Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samtya
senior tag
válasz Husker #52800 üzenetére
Szia!
Nem ismerem én sem, de leírások, képek és videók alapján még jóindulattal is csak átlagosnak tűnik. Átgondoltad-e, hogy fülre felfekvő (on-ear) tipust akarsz? Ha mindenképp ilyen kell, akkor a Veho Z8-ról már van pozitív tapasztalat. -
zsocy
őstag
Valami készül Massdropéknál. Ha tényleg 200 $ (+szállítás) lesz, akkor olcsóbban meg lehet majd venni újan, mint most a használt HD650-eket.
Érdekes lesz szerintem! -
BigBlackDog
veterán
válasz Husker #52800 üzenetére
Ezt miért kellett kétszer?
Sajnos az említett típussal nincs tapasztalatom, viszont ebben a listában van néhány bevált példány.
-
esikl012
tag
Audio-Technica ATH-M20x otthoni felhasználásra mennyire ajánlott?
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
assemble
addikt
Mennyi szokott lenni a szallitas ide?
USA-n belul az ingyenes szallitassal meg ottani afakkal kotelezo vetel lenne, az biztos. Viszont valahogy az a sejtesem, hogy ide rendelve szallitassal, vammal, meg a jo kis afankat is rapakolva mar nem sokkal allna csak meg 100k alatt - amennyiert bar meg valszeg mindig jo vetel, az ugy mar megsem ugyanolyan..
[ Szerkesztve ]
-
tomiwin32
csendes tag
HyperX Cloud Soundblaster Z combó mennyire adná? Asus Xonar jobb vétel lenne? Pci E xonarom volt csak alaplap csere miatt nem bíron használni nincs rajta sima pci slot és az integrált hangkártya nem olyan jó ! Superme Fx azt hiszem,de fejhallgató erősítős,de picit,mint ha a minőség rovására menne és nem hallom úgy benne a trapokat cs:go okát nem értem,de megsüketítő hangja van xd (Asus z170 pro gaming alaplap) HyperX füles azzal rendelkezem szal hangkártya érdekelne pénz kidobás lenne a SoundblasterZ , Sokan a software-re panaszkodtak,hogy a kártya jó,de software nem annyira
[ Szerkesztve ]
-
szakibá...
senior tag
A Beyerdynamic-nál már neve is van egy újdonságnak, nem csak típusszáma, mint a többinek. Amiron home. Azt állítják, hogy sikerült minden magas frekvenciás rezonanciát kiküszöbölniük, amit sokan nem szerettek ennél a gyártónál. Azért csinálhatták volna kicsit szebbre...
[ Szerkesztve ]
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
BigBlackDog
veterán
válasz szakibá... #52811 üzenetére
Hmm. Érdekes, van már esetleg gyakorlati tapasztalat is, vagy még túl új a cucc?
-
zsocy
őstag
válasz fattyu #52810 üzenetére
Igen, a kommentekben is sokan ezt írják, hogy ez nem való telefonhoz, mégis kisjack a csatlakozója, rövidebb a vezetéke és utcai képekkel promózzák...
A szállítás 15 dollár worldwide (kommentek szerint, biztosat nem tudni még), ha meg is vámolják és áfázzák, még akkor is 80 ezer forint környékére jönne ki, ami szerintem jó ár érte. Itt számoltattam ki, de nem biztos a végösszeg amíg nem tudjuk a végső szállítási árat, és ezt az oldalt sem ismerem hogy mennyire pontos.
[ Szerkesztve ]
-
donpe
aktív tag
Üdv újra mindenkinek!
Az elmúlt 1-2 évben nem nagyon voltam itt a fórumon, nem is nagyon fejeseztem(Genelec 8050), amikor meg fejeseztem, akkor bőven elég volt a Takstar pro80 meg a 671.Viszont, akit egyszer a mozdony füstje megcsapott... Tehát túl az LCD2-n (meg annak idején elég sokáig LCD3 is volt nálam) kellene nekem valami nagy, nehéz, kézműves planár a fejemre.
A láncom teljesen megszűnt/átalakult, maradt egy Audiolab CDQ (kvázi egy M-DAC a dac része) és egy géphez használt ESI Dr.Dac (ez egy elég jó ár érték arányú mindenes, de nem hiszem, hogy megbirkózik a planárral). Első körben főleg a CDQ-ról hajtanám, később esetleg egy Vioelectric erőlködő még szóba jöhet.
Amit nézegettem - Hifiman HE560 és Edition X V2. Valakinek van mélyrehatóbb "együttélős" tapasztalata az 560-al vagy a sima Edition X-el?
Az én ízlési világom elég sokrétű, nekem egy mindenes planár kellene LCD2 szinten. LCD2-nél nem hiszem, hogy lesz jobb, de azt nem akarok, mert azom már volt, meg elég sok Audeze-t hallottam, ezért gondoltam, hogy most beköltözhetne hozzám egy Hifiman.
Szóval a fő kérdés, hogy otthon hallgatós allroundernek, hosszútávra, jelenleg fapadosan, később rendesen meghajtva mivel járnék jobban. Elsősorban nem az árbeli különbség, hanem hangbeli érdekel olyan emberkéktől, akiknek van valós tapasztalatuk ezekkel a fejesekkel. Hordozhatóság és telefonról hajthatóság, meg hasonló hókuszpók nem szempont. A kényelem sem fő szempont, ha a hang meggyőző. Hosszú távú hallgathatóság, kiegyensúlyozottság a lényeg.
Más nem nagyon érdekel, HD800, T1 és társaik jó ismerősük, de tényleg maradnék valami rendes planárnál.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Vajon mennyit érhet egy dt770 LESD 600?
Oké, egy sima 600 ohmos 770, de mégiscsak egy 33 darabos limitált széria.Same rules apply!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz szakibá... #52811 üzenetére
A germán dizájn. Ebbe egyszer a Mercedes is majdnem belerokkant, aztán rájöttek, hogy egy grafikus alkalmazása sokat segíthet
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tulku
veterán
Nekem 560-nal volt 2x fél órás tapasztalatom, ezért nem igazán mélyreható...de nem is hagyott bennem mély nyomokat....egy Schitt Lyr2 spec Telefunken csövekkel megspékelt erőlködőről ment, nekem nagyon szép, tág, életteli színpadkép volt, talán középmagasban valami nem volt teljesen rendben, egy idő után nem kívántam tovább hallgatni...Mély energiákra LCD szinten ne számíts...
Hogy kissé világosabb legyek, egy hónappal utána egy hordozható cuccról (AK240) meghallgattam egy autóban az LCD 2.2-t és rögtön meg is vettem...az én ízlésemhez sokkal közelebb van az LCD...de ez az én szemléletem...mindenképp hallgasd meg...
Nem egy világ a két fejes...
A másikat nem hallottam eddig...
-
fericske
addikt
Hali!
Nem tudom mennyit szánsz az akcióra, mert az én személyes kedvencem (nem birtoklom) drágább a felsoroltaknál.
Kennerton Odin
Hallottam a HE-1000-et, 560-at, LCD2-3-at és JPS Abyss-t ugyanakkor amikor az Odint - az utóbbi négyet ugyanarról a rendszerről.
Nálam akkor ott az Odin élmény az Abyss élményt is felülmúlta, pedig az utóbbi 3x annyiba kerül. Persze hosszabb meghallgatás kellene korrektebb "ítéletekhez".
Röviden és tömören, mert adok olvasnivalót egyrészt, másrészt meg a személyes tapasztalat számít igazából, meg kinek mi. Nekem pl. az LCD2 hangzásra jobban bejön mint az LCD3.
Tetszettek a Hifiman-ek és Audeze-k is (én az LCD2-őt vinném közülük), de mondhatjuk, hogy kb. egy szinten és semlegesen az Abyss-hez és az Odinhoz képest.
Az Abyss az már megfogott a muzikalitásával ami érezhetően magasabb szinten van az említett "egy szinten" lévőké, de vártam is valami ilyesmit azért mert tudtam az árát a fejesnek.
Az Odinról nem tudtam akkor - bár a Kennerton brand az megvolt, ismertem - és ő volt igazából az egyetlen fejhallgató amit mikor feltettem fülre, hogy "azannya" érzést váltotta ki.
Tőlem, akkor:
"Nagyon tiszta, erős, élettel teli hangja van, elképesztően jó térrel ami olyan precizitással párosult, hogy egy másik füles sem hozta ezt ott, árától függetlenül. Pontosan meg lehetett határozni mindenkinek a helyét a színpadon, pedig ezzel a fülessel sem tudtam több időt tölteni mint a többivel."Másoktól, több összehasonlító véleményekkel:
Kennerton Odin (listening impressions)[ Szerkesztve ]
-
donpe
aktív tag
Köszönöm. Ha az LCD 2-höz hasonlítanád, akkor milyen lenne za 560? Nekem még fazor előtti LCD2-m volt. Szerintem elsőszériás.
(#52819) fericske - szintén köszi! Ez az Odin nagyon szexinek tűnik. Megolvasom a dolgot, nem hiszem, hogy meg is tudnám valahol itthon hallgatni.
LCD2 - LCD3-at illetően én is jobban szerettem az LCD2-t. De talán azért, mert a 3 még jobb meghajtást igényel. Szóval én imádtam az LCD2-t, de kipróbálnám a Hifimant vagy valami mást. Aztán lehet, hogy úgyis LCD2 lesz a vége , de hát az élet ilyen.
Hifiman témában az érdekelne, hogy fejhallgatósznobizmus az, hogy Hifiman vs Audeze párosításban a többség biztosan az Audezet választaná, vagy ténylegesen megalapozott döntés. Értem én, hogy jobban érzi magát a fejed egy amerikai "kézműves" fejesben, mint egy kínai plasztikusabb "koppintásban"? Vagy hogy van ez? Én azt hiszem túl vagyok fejesezés terén a kütyüzésen, brandek szeretetén és hasonlón. Egy LCD2 után is tudok baromira élvezni egy Takstar pro 80-at, sőt. Tehát tényleg az érdekelne, hogy függetlenül a brandtől és minden előítélettől, hol van egy ilyen Hifiman hangban egy LCD2-hőz képest (mert hát ezt ismerem).
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Inkább csak sznobizmus. A HE560 röhögve felveszi a versenyt a fazoros LCD2-vel. Mondjuk ez hangban közelebb is áll hozzá, mint a régebbi, "klasszikus", sötét hangú LCD2. Az annyira más, hogy még hasonlítgatni is felesleges, bár nem lehetetlen. A Hifiman világosabb, könnyedebb, nagyobb térben garazdálkodik.
Itthon van ám MrSpeakers kínálat is, gondolom valahogy a meghallgatás is megoldható.
Érdekes alternatíva még az Oppo PM2. Erről még nem sokat tudok mondani (kérdezz meg kb. 1 hét múlva), egy pici karcosságtól eltekintve a középmagasaknál roppant kellemes, hosszan hallgatható hangja van.
Azért ha unatkozol ott a Focal Elear is... Jó, tudom, nem planár, de valakinek ki kéne próbálni.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
Ahogy írtam, az LCD2-3, ABYSS, ODIN ugyanarról a rendszerről mentek.
A DAC-ot nem tudom, nem is néztem, mert itt az erősítőn volt a hangsúly, ami egy masszív 30kg-os, 10ezer dolláros VIV Egoista 845 szerkezet volt.
Nem igazán hinném, hogy ennél brutálabb erőlködőre volna szüksége bármelyik fejesnek. Szóval biztos nem ilyen okból éreztem kevésbé tetszőnek az LCD3-at a 2-nél.
Az Odinhoz képest az említett Hifiman-ek és Audeze-k vékonyan muzsikálnak. Hezitálgatsz mikor hallgatod őket, ide-oda kapkodsz közöttük, próbálod kisilabizálni melyiket is választanád közölük, amikor viszont az Odinhoz érsz akkor egyértelművé válik az egész (mintha megvilágosodnál ), hogy melyiket is vinnéd.
Ez az erősítő persze nem olcsó mulatság és meg nem mondanám, hogy mi az a minimum amivel hasonlóképp lenyűgözött volna az Odin, ugyanakkor talán pont ezért el is elmondható, hogy ezzel az erősítővel már lehet rangsorolni fejeseket.(#52822) Bodz
Ó igen, a Mr.Speakers-ek. Idén is beléjük hallgatóztam. Na itt már nem tudnám eldönteni, hogy LCD2 vagy ETHER pl.
Épp ezért is maradnék az Odinnál[ Szerkesztve ]
-
donpe
aktív tag
Köszi Bodz!
Az a baj, hogy én szerettem azt a klasszikus LCD-t. De ez nem jelenti azt, hogy a Hifimant ne szeretném. Erről a MrSpeakers-ről meg még nem is hallottam. Beszédes neve van. De tényleg meg kellene hallgatni, mert pont ezek a dolgok szoktak jók lenni. Emlékszem, amikor élősszőr hallottam a pro 80-at, a tulaja meg mondta, hogy hát ez így, dobozostul, vonóstul tizenezer forint, akkor csak pislogtam. Én szeretem az ilyen meglepetéseket. -
gaborka8x8
aktív tag
Nagyon, nagyon off, amit most írok, de ezt:
"Egy LCD2 után is tudok baromira élvezni egy Takstar pro 80-at, sőt."
nagyon nagy örömmel olvastam, mert magam is valami hasonlóképpen vagyok vele. Ha éppen élvezem a zenét, akkor majdnem mindegy, hogy éppen min hallgatom. Legyen az a túlsó sarokban lévő TV miniatűr, hátrafelé néző hangszórója, vagy a T1-es fejhallgatóm.
És megdöbbenve szoktam olvasni az olyanfajta "Vili, tenagyon HI-Fi-s" típusú megnyilvánulásokat, hogy "Kaptam egy tápkábelt kölcsönben, amit betettem a rendszerbe, és azután, hogy vissza kellett adni, már nincs kedvem bekapcsolni sem".
Na ilyenkor azt szoktam gondolni, valami itt nagyon nem kerek, de nem a rendszernél."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne:
Megéri-e Audio-Technica ATH-M50 X Black
-t venni Audio-Technica ATH-M40 X
helyett? Vagy esetleg más alternatíva?1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Film, zenehallgatás3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max. 55.000 Ft
4.) Új vagy használt?
Új5.) Circumaural vagy supraaural?
Kényelmes legyen6.) Zárt vagy nyitott?
Mindenképpen zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Nem volt még soha fejhallgatóm8.) Honnan vásárolnál?
Pl. Muziker.hu9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
PC[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
őstag
Na, akkor én indulok a találkozóra a XIX- be ,11 körül ott leszek. Viszem az igért cuccaimat, remélem lesz sok kipróbálható fejes. Kíváncsi lennék az lcd-kre, mx50,shure 840 re, remélem lesz...
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
doc
nagyúr
sziasztok!
ajanljatok nekem plz egy fejlhallgatotigenyek:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
irodaban2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Kizarolag zenehallgatas. Elsosorban metal (Within temptation, Arch enemy, Powerwolf, ilyesmik), alkalmankent kicsit 'kikapcsolni' valami nyugis, akusztikus, esetleg pop, de ezek kevesbe hangsulyosak.
Gyakran elofordul klasszikus (elsosorban Beethoven) is.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10-20ezerben gondolkodom, de ha azt mondjatok hogy 30-ert egy nagysagrenddel jobbat tudtok ajanlani mint amit 20-ert kapnek, akkor beleferhet.4.) Új vagy használt?
Nem hiszem hogy szivesen huznam a fejemre amit mas mar osszeizzadt, szoval inkabb uj, de nagyon jo vetel lehet akar hasznalt is.5.) Circumaural vagy supraaural?
Legyen kenyelmes orakon at is, szoval gondolom a C lenne a nyero.6.) Zárt vagy nyitott?
Jol ertem hogy a nyitottbol jovo zenet a mellettem ulo is hallja? Mert akkor zart, nem akarok masokat zavarni, de ha a kulvilagot azert hallom (pl. ha szol hozzam valaki) az nem lenne baj.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Nemtom... ld. 2. pont
Annyi meg hogy hangeroszabalyzo nem kell (van a billentyuzetemen), mikrofon sem (van mar mikis fules).8.) Honnan vásárolnál?
Ahol olcso Valami megbizhato magyar webshopbol.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Szamitogep integralt hangkartyajarol Deezer/Spotify, esetleg YoutubeKoszi elore is
a listatokbol a Superlux HD660 tunik szimpatikusnak, ez jo lenne nekem szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
egy adalek: jelenleg egy Microsoft LX-3000 van az irodaban (ceges hardware), az szerintem borzalmas, tompa, elettelen, olyan mintha egy plussjatek belsejebol szolna szoval ennel valami lenyegesen kulturaltabb hangzast keresek
illetve meg egy: jo lenne ha lenne raktaron, hogy ne kelljen heteket varni ra
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Audio-Technica ATH-AD500X és Audio-Technica ATH-M50 között mi a különbség?Jó, az egyik alapból nyitott. Most vettem észre.
DT770-hez képest az M50 hogy viszonyul?
[ Szerkesztve ]
-
gaborka8x8
aktív tag
Én a magam részéről a HD-660 helyett inkább [ezt] javasolnám megfontolásra. (Szintén szerepel az ajánlások között.) Szerény véleményem szerint sokkal jobb hangú, mint a HD-660-as, és annál könnyebben is hajtható. Ami nem elhanyagolható szempont abban az esetben, ha pl. nem akar a fejhallgató mellé egy külön fejhallgató-erősítőt is venni, hanem esetleg az alaplapi hangkártyáról akarja hallgatni. És nem sokkal haladja meg az ára az ön által megjelölt 20e Ft-os határt.
[ Szerkesztve ]
"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
blve
csendes tag
Üdv, próbálkoztam az itteni keresővel, de nem dobott semmit, tehát megkérdezem, nem tudja valaki, honnan lehetne beszerezni akg k712-höz fülpárnákat? A Q701 párnáját cserélném ki, hogy meghallgassam vele. Az ebay-en kínaiak árulnak efféléket, csak nem tudom, azok nem vacak utánzatok-e. Fura, hogy ez egyáltalán probléma, de külföldi fórumokra rápillantva az volt a benyomásom, hogy ott is inkább csak fejvakarást látok erre a kérdésre. Magát a gyártót kell megkeresnem?
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Egészen más kategória a kettő..nekem is nem fazoros 2.2 van....semmi esetre nem cserélném fazorosra.
A Hifiman egy könnyebb fejes....minden könnyebb benne...picit nekem túl hangsúlyozta a középmagasakat, néha számomra hallhatóan...Nézd, ez egyénfüggő...összeállhatnánk Bodzzal, ő jobbról, én balról és váltogatva emelnénk, nyomnánk egyik vagy másik fejest, de ez egyéni preferencia...én speciel nem hallottam az 560-ban semmi extrát, azon kívül hogy a tere széles, légiesen könnyed volt. De másoknak lehet ettől teljesen eltérő véleményük...
Meggyőződésem, hogy az Audeze hype, nem csak az ámerikai kézműves mítoszra épül....valamit nagyon tud ez a fejes...(non fazor)....nekem a gravitáció jut eszembe, és mindennnek a teste...mert az kétségtelen tény, hogy olyan testet ad mindennek, amit nehéz utánozni...de persze vannak hibái, egyesek számára kevésbé relevánsak, másoknak nem....
Én az ethert egy mobil forrásról hallgattam a boltban (jelenleg jóval izmosabbal rendelkezem, úgy hogy meg is ismétlem) de ott is hallottam, hogy eszméletlen jó közepei vannak és nem forszíroz....
Egyetlen tanács...hallgasd meg mindet!
-
DemonDani
addikt
Hello!
Folyamatosan azt olvastam itt a topikban, hogy az Omnitronic SHP-600 az a Hi-2050, viszont az elmúlt napokban közelebbről tudtam tanulmányozni a Pro-80-at, a HyperX Cloud-ot (az elsőt), a Hi2050-et és az Omnitronic SHP-600-at, és valami nem stimmelt.
Egyáltalán nem azt tapasztaltam, a Hi2050-ben, mint az SHP-600-ban, éppen ezért kutakodni kezdtem egy kicsit, mert mondom ez nem igaz. Hát sokkal jobbnak érzem az SHP-600-at, mint amit tudnia kellene a Hi2050 és a Cloud/Pro-80 alapján, és a kábelezése is sokkal szimpatikusabb nekem (bár a 3 méteres hossz a lakás falain kivül kellemetlen lehet, de a törésgátló meg úgy eleve a minőségérzet sokkal jobb).
És ekkor jött a felismerés.
Konkrétan itt találtam meg a választ: [link]
Bizony az Omnitronic SHP-600 nem is a Hi2050, hanem az ISK HF2010. A Head-fis leírás tökéletesen passzol, a kagylón levő plakett is ilyen ovális, nem pedig egyenes alul és felül, plusz tök ugyanaz a kábel, mint a HF2010 esetében.
Szóval, akik megvették az SHP-600-at (főleg 11 ezer forintért) még annál is jobb üzletet csináltak maguknak, mint gondolták.
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
doc
nagyúr
válasz gaborka8x8 #52835 üzenetére
igen, pont ez volt a masik ami a leiras alapjan szimpatikus volt, akkor meg is rendelem, koszonom az ajanlast
-
emiki6
veterán
válasz gaborka8x8 #52835 üzenetére
A hyperx cloud ugyanaz, mint amit linkeltél, de elvileg jobban megéri. (Kiegészítők, stb.)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
10 ezer forint alatt szeretnék egy fejhallgatót. Superlux HD681B-t néztem ki, amit egy LG G5 mobillal szeretnék használni.
A kérdésem az lenne: Van értelme ebben a kategóriában (ilyen eszközzel, G5) egyáltalán bármit is szőrözni vagy vegyem meg amit kinéztem?
Zenék: jazz, blues, komolyzene, amit otthon hallgatnék nap végén, miután a gyerekek elaludtak. -
Dorien
veterán
válasz DemonDani #52838 üzenetére
Másolják ezek orrba-szájba egymást. Az ISK HP2011 érdekes lehet azoknak, akik olcsó és jó zárt fejest keresnek, mert ebben már 50mm-es (nem Takstar) driver figyel és ennek a hangját szerették a legjobban. [link]
Magasok szempontjából milyennek találtad őket? A HI2050-ben sok, az SHP600-ban meg még több magas van, amit érdemes valamivel visszafogni, rengeteget javul tőle a hangzás, a hosszú távú hallgathatóság.
Wherever you go - go with all your heart.
-
canadaa
tag
Sziasztok!
Új fejhallgatót keresek 50k környékén, lehetőleg magyarországi rendeléssel. Otthoni használatra, elsősorban zene hallgatásra és játék közben használnám, tehát hosszú időre is szeretném használni (egy 6 órás turnust jó lenne kibírni vele, kis szünetekkel). Én úgy érzem a nyitott megoldásúak lehetnének talán jobbak és mindenképp fület körülívelőt szeretnék.
Jelenleg egy Focusrite Solo -m van, arról hallgatnám ([link]). Kérdés, hogy pl. egy 250 Ohm -os fejhallgatót meghajt-e, elég-e neki (annyira azért nem értek hozzá, csak pl Beyerdynamic -ból néztem , hogy van 80/250 Ohm-os is és a 80-as van telefonhoz).Jelenleg egy PIONEER HDJ500V -am van, csak az a bajom vele, hogy fülön támaszkodó és egy óra után már kényelmetlen. Egyébként a cserélhető kábel jó nagyon, rövid csavart kábelt használom hozzá.
[link]Eddig ezeket néztem:
Beyerdynamic DT 990 PRO : Ami nem tetszik rajta, az a nem cserélhető kábel, asztalon lesz a kábel elvezetve, de hosszú is, nekem egy 1.2m -es kábel is elég lenne, mint amilyen a jelenlegihez is van. Ami tetszik azok a fülpárnák.Audio-Technica ATH-M50 X : Sok jót olvastam róla, viszont a fülpárnák nem szövet jellegűek, ezért félek, hogy hosszú használatnál zavaró lesz. (Beizzad?)
AKG K 702 : Cserélhető kábel van, Jack-MiniXLR -es, viszont rövid kábelt nem adnak hozzá, azt majd vennem kell. Egyébként meg ezt érzem a legesélyesebbnek.
Ezeken kívül is jöhetnek javaslatok.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz canadaa #52845 üzenetére
A DT 990 250 ohmos pronak csavart kábeles megoldása van. Mint a telefonzsinor. Tehát nem zavaró a hossza. Én hallgattam nagyon szép hangja van. Filmekhez, játékhoz remek. Annyi hogy nagyon kihallatszik. Nagyon kényelmes. A ATH kicsit kicsi volt nekem. Nem ölelte körben rendesen a fület.
[ Szerkesztve ]
-
canadaa
tag
válasz canadaa #52845 üzenetére
Fejlemény:
Rosszul volt az AKG K702 beárazva ott ahol néztem, már nem 50k hanem 81k így kiesik a keretből.torma1981:
Igen, az ATH-tól egy kicsit félek, mert kipróbálni nincs lehetőségem. Egy Beyerdynamic DT990Pro 250Ohm -os változatot vajon kihajt a Focusrite Solo?[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
válasz Dorien #52849 üzenetére
Ertem, koszi. Jelenleg egy AKG K511-esem van, ezt szeretnem levaltani. Akkor eszerint jo valasztas az Omnitronic Ja, es meg valami: szgeprol lenne hajtva nagyreszt, meg erositorol neha. A pc meg tudja hajtani szepen erosito nelkul? Nem tudom hany ohmos a kicsike
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest