Hirdetés
Aktív témák
-
somi52
őstag
-
törölt tag
válasz somi52 #35194 üzenetére
hát skacok az ICS még mindig gyermekcipőben jár, szóval most feltolom a fekete kutyát, remélem jólesz
amúgy az FK nightly? vagy milyen kernelre kell feltenni? most egy 2.6.30.9 van fent
u.i: nem tudja valaki hogyan tudnám bármelyik romot FULL ICS kinézetűre varázsolni?:S mármint nekem maga a lapozás, a menü felépítése, a hívás közbeni kezelőgombok meg úgy minden állatira bejön
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz somi52 #35201 üzenetére
Csak csendben jegyzem meg ha elnevezést akarsz, szerintem a "Mod" nevében add meg.
Ha az android verziót írod át, max annyit érsz el hogy a market (play) restriction részét hozod nehéz helyzetbe, sok hasonló hibánál a play egyszerűen ignorálja a romot, mivel érdemi információt nem kap róla.
Mondjuk nem hiszem, hogy sokan használják, de amit átírtál így az minden GPL/GNU szabványnak ellentmond.الغريبة في هذا الكوكب
-
somi52
őstag
válasz Heimdallr75 #35208 üzenetére
Köszi átirom
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
teo77
őstag
Miuinál szeretném megoldani azt, hogy mikor aktív a kóddal való lezárás, akkor ne kérjen félrecsúsztatós és kòdos feloldást, hanem csak a kóddal valót. Lehet ilyet a legújabb Miuinál?
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
nagyúr
Bár van pár dolog ebben az ICS-ben amit nem találok. Pl: SMS-nél hol lehet állítani a font size-t, kiszedni az érintésenkénti rezgést, beállítani magyar bill-t.
-
törölt tag
válasz KaiotEch #35212 üzenetére
ezt mondom én is, hogy az ICS-nek hihetetlenül jó a kezelhetúsége és a kinézete, de én nem bírom hogyha valami akadozik, vagy FC-zik pl. folyton még a zseblámpa is
nembaj van türelmem most feltolom simán a fekete kutyát, majd meglássuk milyen
és igen, a Gapps csak simán gond nélül felteszed choose zip from sd card... bár én bármilyen .zippet felteszek utána nyomok egy wipe cache+dalvik cachet, megnyugtat
-
törölt tag
kicsit láma kérdés. Ha a magyaritott cee-re csak wipe cache után rds-el felrakom a SEA-t akkor a magyar nyelv megmarad? Vagy teljesen felülírja?
-
törölt tag
válasz #35202114 #35214 üzenetére
teljesen... a magyar nyelv az sbf fájlban van benne, az új pedig mindent legyalul.
ezért is azzal kezdjük a "tiszta lapot"hokins: annyit kérdeznék, hogy milyen módszerrel tetted fel? simán sbf volt, vagy recoveryből is kellett először .zipet feltenni és úgy rá a .sbf?
mert ha .zip-es megoldás volt, akkor lehet egy kis esély szerintem, de ha simán sbf akkor valószínű hogy nem marad meg a magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #35202114 #35218 üzenetére
2250 pontot kaptam AnTuTu-ba, ez sztem elég sovány. Van sok hiba még benne, de engem már most megfogott! Érzem, hogy lesz ennek jövője. Wifi kikapcsra nem úgy reagál ahogy kéne, de status bár húzgálása gyors.
CM7 jan 2.-aiba kaptam eddig a legtöbbet ami olyan 2600 körül volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a feketekutya nem akar indulni
aroma installerben kiirt egy olyat hogy melyik kernelem van... 2.2CEE-re epsylon3 féle ICS-t tettem... akkor 2.3.6 alatti vagy feletti kernelre kéne nyomnom? -
Nandivagyok
aktív tag
Hali!
Ha a legújabb wiui-ra, amin már nem a moddolt launcherpro fut, hanem a gyári miui launcher, flashelem a wajk által kiadott LP addont, (ami felülírja a miui launchert) akkor megmarad a lapozós órám? -
törölt tag
FK 1300Mhz-en
Lacopapi Neked milyen ROM van fent?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacopapi
addikt
válasz #35202114 #35240 üzenetére
Nekem benne van az előfizetésemben az ingyenes t-mobilos mobiltv. De megy az SPB tv is.
Narxis...mi a jó a szerteszéjjel bugos főzött romokban? No persze SENKINEK nem ajánlom a SEA-t,mert ez csak froyo. Felrakás és használat csak saját felelősségre. A képeket csak azért rakom be időnként,hogy lássátok, nem is olyan nagy az ugrás a mókolt és az eredeti között. Mindamellett már ez is mókolt,ami nálam fut,hiszen rootolt,2.0-ás 2ndInit van rajta és fel van húzva a proci...
Mindenki használja ami tetszik neki,csak nem szabad elájulni a legeslegeslegeslegújabb romoktól....nem olyan nagy lépés az[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Itt az enyém: 1.3-as nyúl, domerator CPU beállításaival:
[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
törölt tag
2.2 cee hunra wipe cache után RSD lite-val felraktam a seat. Menü minden látszólag minden angol de mégse. Market magyar, ha vmi értesités van azt magyarul közli. Pl xy sikeresen frissitve
-
SoulReaver
veterán
Fent lévő nyuszira lehet sea kernelt hesszelni?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest