Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Topiccsendőr #81342 üzenetére
Milyen korommal? Nem diesel ez. Amúgy két dolog miatt ilyen szép az olaj. Egyrészt és főként, a Spuri adalék és a másik, hogy ez Suzuki, nem
Hondahonda (kis betűvel illőbb). A hondákba tényleg fekete szokott lenni. Lehet azokba olyan jár?Kolondrum: Nem pont a hosszabb olajcsere intervallum miatt vettél ER-6n -t?
[ Szerkesztve ]
-
-
Geresics
addikt
Hogy ne csak a videóim legyenek a témák csináltam egy 2017-es országos motor és veterán rendezvény naptárat! (Frissen frissítve, a két kategória szétszedve, hogy átláthatóbb legyen!)
http://www.MotorosVandor.hu/Rendezvenyek/
Azért csináltam, hogy motorosok egy helyen megtaláljanak minden motoros rendezvényt időrendi sorrendben, lehetőleg közvetlen linkkel a rendezvényhez. Ha valami kimaradt, küldjétek el, és beírom. Pont.
Nincs benne videóm, nincs benne rendezvényem, nincs benne reklámom! Aki ezek után is reklámnak, spamnak, egyéb f@szságnak gondolja ne kattintson rá, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
HSM
félisten
válasz Geresics #81358 üzenetére
"Nincs benne videóm, nincs benne rendezvényem, nincs benne reklámom!"
http://www.Motoros....
Khm....De a tanácsod megfogadtam, nem kattintottam rá véletlenül sem.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
-
HSM
félisten
válasz Topiccsendőr #81362 üzenetére
Úgyérted, a mögötted motorozó plexijén, kabátján, motorján fekete?
Nem kell ahhoz 60km sem, nemhogy 6000...[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Topiccsendőr #81365 üzenetére
Nem, ez 2T, vágom én. Ennek bár nem olyan mérgező büdös a füstje, mint a mókolt dízelének, de ez cserébe jól olajozza a mögötte haladót is.
-
Doki16
addikt
válasz Topiccsendőr #81370 üzenetére
"Nem tehetek róla Maunika idegállapotba vótam!"
Szép idő van menjen mindenki motorozni vagy csajozni vagy egyszerre mindkettőt
Geresics nekem tök tetszik a naptár amúgy. Szerintem hasznos. Tavaly teljesen véletlen kaptam el a soltvadkerti gurulást, de most például idén célzottan tudom, hogy mikor lesz Köszi, hogy fáradoztál vele
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
HSM
félisten
válasz Topiccsendőr #81368 üzenetére
RS125. 2005-ös, 2T, folytatlan. Rajta ülni nagyobb móka, mint mögötte menni.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Sose volt még ilyen rossz 230 hozzászólást végigolvasni.
Egy kérdés: a darázsgarázsban lehet kártyával fizetni? Megtekinteném ma a Góbi kesztyűt.
-
Topiccsendőr
addikt
Szeretem a hangjat, nekem jo mogotte menni is. A sajatom mogott meg plane
Amikor rendszamos volt, elcsereltem a 954 el meno haverommal, es meg dinamikusnak is tunt. Az ezresen is. Persze akarmikor le lehet nyomni ~ 140 loval, de nem akarmelyik sebessegben, es nem lazan. El fogom vinni ago hoz egy padra, kivancsisagbol. Szerintem eleg jol osszelottem (veregetem a hatam kozben) chrobaknak is odaadtam, es az erejevel nem volt baja, annyit mondott, hogy forditott valto kell ra, es egy tapadosabb ules, amugy jo.
Hat kepzelheted, kb matyiztam magamra, milyen jo munkat vegeztem.
Egyebkent big bore kittel a legnagyobb fekpadi meres 38 loero volt...
125 bol gyarilag 25 loero van hatso kereken atlagban. A tobbieknek, akik nem mutatnak papirt rola, azoknak meg nem hiszekExplosión de dos tiempos
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #81376 üzenetére
A 2T-nek is tud csodálatos hangja lenni, kell hozzá egy jó rendszer.
Az EXC-nek imádtam a hangját, ülve vagy mögötte menve is, de igazából az élmény amit adott azt imádtam a legjobban.
El sem tudom képzelni (vagyis csak képzelem) mekkora élmény lehet ugyan ez a poweres érzés egy KX500 esetében.
A csoportban mindig arról beszélgetünk mehetsz jó 4T-vel de ha ráülsz egy jó 2T-re az élmény sokszorozódik.
KTM esetében az EXC 360/380 amit még szívesen megülnék.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek ez a kerékpár lezáró mennyire alkalmas arra, hogy a kabát újján áthúzva a motorhoz zárjam azt, amíg mondjuk ebédelünk, várat nézünk, stb. ?
Ebből találtam 180cm -est, amivel már két kabátot is lezárhatnék és nem kéne cipelnem. Tudom, nem túl vastag, de kombifogóval ez se elvágható szerintem, amivel meg ezt elvágják, azzal elvágják a vastagabbat is. Vagy nem?
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
zgospel
őstag
válasz V.Stryker #81391 üzenetére
2-3 perc folyamatos gányolással szerintem átvágja egy normális fogóval is. Jó ötlet egyébként.
Én jobban félnék attól, hogy valaki akár bunkóságból akár véletlenül lelöki a motorról a földre, neadjisten hozzá a lánchoz, és akkor összedzsuvázza a kabátot. Pláne ha a belsejét, azt macerásabb tisztítani.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Topiccsendőr
addikt
Kopnak a hszek kemenyen
Explosión de dos tiempos
-
-Mike-
addikt
válasz Topiccsendőr #81396 üzenetére
Fix 20fok felett én bezárnám a topicot és a gumit koptassa inkább mindenki.
-
-Mike-
addikt
válasz yodamastah #81399 üzenetére
Erről jut eszembe április 27 első motoros nyílt nap, Hungaroring.
Majd ott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest