Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    @Mike: :DDD :DDD

    @etnies: VTR nem tetszik formára, egyáltalán így hiába halhatatlan Honda ;] :P kihagyom.

    @Ferdzsoo: Nem is feltétlen befektetésként, azt írtam legközelebb már rendes melo mellett ülnék tovább az meg ha azzal számolok, hogy 1-2 éven belül cserélnék most utána + az egyetem 3,5-4 éve ami tudjuk, hogy nem annyi (Mérnökinfót nem sokról hallottam aki csutka borulás mentesen tolta végig. :DDD) akkor kijön, hogy ha veszek most valami újat (picit lentebb a pár éves téma) akkor az ~6-7 évre lenne sacper kb minimum, mivel a következő lépcső árban már feljebb van azzal bevárnék egy stabil melóhelyet ahol legalább 1-2 éve ott vagyok.

    Btw a kis duke nem jó A2-höz téma, ez már az a motor amire azt mondom "korpásodik a hajam" és engedek... ha nézek egy egy-két-három évest, @Ferdzsoo és köszi, hogy azért ebbe ha nem is direktbe de belenyomtad volna az orrom... 2015-ös ez még egy A-kat árával is megállna ~1,5-ben, és van egy három éves motorom amibe kb ha egy szezonnyi kilométert beletettek. :)

    @runner: "eladósodás" ezen elagyaltam, hogy esetleg nyáron német tanfolyam + melo, ősszel a sárgát meghirdetem akkor talán kövi nyárra sikerül annyit összerakni, hogy eltudjam hozni a kis vasat, legfeljebb bevállalok 2-3 weblapot év közben. Mivel szakközépből megyek a Prog / Elektro tárgyak nekem az első évben sétagaloppok, hála az SG mateknak azzal se lesz nagy gond így az első év még könnyen vehető akadály lesz ha mással szívatom magam pluszba is. Ellenben lenne egy motor amit én "török be" és nem kell attól tartsak ha valami beszarik akkor gyaloggalopp maradok. Ez játszik akár a fentebb linkeltre is, tekintve 13k egy ilyen motornak nem kéne, hogy tétel legyen ha csak nem nyélen tették bele. :)

    Azt hiszem dellfan állítása a helytálló nem tudom miért de a kis dukera jön az inger. Hiába ültem és vittem haverom 600-as gixxerét nem adta valahogy azt az élményt mint az a kis méregzsák abban a félórában kb. Nem akartam elhinni de nem volt gyakorlatilag súlya a motornak.
    Egyre egészen biztosan jó volt ez a próba egyébként már pedig arra, hogy rájöjjek a mostaniból sem igazán a lovak hiányoznak nekem, mármint nem a a top end az ami jó lenne ha nem érne véget 150-160 közt, hanem benne lenne az a teljesítmény tömeg arány amivel szinte dobálni lehet a kanyarokban.
    [...] talán harmadik motorra eltalálom kb mi kellene a valagam alá? Vagy hiú ábránd... :D

    @boldi:Milyen komoly érveket tudsz az SZE mellett... komolyan... eddig a duális Oracle és Audi volt a fő érvem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák