Hirdetés
Aktív témák
-
Halo
senior tag
-
Halo
senior tag
válasz Shyciii #34653 üzenetére
ok, kösz, valóban nem nyálaztam át minden hsz, mert eddig, ha valami gebasz volt, kiírta előre, illetve javította - mint mondottam volt.
s mint azt is mondottam, hogy augusztus óta használom, így nem értem, miért van az az érzésem, hogy most egyrészt védelmedbe veszed a rom-ot/Wajkot, másrészt kioktatósra veszed a figurát.
Bár, lehet, csak a vasárnap reggeli üldözési szintem nagyobb, mint kellene... Iszok is rá egy kávét
jah, s persze:
Peace!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
válasz somi52 #34652 üzenetére
újranyomtam, ezennel visszaválottam a Moto-s boot-os cuccokra
Most fogom belakni, rendezgetni, de amit eddig kipróbáltam:
minden ok, rendben megy a fényképező, a videó (vettem fel, csak még nem néztem meg, mekkora felbontásban készíti a "magas" kiválasztás)
egyelőre sehol semmi fc... rakom vissza a programokat, miegymás.mondsza, mit próbáljak, teszteljek, mire vagy kíváncsi!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
válasz #35202114 #34658 üzenetére
igen, előjön a "helyi menü", tehát lehetne beszúrogatni/hozzáadni mindenfélét. viszont én nem szoktam használni semmit - 3 képernyőm van, a legelsőn általában nincs semmi, jobb oldalon 1-1 lejátszó, olvasó, nézegető, balon meg 1-1 navi, ennyi elég is nekem, úgyhogy mindenféle widgetmizériát max meg tudom nézni, de nem szoktam használni.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
törölt tag
válasz kanyazsombor #34659 üzenetére
probálj meg te úgy helyesen írni hogy közbe a gyerek rángatja a kezed...
-
-
törölt tag
válasz hodostamas #34662 üzenetére
milyen igazad van. Akkor este 9-10-ig nincs fórum mert a fiam rögtön elkezdrángatni ha láttja hogy leülök, utána meg már minek hisz aludni is kell mert reggel 4-kor meg már ébreszt a telefon(ha hamarabb nem a gyerek a tejért) Jah munkahelyen meg sokszor wc-re menni sincs idő nemhogy forumozni...
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
az elsö inditás után mégegyszer ujra kell inditani akkor ok minden
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kanyazsombor
tag
válasz #35202114 #34661 üzenetére
Nem bántásként, de a ly nem a j mellett van
A gyerek meg azért van, hogy vele foglalkozz, ne a telóddal vasárnap de. No azért peace. Nem akarok én belügyekbe avatkozni. Bár a te gyerekednek lehet köze lesz az én majdani gyerekemhez, szóval engem, mindenkit érint az, ha olyan gyerkőcök nőnek fel, akik csak rángatják apuci kezét, ő meg a telót bűvöli.
Basszus, nem is nyomkodom tovább a telót, hogy lesz így gyerekem?!
No ez off lett a javából. Elnézést kérek! És nem kifejezetten neked szólt, hanem ennek a rohadt világnak. PEACEMotorola Defy :)
-
törölt tag
válasz kanyazsombor #34666 üzenetére
Nem haragszom. Meg nem mindig nyomkodom a telót. Csak annyira apás hogy lassan már wcre se tudok elmenni ugy hogy ne legyen a hátsófertájamban
-
Shyciii
veterán
Nekem Wajk senkim, csak utálom, ha valaki panaszkodik erre-arra, küzben a fórumon maga a "szerző" közli már ELŐRE, hogy ez a probléma felmerülhet, a szerencsétlen júzer meg panaszkodik, holott egyszerűbb lenne olvasnia.
Nem mellesleg kb én is augusztus óta használtam egészen november végéig a WIUI-t, míg elő nem jött nála is a híváskor felmerülő sötétség probléma. Azóta sem tértem vissza, csak figyelem a v4-es munkáját, tehát már csak ez miatt sincs okom védeni...Csak a korrektség szól belőlem, ami elveszett ebből a fórumból amióta pár régi, és hozzáértő ember jól láthatóan "félrevonult" innen. -
bruti01
őstag
huha zajlik az élet. kár hogy dom meg mozz nincs itt
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
sbazsi
veterán
válasz kanyazsombor #34587 üzenetére
Na feltettem.
lenne egy kérdésem: a market miért maradt market, miért nem frissult automatikusan playre? -
mumtaz
senior tag
válasz Shyciii #34668 üzenetére
Azért a korrektségről ne általánosítsunk, mert a hozzászólásodból már-már az tűnik ki, hogy saját magadat tartod az egyetlen korrekt embernek. Nem akarok rád akaszkodni, de azért ennyire ne általánosítsunk.
Abban egyébként teljesen igazad van, hogy az olvasás hiánya miatt elkerülte többek között az én figyelmemet is, hogy milyen hibát tartalmaz a Wiui V4. Mentségemre szolgáljon, hogy nekem az angol szöveg olvasása eléggé megterhelő. A nyelvtudásom annyi, ami az évek alatt rám ragadt. Alkalmazások fordítása teljesen más kategória, már szövegkörnyezet. A fórum hozzászólások olvasása teljesen más, ezért könnyen átsiklok a hozzászólások felett.
Az egyébként átláthatatlanná teszi a dolgot, ha a fontosabb infókat nem teszi az első hozzászólásba.
[ Szerkesztve ]
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz tarnagy #34643 üzenetére
A tapasztalatom az, hogy ugyanúgy lelövi az appot, hogyha a home megnyomásával bejövő listáról lehúzod, mintha a vissza gombot nyomva tartod. Pl. ha megnyitod a marketet, és mondjuk a saját alkalmazásokra mész, majd nyomsz egy home-ot és bezárod, akkor ha újra megnyitod a marketet, már a főoldalt fogja megnyitni, nem pedig azt, ahol utoljára hagytad. Számomra ez azt jelenti, hogy ugyanúgy bezárja. A vissza gombos app kill akkor jó, ha benne vagy az alkalmazásban, tudod, hogy nem akarod újra megnyitni, és így rögtön bezárod. Szerintem.
Te SOC-os vagy vagy BAYERes? És hogy telepítetted a CM9-et? Mert én 7.1 stable-re, és utána frissítettem, de a javasolt kernelt nem telepítettem rá
Ha működne a HWA, akkor azt hiszem teljes lenne a rendszer. Persze akkor mit csinálnának a fejlesztők a későbbiekben?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #34676 üzenetére
omlosz Most komolyan a helyesirás szabályai a fontosak vagy a tapasztalat/tujdonságok , romok és programok megosztása és kibeszélése
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt láttátok már? :[link]
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
na halló...visszatérek az iOSből az Android világába...(2hétre kaptam iPhone-t, de most visszaadom...)
500+ bejegyzésnek nagyon örülök, tehát nem halt meg senki, működik a Defy
Nem szerettem meg jobban az iOs-t, sem az iPhone-t.
ICS témában látom van egy kis fejlődés
MIUI-ban összegezné valaki?+
van 1-2 jó dolog az iPhoneban, de nem hinném, hogy emiatt vennék.-
hamar merül, nincs visszagomb, (nem gyári töltőt használtam és szerencsétlenkedtem vele míg feltöltött), MiTalk, Viber, Whatsapp folyton offline lett, nem maradt online...szóval ennyit az iPhoneról...
Defy légy üdvözölve...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
bruti01
őstag
na mostmár kiváncsi lettem hogy milyen az ics. tudnátok ajánlani egy jót?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
törölt tag
válasz bruti01 #34681 üzenetére
Tesék itt megtalálod: [CM9 nightly]
29.eit ajánlom. -
CoolBoy323
nagyúr
egy Defys találkozó?? mit szóltok hozzá?
-
bruti01
őstag
válasz CoolBoy323 #34684 üzenetére
nem rossz ötlet. nekem tetszik benne vagyok!
-
Vicqdazyr
csendes tag
Érdekesség. CM9-ben a VM heap size 128M alapértelmezetten.
-
tarnagy
aktív tag
válasz Vicqdazyr #34677 üzenetére
(#34677) Vicqdazyr
Elnézést, ha nem értettem meg teljesen az okfejtésedet...
A lényeg az lenne: a Back hosszú nyomására elvben Application killed.
Mégis: a háttérben látszólag fut. Vagy mégsem?
A Home gomb hosszú nyomására ugyanis előjön az összes addig megnyitott- és bezárt! - app. Ezeket érintéssel meg lehet nyitni (avagy multitasking - vagyis átváltok rá???), illetve balra húzva el lehet tüntetni (ekkor zárja be véglegesen???).
Számomra még most sem világos.Egyébként SOC, és teljesen elölről, tisztán telepítettem, Froyo-val kezdve.
Nem értem, milyen "javasolt kernelt nem telepítettél"...A HWA pedig előbb-utóbb meglesz, de nekem így is nagyon megfelel!
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz tarnagy #34688 üzenetére
Bocs, akkor nem fogalmaztam világosan. Ha a home megnyomásával bejött listáról lehúzod az appot, akkor ugyanúgy bezárja, mintha a vissza gombot benyomod, és kiírja, hogy application killed.
Az okfejtésem pedig az volt, hogyha megnyitod a Marketet, és a főoldalról tovább navigálsz, majd "lerakod a tálcára", és újra megnyitod a Marketet, akkor azzal a képpel fogad, amivel legutóbb hagytad.
Márpedig, ha a vissza gomb megnyomásával "app killed", és megint megnyitod a Marketet, akkor nem az a kép fogad, ahol legutóbb hagytad, hanem a főoldal. Ugyanez a helyzet akkor, hogyha a "home" hosszú megnyomásával előjött listáról "lehúzod" az alkalmazást - azaz bezárod.Ezen az oldalon azt írják, hogy:
How To Flash ICS(Defy Builds)1: Head Over To Stable recovery
2: Wipe Data
3: Install ZIp from SD Card
4: Select ICS(Defy) .zip
5: Flash
6: Flash CM7 Kernel
7: Clear Cache and Dalvik CacheÉs az oldalon ott is figyel a link a kernelhez.
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
válasz Vicqdazyr #34689 üzenetére
A gond az: egyszer a Back gombbal "killed". Utána viszont a Home-ban ugyanúgy ott van, s akkor még egyszer "killed"? Ezt nem értem!
Igen, így már értem a kernel-dolgot - ám én nem onnan, illetve nem az Epsylon-félét telepítettem.
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Vicqdazyr
csendes tag
-
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz tarnagy #34688 üzenetére
No leírom lépésről lépésre.
1. Megnyitod a Marketet
2. Rámész arra, hogy saját alkalmazások. Ugye bejönnek a telepített appok,
3. RÖVIDEN megnyomod a home-ot, most ugye a home screenen vagy.
4. App drawer-ből megnyitod a Marketet, ugye bejön a saját alkalmazások oldal, ahol az előbb voltál
5. Újra a home screenre lépsz
6. Home gomb, HOSSZAN, listáról lehúzod a Marketet
7. App drawerből megnyitod a Marketet, a főoldal fog fogadni. Számomra ez azt jelenti, hogy bezárta korábban.Csak biztos akartam lenni, hogy nem beszélünk el egymás mellett
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz #99499520 #34690 üzenetére
én 1200ig merném max tolni
nem akarom megölni, nem hiszem h egészséges lenne 800 helyett 1350en pörgetni szegényt...CM7 kernel van persze, de CEE alapról indultam valaha
nálam is stabil, eddigi legjobb mint már említettem volt, csak azért lassúcska... kevés neki az 1GHz érezhetően...
taliról: hogy kéne megszervezni??
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
felraktam a player pro-t és nálam müködik
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34697 üzenetére
Én 1GHz-n használom a CM9-et, Vsel 55, és nem érzem lassúnak. ADW Ex launcherrel szépen, simán fut. Időnként beakad pár másodpercre, de ennyi belefér
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest