Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz Geresics #103489 üzenetére

    "Az OMV kutak híresek arról, hogy ők nem a MOL-tól veszik a benzint, ezért jobbak az üzemanyagjaik, mint a többi kúton."

    Bár nem motorral, de autóval elég hosszasan teszteltem az efféle felvetéseket. 0 változást érzékeltem táltos, nem táltos, molos, omv-s, shell-es, agip-os benzinek között. Azóta csak MOL-on tankolok 95-öst. :) Hosszútávon fogom majd tapasztalni a rossz, jó összetételt? OK. Mennyi az a hosszútáv, hogy változást érezzek a silányabb üzemanyag miatt?
    Szóval egyelőre az én tekintetemben ez egy baromság. :)
    Annyit hozzá tennék ehhez, hogy keleti autóm van, és benzines, 95-ösre tervezve. Ergo lehetséges, hogy más gyártmánynál, más üzemanyaggal valóban vannak különbségek. Mindenesetre én nem hiszek benne. :D

    Motorral már csak röviden teszteltem ezt a dolgot a 3 kútnál (Mol, shell, omv). Szintén MOL 95-nél maradtam. :R

    (#103520) geresics
    Szintén a tiéd a következő hsz, amit érdeklődéssel figyelek, szóval sorry, nem kekeckedés, de erre is reagálnék, pusztán kiváncsiságból. :D

    Tényleg jó lett, tetszik, pedig nem vagyok egy túra fan. A távoli felvételek, vajon hogy készültek? Látott egy szép tájat, előre ment, letámasztotta az állványos kamerát, visszament, és újra járta az útvonalat? A drónos felvétel, milyen drónnal készült, és ki irányította? Régebben volt egy nyomkövetős drón projekt, ez manapság már létezik, és elérhető halandók számára is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák