Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz runner 125 #101950 üzenetére

    Sehol épp ez a vicc. Lehet nevetséges árat írok szerinted de a DRZ valahol a GS500 árának a szintjén lenne rendben. Bár arról se beszéljünk jelenleg mennyiért mennek az "újabb" GS500-zak..... :D

    @bogyo: Nem azonos a felhasználási területük hiába SM- SM. És lássuk be, aki KTM-et vesz tudja mit vesz nem hiszem, hogy arra apellál a jövendőbeli KTM* tulaj, hogy ezzel megkerüli a földet háromszor majd pörget és eladja 30 ezerrel az órában mint a 400-as DRZ-t amit ütnek vágnak. Legjobb barátom OE-s évfolyamtársának most robbant fel a kihajtótengely csapágya... pedig van "28k" az órában, nem a gyárilag erősebb E-s és "garázsban" tartott motor volt. A DRZ sem egy tank, de masszívabb. De ne feledjük el, hogy a gyárilag erősebb E kiadás gyárilag erősebb, közel üzemórás, ha azt vetjük össze a KTM-ekel sokkal reálisabb a kép máris! Ha én vagyok eltévedve jelezzétek! :)

    @mm89: Azt nem is akartam már írni. :D

    Ezt láttátok már? Nagyon pofás, messze szebb mint egy kis Cibbere.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák