Hirdetés
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz ottobacsi #35405 üzenetére
Ez így van,de ez sem kőbe vésett szabály- jó eséllyel nem lesz jó,vagy jobb nálad,mint a már megszokott CEE...egyébként mi az ami azon nem megy?
Na..mire válaszoltam,már nincs mire válaszolniFrancba...éppen meríteném a telefont,de igen nehézkes...megy a wifi tether,meg a mobiltv egyszerre,de bírja a piszok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van 1 kis bajom... mégpedig hogy töltésnél nemvilágít a led.Meg az alsó sorse ha automatikusra van állitva a képernyő fényereje. RSd lite-val ujraraktam a CEE-t de nem javultmeg Valakinek valamilyen ötlet esetleg? Meg olyat csinált hogy mikor wifin keresztül töltötte le az adatott a játékhoz akkor elöször visszaszámolt 0-ig utána meg elkezdett minuszba számolni...
[ Szerkesztve ]
-
ottobacsi
tag
válasz Lacopapi #35406 üzenetére
Bocsi, csak bénáztam, telefonnal írtam-töröltem, na mindegy...
Tudom hogy nem kőbevésett a dolog mert ugye minden döfi egy egyéniség, ahogy olvastam itt már nagyon sokszor.
És a tengeren túlra sem igazán akarok menni, mert nem szeretnék bajlódni az "ez se megy meg az se megy" dolgokkal.
1-2 rom volt eddig ami tetszett az írások alapján, dominak az egyik csupaszított romja, és kano által favorizált +-os romok.
Ami hirtelen eszembe jut a nem működők közül, az az spb tv, elindul de semelyik csatornát nem nyitja meg, csak a nagy feketeség van, a bsplayert is ki akartam próbálni nemrég, de kilép amikor indítanák egy filmet. A szokásos reinstall, cleardata stb.. körök megvoltak.
Ja és azért is a sea, mert hátha a fogyasztás is javulna egy picit, nem mintha nem bírná így is reggeltől estig, pedig szoktam tapizni elég sűrűn. Lerakva kb. 1,5% / óra, repcsiben 1% / 4 óra. Mondjuk repcsit nem használok, csak 1x kipróbáltam. -
Jaffa75
őstag
válasz KaiotEch #35411 üzenetére
Lehet... majdnem volt egy "népszavazás" úgy két-három hete, amiről volt szó!
ott többek a leírtakat erősítették meg, de tudjuk, hogy a defy egyedi darab !
Még belefér: Moleman: ahogy írtam _ defy az egyedi, és TÖBBEK megerősítése szerint! Lehett, hogy tényleg szükséges lesz a szavazás??
[ Szerkesztve ]
-
-
ottobacsi
tag
Jajaj! Nem szeretnék vitát kiváltani!
Ez is azt bizonyítja amit Lacopapi hangoztat állandóan, nincs két egyforma döfi, egyiken ez megy jól, a másikon meg az.
Na de holnap kiderül hogy az enyém szereti e... -
Moleman
addikt
válasz ottobacsi #35414 üzenetére
Furcsa ez a szeretés is. Az enyém a fehér nyuszit szereti a legjobban, bő 1 hét után mégis megbogarasodott a wifi. Kíváncsi vagyok, most meddig bírja majd.
Apropó, a Defy okozhatja azt a routernél, hogy a wifi megszakad egy pillanatra, az egyik laptopon elmegy a net egy másodpercre, a másik laptop pedig netio.sys-re hivatkozva el(kék)halálozik? A router TL-WR1043ND (gyári firmware), a telefon g-n csatlakozik (a nyuszi telepítésénél kiválasztottam az n-es problémás opciót). Csak olyankor jelentkezik ez a hiba, mikor a telefon is csatlakozik, de teljesen kiszámíthatatlan, van hogy 2 óránként csinálja, de olyan is, hogy 2 napig nem.
-
teo77
őstag
A Google Mapsből hogy nyerhető ki egy adott hely kordinátái? Fontos lenne, köszönöm! (a keresőbe nem találtam)
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
defy456
aktív tag
Jól működik ez az ics legalábbis ebben az első pár órában... felment gond nélkül, köszönöm a segìtséget. (Már arról írok)
-
teo77
őstag
Bakker, megtelt a belső tárhelyem valami gigszer miatt! Mit is kell törölni ilyenkor?!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
nagyúr
Egész jó ez az április 6. Epy ICS. Remélem most már nagyon hamar lesz hwa, Chrome-ozni szeretnék.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
Sean gta3 kwàra szaggat,még 1100on is. Meg ha kiakarok lépni belôle akkor újraindul a telò. Led probléma még mindig megvan. Sea és cee alatt se vilàgít töltés lözben
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Felraktam a legfrisebb Epsylon féle CM9-et.
Ez most komoly, vagy valami vicc???Jól látom, hogy nem tud gmail-ről szinkronizálni se contacts-ot, sem calendar-t?
Accounts hozzáadásnál csak emailt ad hozzá. Contacts alatt új account hozzáadásánál, meg az Exchange jön be...Azt már meg sem említem, hogy a bill-nél az accent karakterek esetében szándékosan félre kell nyomni, hogy úgy érzékelje, mintha rányomtam volna.
Ennyi hónap után ilyen gyermeteg betegségekkel küszködik, én meg már azt hittem hogy egész használható lehet.
-
bruti01
őstag
elkezdtem kikisérletezni egy új procibeállitást. ugyanis a wr1.3 nagyon kevés energiával beéri, közel se kell neki a clk1:400 mhz idáig nagyon kecsegtető az eredmény de ma még tesztelem utána felrakom zip-be a blogomba. ha valakinek lenne kede kiprobálni miui alatt azt nagyon szivesen venném.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
hodostamas
addikt
Kezdett érdekelni mi ez a tombstone könyvtár... [link]
Itt vannak eltárolva az FC-knél keletkező dump-ok.
Akiknél gyorsan fogyott a hely, nem volt sok FC?
Ha nem, érdemes lenne sdk-val figyelni a log-ot mikor sunyiba fogy a hely hogy nem-e crash-el valami a háttérbe a tudtunk nélkül.(#35432) bruti01
Mikor kellett 400as clk1? Nálam zenehallgatás közbe NeutronMP-vel is simán lentmarad 300-on, nem ugrik feljebb. Pedig aztán a neutron nem a legkevesebbet fogyasztó player[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz hodostamas #35433 üzenetére
nekem nincs is ilyen könyvtáram, CM7.2 Quarx
-
Shyciii
veterán
válasz #99499520 #35434 üzenetére
Ezt most komolyan mondod?
Gyakorlatilag akkor te nem látod hogy hol érinted meg a kijelzőt? Hogy tudsz gépelni pc billentyűzetén? Ott sem látod milyen betüt ütsz le? Hisz ott sem cm-ekkel lejebb kell megnyomni. A bejárati ajtón hogy nyomod meg a csengőt? Hisz ott is eltakarja az ujjad a gombot
Ne haragudj, de számomra ez akkora nagy baromság...
-
bruti01
őstag
válasz hodostamas #35433 üzenetére
az alsó clk: 200 mhz és ugy tünik igy is tökély a rendszer.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Shyciii
veterán
válasz #99499520 #35440 üzenetére
Tudom mit mondasz, mert pár perce anyáztam ezen "feature" miatt.
Számomra ez továbbra is azt takarja, hogy ez vagy hiba, vagy debil idiótának néznek, hogy azt sem tudom, hova teszem az ujjam.Csak egy apróság. Az orrod hegyét is meg tudod érinteni nagy sebességgel, pedig nem is látod...
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Valakinek megy a patchelő progi innen?
Nálam mikor a ROM-ot kéne betallózni akkor kifagy.. Pedig jó lenne, mert faszán le lehet korlátozni az appok jogait. -
polcsa
aktív tag
Nandroid backupból is lehet törölni appokat (TAR a kiterjesztése)?
Kipróbálnám
EZT a romot, amit Mozzarella kérdezett. -
VMatteo
őstag
Éjszaka folyamatos szinkronizációval a legújabb MIUI 2%-ot merült egy óra alatt.
/nem volt repülő módban/Tisztelet a Gépésznek!
-
sbazsi
veterán
Lenne egy kérdésem whiterabbittal kapcsolatban.
Feltettem a godialert.
ha hívnak és nem veszem fel, megjelenik a nem fogadott hívás.
status bart lehozom, kattintok a hivasra, bejön a go dialer.
Viszont a nem fogadott hívás marad a státus bárban.
Clear eseten eltűnik, de ha van meg egy nem fogadott, akkor azt írja, hogy 2 van, a korábbiakat is hozzáteszi.
"torolni" a contacts/ call logba menve tudok.
Hogy oldható meg hogy status barbol kattintva megjelenjen a go dialer, es törölje is?! -
kanyazsombor
tag
válasz hodostamas #35443 üzenetére
Nekem nincs rá szükségem, mert WR1.4-ben opcionálisan benne van a patch is, meg a progi is. Bár erre a romra mondtad, hogy nem normális.
Amúgy a Pdroid tényleg jó. Használom. Szinte mindent letiltottam, amit logikus. (pl navigáció gps pozíciót nem ajánlott ) Eddig nem okozott fct, vagy más galibát.
Ma nem szabad más romot telepíteni, mint a WhiteRabbit-et
Sbazsi:
Én exDialert használok. Azzal nincs ilyen hiba. Ha a go-hoz kell megoldás, szerintem a notigo.zip lesz az. Keress rá itt a fórumon.[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest