Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samtya
senior tag
válasz gaborka8x8 #52696 üzenetére
Köszönjük a hangelemzést. Célszerű lenne kényelmi szempontok alapján is néhány mondattal kiegészíteni az írást, mivel a szögletes alakja miatt a párna cseréje nem tűnik egyszerűnek.
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz Samtya #52701 üzenetére
Mivel nem fogom se hordani, se használni, csak kipróbálás céljából vettem, ezért ez a szempont nem is jutott most eszembe.
Azt az írást hagynám, ahogy van, kiegészítés nélkül, de bízom benne, hogy mások a saját beszámolóikban majd kitérnek ezekre a jellemzőkre is."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
fericske
addikt
válasz Samtya #52701 üzenetére
Nekem van egy friss Veho z8-am, aminek a hangjáról még írni nem tudok, mert egyrészt még nincs bejáratva, másrészt egy kisebb náthából mászok kifelé ami ráment a fülemre is, szóval pár napig még kissé vattás a hallásom vatta nélkül is
Azért hoztam, vittem magammal, mert ő az egyedüli hordozható fülesem ami nem iem, és beteg fülnél is tudok használni.
Elég kényelmesnek találtam annak ellenére, hogy nem kedvelem az on-ear típust, de utcára az való.
Kicsit súlyos darabnak mondható, ami az elsőosztályú összeszerelésnek és anyaghasználatnak köszönhető.
Én újonnan, a mostani árfolyamot tekintve kb. 8000 huf-nak megfelelő összegért vettem, és megdöbbentő, hogy ilyen anyagminőséget kapjon az ember ennyi pénzért.
A beats fejhallgatókat nem kedveljük itt az ár/érték hangzásuk miatt, de azt el kell ismerni, hogy anyaghasználatban és összeszereltségben minden modeljük ott van a szeren.
No, a Veho z8 is csak sokkal olcsóbban.Fülpárna csere. Megfogod a szögletességét és kicsit fordítsz rajta óra járás ellenében. Nagyon egyszerű cserélni, de hogy mivel kompatibilis azt meg nem mondanám most.
A hangjáról szubjektívvel úgy 2 héten belül érkezek
[ Szerkesztve ]
-
neonyte
csendes újonc
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlás előtt állok, milyen termékeket tudnátok ajánlani? 25-35 ezres árban gondolkodom.
Kinéztem már a Beyerdynamic Custom Street-et és az ATH SR5-öt, valamint a Sennheiser Urbanite on-a
ear-en is gondolkozom. Vélemények? -
topjoyy
tag
Sziasztok!
Szólnak, úgy az 5.1-es 7.1-es fejesek, mint az itt megemlített fejhallgatók? Pl: Egy Logitech G430-as szól, úgy mint egy CAL!? Vagyis szeretnék venni főként zenére egy CAL!-ot, de ugyanakkor szeretnék játszani is ahol egy G430-al meghallok mindent.
-
koshmar
addikt
Dorien: akkor szeirntem a következő fejesem az lesz, ha anyagilag kicsit jobban kikerülök az árokból.
Logika szerint azt hinném, hogy a következő a bal oldali gumi elszakadása lesz, aztán pedig a fejpánt (mert a neten már ilyenről is beszámoltak).Samtya: Igen, van. Kókány megoldás, tudom, de bejött!
Mezei kötöződrót..[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
esikl012
tag
Üdvözlöm a szakikat!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? -szoba
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? -elektronikus zene, játék
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? -max 20K
4.) Új vagy használt? -új
5.) Circumaural vagy supraaural? - Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? -zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? -jó basszus, magas
8.) Honnan vásárolnál? -hazai webshop
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? -alaplapi hangkártya (asus H97M-E)Most egy Sennheiser HD465-öst használok ezt váltanám. A mostani hangzásra jó,de jobbat keresek.
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
esikl012
tag
Közben én is nézegetem a felhozatalt és a keretet kitoltam 25K-ig.
Ennek megfelelően várom az ajánlatokat.Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
topjoyy
tag
Milyen más fejhallgató van még, ami hangzásra megegyezik a CAL!-al?
-
BigBlackDog
veterán
válasz topjoyy #52723 üzenetére
Ha digitális forrást (tehát pl. számítógépen tárolt hanganyagot) hallgatsz, kell valami, ami átalakítja a digitális jelet emberi fül által emészthető, analóg jellé, mivel a digitális leírása a hangnak -leegyszerűsítve- diszkrét értékek tárolásával történik meg. Az emberi fül számára ez nem nagyon lenne értelmezhető zeneként, hangként, ennek a jelnek szükséges a visszaalakítása analóg jellé, amit már zeneként is fel lehet ismerni. Többek között az ehhez szükséges DA konverziót oldja meg a hangkártya.
Ha pl. megvizsgálunk egy vinyl lemezt, ott azt láthatjuk, hogy nincs közbeiktatva hangkártya, mivel a lemez felületére bevájt bordázat a lemezlejátszó hangszedőjét, "tűjét" éppen úgy "rezgeti", hogy ennek a hangja tulajdonképpen a rögzített hanganyag lesz, csak erősítés szükséges a végső megszólaltatáshoz.
Remélem sikerült érthetően leírnom és semmi blődség nem jött ki belőlem.
-
oneiros
tag
Headfi-on Rock-It Sounds R-Studio és Encore Rockmaster névre rákeresve vannak róla beszámolók.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oneiros/index.html
-
topjoyy
tag
válasz BigBlackDog #52724 üzenetére
CAL!-hoz nincsen olyan kis USB-s hangkártya, ami helyettesíti a rendes PCI-E hangkártyát?
-
esikl012
tag
válasz pulutodurumo #52721 üzenetére
Igen, és is azt néztem, illetve tesztek alapján jónak tűnik.
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, milyen fejhallhatót ajánlanátok olyan 30k környékén?
Játék, film menne rajta laptopról, ritkán esetleg telefonról. Utazáskor nem használnám csakis nyugiban. Zárt legyen.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
topjoyy
tag
5k körül milyen USB-s hangkártyát ajánlatok?
-
esikl012
tag
Inkább játék lenne az elsődleges, rosszul írtam a "milyen célra..." kérdésnél.
Persze szoktam zenét is hallgatni fülesen. Többnyire elektronikus zenét hallgatok azért írtan a jó basszust.
A túl sok azért ne legyen. Nehéz ezt így leírni, hogy mi a sok meg mi a kevésbé sok basszus.
Tudom hallani kellene a fülesek közötti különbséget az lenne az igazi és úgy választani.
Írj párat és meglátjuk.
#52717 ebből a listából már van ami így elsőre tetszik.[ Szerkesztve ]
-
topjoyy
tag
válasz tal-garius #52735 üzenetére
Meg itthonról kéne, mert egyrészt külföldről még sose vásároltam, másrészt még nem rendelkezem bank számlával.
Szerk: 300-ért nem gondolod, hogy zsákbamacska?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tal-garius #52735 üzenetére
300-ért én inkább egy jó minőségű Tesco reklámszatyrot vennék, még az is jobban szól talán, ha rázogatod
topjoyy: Ennyi pénzből szerintem ne számíts rá, hogy jobban fog szólni, mint egy alaplapi hangkártya, vagy egy átlagos telefon, szóval én azon a véleményen vagyok, hogy ezért igazából felesleges pénzt adni. Kis pénzből talán akkor tudsz jót kihozni, ha magadnak forrasztod össze otthon alkatrészekből, de ennyi pénz még arra is elég kevésnek tűnik.
-
törölt tag
válasz topjoyy #52740 üzenetére
Xonarból is van sok, de több modellen nincs ugye fejhallgató erősítő, így a sima jack kimeneten nem lesz olyan izmos a hangja. Persze ilyen 5-10 ezer forintos fejeshez igazából majdnem mindegy, de akkor meg már az alaplapi sem sokkal rosszabb szerintem.
De rendeld meg interneten, akkor 14 napig elállhatsz a vásárlástól, addig meg kipróbálod, hogy mennyire jobb.
-
neonyte
csendes újonc
Van itt olyan, aki hallgatott már ATH-SR5-öt? Nagyon érdekelne a hangja, csak nincs semelyik boltban sem
-
PodMAN
senior tag
Dt1770Prohoz tudnátok ajánlani jó minőségű 1,5m-es miniXLR-jack kábelt? A gyári rövid az telefonzsinóros nehéz buflák, a hosszú meg 3m és beakad mindenhová.
-
Bodz
nagyúr
-
Tulku
veterán
-
Samtya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest