félnek húzódni kell. A kripta az út szélétől kb. 1,5m- re van.
[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Rövid kérdésem lenne, még pedig, hogy garanciális javítást mennyi ideig húzhat egy cég? Azt olvastam itt, hogy törekedniük kell a 15 napra, de ezen kívül semmi határidő nincs, a maximális ügyintézésre vonatkozóan? Április 14-én küldtem el a cégnek egy routert, hozzájuk 16-án meg is érkezett, és elvileg elküldték a gyártónak, azóta hiába kérdeztem, semmi...
Köszi előre is
-
Cicero
őstag
válasz LuckyL #12854 üzenetére
Nem tőlük. Még nem tart ott az ügy, hogy a bank eladta volna a tartozást... csak olvastam, milyen kalandos is tud lenni, egy ilyen, pláne ha már kijönnek "behajtani" és magyarázhatja a lakó, hogy a személy már réges-rég nem lakik a címen, jogilag sincs semmi köze hozzá.
Úgy döntött, hogy vissza viszi a postára a levelet a feladónak.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Sürgős tanácsot szeretnék kérni.. Tegnap le foglalóztunk egy autót, egy kb. 3M Ft-ba kerülő autót, 300e Ft ott lett hagyva a kereskedőnél. Külföldről behozott autó, most lenne forgalomba helyezve, az adásvételin eladóként egy Szlovák céget tüntetett fel, egyébként számlát is ad. Gyanakodtunk, de a kereskedő azt mondta, hogy megbízási szerződése van velük, ők hozzák be az autót, ő meg értékesíti, minden tiszta.
Most olvasok róla, hogy ez egy bevett áfacsalási dolog.. Totalcar cikk róla.
A kérdésem az, hogy mi tévő legyek? Milyen esély van rá, hogy ha a cég esetleg később belebukik, akkor lefoglalják az autót? Egyáltalán tőlem elvehetik az autót, ha a kereskedő csalt vele? (utána néztem, a magyar cég 2005 óta létezik, a szlovák 2016 óta). Nagyon tanácstalan vagyok most, hogy hogyan tudnék jól kijönni a dologból..
-
senior tag
válasz Geri89 #12857 üzenetére
Önmagában azért, mert így kapod meg a kocsit nem biztos hogy el tudsz állni. (Az más kérdés, hogy egy szlovák céggel szemben az esetleges szavatossági problémát érvényesíteni nem nagyon van lehetőséged). Ellenőrizd le a 2005 óta működő magyar céget, van lehetőség ingyenes céginformációra, és ha lehetőség van, akkor a szlovákot is.
Amennyiben még nem tetted meg, akkor kérd le az alvázszámot és ellenőrizditt vagy itt, Kérj egy vásárlás előtti átvizsgálást tőlük ha bármi gáz van az autóval, akkor erre hivatkozva állj el a vásárlástól, és kérrd vissza a foglalót. + nézd meg azt, hogy a mobile.de oldalán mennyi egy hasonló futásteljesítményű, évjáratú autó. Ha ott 2-3.000 euróval drágább, akkor lehet gáz, mert kb. annyi az áfa mértéke.
@(#12855) kerxy: törekedni kell a 15 napra, ami egy gumiszabály. Jelezd nekik, hogy vagy cseréljék, vagy szeretnél elállni, mert ez így már jelentős érdeksérelmet okoz.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Geri89
aktív tag
válasz davenport #12858 üzenetére
Alvázszám lekérdezés megvolt a vin-info-t, átvizsgálás márkaszervizben megvolt, ez a rész rendben van, szóval ezzel már nem tudok kibújni, az autó rendben van, szervizkönyv vezetve, minden szerviz számla megvan..(nagyon óvatos voltam, igyekeztem mindent lenyomozni)
Az autó ára kb. a mobile.de-s ár, szóval simán benne van a csalás lehetősége, ezért kérdezem, hogy ezzel én, mint jóhiszemű vevő pórul járhatok-e.. Sajnos ott akkor tudtam meg ezt a Szlovák céges dolgot, nem volt időn/lehetőségem utána nézni, hogy ez valójában miért van..
Szóval így leszámítva a szavatossági aggályokat, mennyire gáz a vevő részéről ez? Próbáljak meg kihátrálni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Geri89 #12859 üzenetére
Az a bajom ezzel, hogyha ők még a foglaló átvétele előtt tájékoztattak arról, hogy a szerződést nem velük, hanem egy szlovák céggel fogod kötni, akkor ha ezért elállsz, akkor valószínűleg bukod a foglalót.
tök jó én is megyek holnap autót nézni, nagyjából ebben a kategóriában, így jó hogy erre is rá kell kérdeznem majd nála.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Geri89
aktív tag
válasz davenport #12860 üzenetére
Nincs az az Isten, hogy én még egyszer kereskedőtől vegyek autót.. Voltunk pár hete az ország másik felén, utaztunk több száz km-et, ugyan így 3M körüli autó miatt.. Szerződésnél voltunk, akkor derült ki, hogy a 3M helyett 2,5 kerülne a papírokra, persze az áfa miatt.. Ott kapásból felálltunk, hogy így nem kell autó.. Azóta is nézegettünk, voltunk magánszemélynél, korrekt, magyar autó volt. Vin-infoból derült ki, hogy csúnyán törve volt korábban, persze sérülésmentesnek volt hirdetve.. így azt is otthagytuk végül megtaláltuk ezt.
Itt a kereskedőnél már az elején rákérdeztem, hogy ha vételre kerül a sor, akkor a teljes összegről van-e minden. Jött a válasz, hogy "persze", ezután még a másik sztorit is elmeséltem neki, együtt beszéltük ki, hogy mik vannak.. Erre vételnél jött ez.. Mondta, hogy minden tiszta, megbízási szerződéssel adja ő el a Szlovák cég nevében, minden tisztának tűnt, erre olvasom ezt a cikket.. A fene vigye el, hogy nem vehet az ember normálisan autót itthon, mert mindenhol trükköznek..
Most már úgy néz ki, hogy akkor nincs visszaút, mert egyébként a 300e a bukó.. Szóval most csak bízni tudok benne, hogy ha ők buknak, nekünk az autó marad.. ha esetleg erről van valakinek biztos infója, hogy mi a gyakorlat, akkor kérem, hogy ossza meg..
-
qqzs
őstag
Nem tudjatok veletlenul hogy ha belesetet okozok 2 honapja lejart muszakival az milyen hatassal van a karrendezesre?
Eladó: GTS450
-
nagyúr
A biztosító jellemzően nem téríti meg az általad okozott kárt, hiszen érvényes forgalmi engedély nélkül nem vehettél volna részt a közúti közlekedésben.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
őstag
válasz Geri89 #12861 üzenetére
nem (biztos hogy) gáz ha szlovák cégtől veszed, csak kapjál rendes számlát tőlük ami a nevedre szól
ezt a számlát alaposan őrizd meg, ezzel a te jóhiszeműséged igazolva van
a számla értelemszerűen nem lehet nettós, hiszen neked nincs uniós adószámod
tehát vagy legyen szlovák áfa tartalma, vagy különbözeti adózás alá essenesetleg a szlovák cég valódiságát lenne érdemes megnézni, és hogy ezek az adatok szerepelnek-e a papírokban
sajnos ezügyben nem tudok tippet adni, hogy hogyan, mert nem vagyok ismerős szlovák ügyekbenfelételezem kell lennie valami hasonló oldalnak mint nálunk az e-cégjegyzék
én mindenesetre megköveteltem volna, hogy a magyar cég legyen az eladó, mert különösebb többletköltsége nincs a dolognak (ha tisztességesek), az ilyen ügyletek többnyire adóelkerülést szolgálnak
ráadásul így szavatossági jogot sem érvényesíthetsz a magyar céggel szemben, ha kiderül valami nagy baj az autóval kapcsolatban[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Geri89
aktív tag
válasz LuckyL #12864 üzenetére
Rendes, névre szóló (elvileg) bruttós számla lesz, ez tiszta.A korábban linkelt totalcar-os cikkben is azt írják, hogy onnan már rendes számla érkezik, csak ott csalják el az áfát.. A Szlovák cég valódi, rákerestem, bejött hasonló oldal, mint az itthoni cégjegyzék, 2016.10. havi a cég, Magyar tulajdonos. Szavatossági jogot azt tudom sajnos.. bízom benne, hogy minden rendben lesz, egyszerűen katasztrófa a fiatal használt autó helyzet.. (ahogy korábban írtam, másik magyar cég meg kevesebbről adott volna számlát... ott is ha valami gond van, üthetem az asztalt, hogy már én pedig többet adtam az autóért...)
Megmondom őszintén engem most már nem érdekel ha áfát csalnak, csinálják, én többet nem veszek Magyarországon használt autót kereskedőtől, az biztos.. a lényeg csak, hogy ha ők bebuknak, az autót ne vigyék el..
-
őstag
válasz Geri89 #12867 üzenetére
A korábban linkelt totalcar-os cikkben is azt írják, hogy onnan már rendes számla érkezik, csak ott csalják el az áfát..
ezt a mondatodat nem értem pontosan
szerk: én biztos nem mennék bele egy ilyen ügyletbe, amíg nem értem hogy mit nyer ezen az eladó
márpedig itt nem értem miért jó neki, hogy szlovák cégről adja el (a potenciális csaláson kívül)ha viszont már lefoglalóztad, akkor nem tudok jó megoldást sajnos (kivéve ha esetleg visszaadja az eladó, de nem szokták)
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz LuckyL #12868 üzenetére
Amikor lefoglalóztam, sajnos én sem tudtam, hogy ez így megy.. sajnos jóhiszemű voltam. A TC-s cikkből nekem az jön le, hogy az eladó így pontosan a fizetendő áfát nyeri meg, ami sehol nem kerül befizetésre... ha meg már nagyon rezeg a léc, akkor a Szlovák céget bedöntik.. Foglaló már nála van, de arra nem látok reális esélyt, hogy visszaadná szerintem.. Ha meg ezzel próbálkoznék, hogy tudom, hogy adót csal, ezért állnék el, és kérem vissza a foglalót, akkor meg szerintem még jobban felidegesíteném, és ki tudja, hogy mi történne még az autóval..
Tanulságot levontam, SOHA többet nem veszek autót kereskedőtől Magyarországon. Vagy új autó, vagy külföldről hozom saját magamnak..
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz Ursache #12871 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy neki állna feljebb, de mivan, ha mégis? Most nem azért, de aki simán áfát csal, nagy tételben, attól gondolom más is kiellik.. a már befizetett 300e-t meg ha nem muszáj, és ha részemről így nincs túl nagy kockázata a dolognak (hisz nem én csalom az áfát, és jóhiszeműen szerintem 10-ből 8 vásárlónak fogalma sincs erről), akkor inkább megvenném az autót, mert az átvizsgálás szerint is egyébként oké...
-
őstag
válasz Geri89 #12869 üzenetére
nem tudom mi áll a foglaló szerződésben, esetleg ha adatok kitakarásával felteszed, szivesen megnézzük itt a topikban
ha nem a szlovák cégnek adtad a foglalót hanem a magyarnak, akkor én mindenképpen megkövetelném, hogy a magyar cég legyen az eladóegyébként én is csak új autót veszek, vagy családi ismerőstől/rokontól használtat
illetve még hajlandó lennék pl. flottakezelőtől, vagy komolyabb cégtől pl márkaszerviztől, de ott is csak leinformálás után
a válság kipattanásakor több ismerős is megszívta itt Debrecenben a csőd szélén lavírozó márkakereskedőkkel például.
az autót kifizették, de a pénz már nem ment tovább az importőrhöz, így az autókat nem lehetett forgalomba helyezni (nem adta ki az ehhez szükséges papírokat)de murvás neppertől soha, túl sokat tudok már a sok átbaszásról hozzá
-
Geri89
aktív tag
válasz LuckyL #12874 üzenetére
A foglaló semmi extra, egy sima, kézzel írt papír, hogy XY, XY lakcíme, átvett ZX-től, ZX lakcíme 300e Ft foglalót XYZ gépkocsira ezen és ezen a napon. A kereskedés (Kft) XY nevén van, már 13 éve létező cégről van szó. Cégadatok alapján ő és a felesége a tulajdonos. Tehát én azt gondoltam, azt gondolnám, hogy egy 13 éve létező céget a mai világban nem akarnak csak úgy bedönteni..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Geri89 #12875 üzenetére
én sem hiszem, de ezért is külön gyanús, hogy miért akarja a szlovák cégről eladni
csak nem azért, hogy a magyar cége "tiszta" maradjon...(lehet hogy van valami más oka, ami nem jut eszembe, az biztos hogy alaposan kifaggatnám ezzel kapcsolatban az illetőt. ha tisztességes, biztos hogy nem veszi rossz néven az érdeklődést)
szóval ha a foglaló átadásának pillanatában nem tudtad hogy nem a magyar cég lesz az eladó, akkor én mindenképpen visszakövetelném a foglalót
de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy jogilag visszakérheted-e, hátha van itt valaki pl. Saint, ő majd leírja a véleményétsajnos késő bánat, de az biztos hogy az autó papírjainak vizsgálatával érdemes kezdeni a használtautó vásárlást. amíg jogilag nem tisztázott a helyzet, addig kár is kipróbálni a kocsit
de azért én bízom benne hogy pozitívan végződik ez a sztori, simán lehet hogy megkéred rá és átiratja a magyar cégre, te pedig megveheted onnan.
-
Geri89
aktív tag
válasz LuckyL #12876 üzenetére
A Szlovák céges dolog nekem már egyértelmű, hogy azért történik így, mert így az áfát senki nem fogja majd megfizetni az autó után. Ez a Totalcaros cikk alapján tuti biztos, hogy így van. Ebből adódóan kizárt dolog, hogy ő a saját magyar cégének a nevére venné az autót azért, mert én megkérem rá. Így már abban is biztos vagyok, hogy nem tisztességes a kereskedő..
A foglaló átadása előtt kb. 2 perccel tudtam meg, amikor az adásvételit töltöttük, ott tűnt fel a Szlovák cég pecsétje. Akkor azonnal rákérdeztem, mutatott papírt, miszerint megbízási szerződés alapján értékesít ő autót a Szlovák cég nevében. Itt azt már tudtam, hogy a szavatosságot buktam, de őszintén szólva ez nem is nagyon érdekelt, nem hiszek abban, hogy ha valami hiba van, akkor a kereskedő mosolyogva fizetné a javítást.. Ekkor természetesen azt nem tudtam, hogy miért megy Szlovák cég nevében a dolog, erre ma jöttem rá, miután kutattam kicsit a neten, tehát tényleg úgy érzem, hogy sajnos késő bánat, nem voltam eléggé tájékozott.. (ahogy szerintem az autó vásárlók 90% sem az..)
Én is bízom benne, hogy pozitívan végződik, és nem fog nálam kopogtatni 2 év múlva a NAV, hogy jött az autóért..
-
feri1014
senior tag
Üdv! Adott egy albérlet. Szerződés közjegyző által stb, szóval ez a része kerek a történetnek. Kiöltözés után a szokásos rezsi rendezés még. A gázszámlához érkezett a 12 ezer Ft-os támogatás. Na itt jön a csavar. A tulajdonos szerint ez a támogatás őt illeti meg és követeli a tényleges fogyasztás után fizetendő összeg mellé. Viszont mindenhol (a számlán is fogyasztó szerepel, mint kedvezményezett). Albérlő-tulajdonos viszonyban kit illet?
-
őstag
válasz Geri89 #12877 üzenetére
ha eldöntötted hogy így is megveszed az autót, akkor viszont ne sajnálj egy kis pénzt ügyvédre és alaposan papírozzátok le a dolgot, illetve ellenőrizzétek a számlát amit kaptok
mert ha rendben van a papírmunka, akkor nem leszel felelős akkor sem ha tényleg csalnak
ha tényleg csalás volt, lehet hogy majd egyszer meghallgat a nav vagy a rendőrség, de őszintén elmondassz mindent, bemutatod a papírokat és nem lesz mi miatt aggódnodnem kell ehhez egy 100 ezres óradíjjal dolgozó sztárügyvéd, szerintem 50-60 ezer forintból profi jogi segítséget fogsz kapni, hogy ne kelljen később aggódnod
ennyit pedig mindenképp megér, ha már kifizetsz 3 milla kp-t autóracryptot minden termékemért elfogadom
-
biker
nagyúr
válasz LuckyL #12879 üzenetére
szerinted.... tapasztalat, hogy nem így van.
macbook neppertől vett MBP lopott volt, annak ellenére, hogy 4 hónapig nem kereste a tulaj a find my mac-el, elhitte a yard, hogy tényleg ellopták tőle, lefoglalták, és értesítés nélkül kiadták az eredeti tulajnak.
Ügyvéd hiába igazolta, hogy üzletszerű értékesítésből van (60db hirdetett laptopot találtunk tőle) és volt papír róla, a ptk szerint engem illet, szerintük meg btk szerint a tulajt illeti.
és amikor megfellebbeztük, annyit mondtak, tényleg tévedtünk, de már kiadtuk, nem lehet visszaszerezni. Ha akarom pereljem be az eredeti tulajt, hogy engem illet.Na ennyire fogja érdekelni a navot is, hogy lefoglalhatja vagy sem.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Sanyabá
senior tag
Örökösödés.
Hagyatéki tárgyalásra ha az örökös nem tud elmenni (idős, ágyban fekvő néni ) akkor a tárgyaláson a fia milyen iratokkal képviselheti? A közjegyző mit fogad el?
Sima meghatalmazás két tanúval, vagy ügyvédi ellenjegyzés?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
biker
nagyúr
válasz LuckyL #12884 üzenetére
És ezt mire alapozod?
Ha jön a NAV, vagy akár egy bank, hogy az XYZ járművel adócsalást, bűncselekményt követtek el, vagy épp hiteles a banknál, lefoglalják, és perelheti az eladót.
Ugyanúgy, mint lakásnál, ha én veszek jóhiszeműen egy ingatlant, majd az eladó részéről kiderül, hogy terhelt, és a bank elárverezi, a tulajt kirakják, és perelheti az eladóját.
Volt társasház, ami projekthitelből épült, és a lakások 30%-át (14 lakást és üzleti ingatlant) követelt a bank, vagy fizessék ki újra a jelenlegi tulajdonosok.
Ez gyakorlat, és csak nyitott szemmel kell híreket olvasni, nem egy ilyen volt, hogy elvitték a jópolgár autóját mert kiderült, nem teljesen tiszta. És senkit nem érdekel, számlád van-e rólaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
őstag
összemosol különböző dolgokat
attól hogy egy adott dolog (adó)csalás tárgya volt, még védi a jog a jóhiszemű vevőtezek pedig teljesen más helyzetek, de ha nem érted a különbséget, én nem nagyon tudom elmagyarázni, nem vagyok egy tanár kvalitású: lopott autó, jelzáloggal terhelt ingatlan
a lényeg az hogy itt van egy követelés, ami megelőzi a vásárlóét és pl ingatlan esetében jelzálogjoggal biztosítva van vagy eleve még nincs a vevő nevén az ingatlanaz adócsalásnál pedig nincs követelés ami megelőzné a vásárlóét, mert jogszerűen vásárolta meg, és már a nevén van hivatalosan (természetesen csak akkor ha rendben van a papírmunka és nem vett részt a csalásban)
-
biker
nagyúr
válasz LuckyL #12889 üzenetére
Csomagolástechnikában utazom, lassan 20 éve, ebben is megjelent az áfacsalás.
Annó volt egy lelkes szegedi vállalkozó, F-V. Levente, aki elkezdte áfázni a fóliát, mozgás nélkül, papíron.
Mikor lefülelték, közel milliárdos értékben foglaltak le fóliát, náluk raktáron, és azoknál a vevőknél, ahova került fólia
Olyat, amit megvett a végfelhasználó, ki lett szállítva pl 20t fólia, közel 30 raklap, és zárolták, mindet.Még mindig áll a leírásod?
ui: mivel letelt a közügyektől eltiltása, ismét csomagolástechnikában utazik, és annak ellenére vesznek tőle, hogy mindenki ismeri az előéletét
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz LuckyL #12891 üzenetére
ok, tudom, ez is más, mert nincs kerék a raklap alatt.
Nem volt benne a vevő. Pusztán kárfedezet érdekében foglalták le.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz LuckyL #12893 üzenetére
az nem félinformáció, hogy akkor két nap alatt kiürítettük az alapanyagraktárat, annyi megrendelés jött be "azonnal leszállításra" mert nem volt mivel csomagolni annak, akitől elvitték. De akkor fejezzük be...
-
Sanyabá
senior tag
Akkor már ketten leszünk kíváncsiak.
A temető üzemeltetőjének az ügyvédjével már beszéltem, és egyértelműen a kripta tulajdonosára hárította a felelősséget. Azt ígérte hogy értesítik a tulajdonost,és beszéljük meg a kialakult helyzetet.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Engem csupán egy-két vélemény érdekelne az ELTE JOTOKI-ról, illetve annak bizonyos képzéseiről. Adatvédelmi szakjogász és adójogi szakjogász.
Aki esetleg járt már vagy tervez jelentkezni valamelyik képzésre és rendelkezik információval, az legyen szíves ossza már meg velem.
Köszönöm.
Read only felhasználó
-
fess
őstag
Sziasztok!
Ha jól tudom egyenes ágon,pénz utalásakor nincs illeték. Az egyenes ág az visszafelé is működik,ha a gyerek utalna a szülőnek? Jól tudom ezt az illetékmentességet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest