Hirdetés
Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
-
hYpa
csendes tag
Köszi, ezt tudom, de a gond az, hogy amerikában már használva volt a telefon és ott már beregeltek a MOTOBLURRE és most sim kártyát cseréltem és be kell lépnem, azonban a telóról nem enged már regelni!
-
hYpa
csendes tag
jaja, azon vagyok mindjárt mert ez factory motobluros!
CM ekből mi az ami most tutifrankó? nem kell semmi extraság, legyen gyors és működjön minden ahogy az eredetiben (kamera, fényképező, meg minden)!
köszi!
-
baal-amiga
senior tag
White Rabbit over, klassz bootloopba futottam folyamat tiszta cee-ről való indulást követően, w/c w/dc után is; ment vissza a wiui nandroid, az tutifrankó.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
bruti01
őstag
helyzetjelentés: tegnap nem volt egésszen jó a wr1.4 ma ujraraktam tiszta telepitéssel. hihetetlen de nagyon jó. a blogomban leirom a részletes telpitést hogy hogy legyen jó.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Joke21
aktív tag
válasz baal-amiga #34028 üzenetére
Ja, letöröltem, és utána mikor megnéztem megint weben hogy most mi van, és írta az árat, akkor rámentem, de nem vettem meg még egyszer, meg nem is vontam vissza. A pénzt visszakaptam, megvettem még egyszer. Persze most sem működik megfelelően. Nem értem mi van.
-
Joke21
aktív tag
Használja valaki a svox Mariskát?
Szerk: Basszus, újra kellett indítani a telefont, ez de szar.
[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
Dupla lett, bocs
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz baal-amiga #34065 üzenetére
Aha és mit tudhatunk még az OS-ről? Stabilabb, mint a többi? Mert google nem nagyon talál róla se screen-t se semmit.
-
baal-amiga
senior tag
válasz KaiotEch #34066 üzenetére
Itt a topicja, 1. hsz infoval. Nálam nem ment a rom, bármit csináltam, ahogy olvasgatom, többeknél probléma ez, de egyelőre nincs megoldás, nem lehet tudni az okát.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
bruti01
őstag
válasz KaiotEch #34062 üzenetére
nem igazán fejlesztőnek mondanám mivel nem a saját cm7-jét használja hanem ha jol tudom kang és jordan romokat olvaszt össze és az aromával bele tudja integrálni a miui-s cuccokat, motorola cuccokat és és még miegymást. egyszerüen (mondva persze) kibőviti a telepitést olyanmodon hogy mást is belerak amit ki tudsz válogatni a telepités folyamán. (szerintem ez zseniális ötlet) ezért is használom ezt. azonkivül nálam nagyon stabil, jol fogyaszt. csak hát vannak sajátosságai . a telepités menete de az jó. viszont az első indulásnál a bootloop-ot csak a hangerő +,- és a power gomb benyomásával ujra kell inditani. és onnantol fogva éljen a cm
KaiotEch: nincs róla csak az xda-n ahol a miui-s launcher-re van álitva . igazábol normál launcher-rel ugyana pont mint a többi. amiben inkább eltér az a telepités menete.
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
nagyúr
válasz bruti01 #34068 üzenetére
Értem. Nálam még a január 2.-ai van fent, de már cserélném valami ICS-sre. Annyira unom már az egészet, van, hogy úgy beáll az egész, mint a gerely és csak akksi ki-be segít rajta. Nem si tudom kinél olvastam a napokban, hogy a prioritással kéne játszani, hogy smooth-abb legyen, mint az ájÓeS. Lehet nem ártana tényleg nagyobb prioritást adni az UI-nak, hogy legalább ki lehessen lőni azt a nyamvadtat.
-
baal-amiga
senior tag
válasz KaiotEch #34069 üzenetére
Szerintem a supercharger scriptre gondolsz, pár napja lett itt kivesézve.
@ (#34068) bruti01 akksi ki-be után sem indult, az azért újraindításnak számít, nem?
(#34072) bruti01 sbf-ből cee, root, 2ndinit, aztán wr, ahogy kell; euroskankos logónál dekkolt folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz baal-amiga #34071 üzenetére
hmm hogy telepitetted? pontosan mire? amugy a superchanger script ide már nem is kell mert jó provibeállitásokkal pont ugy megy mint azzal.
-
nagyúr
Nem kifejezetten külön scriptre gondoltam(de köszi azért), hanem, hogy alapból bele kéne pakolni, ne én állítgassam, hogy mi kapjon nagyobb prioritást.
[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
mennyit dekkolt a logónál? (percben)
mert az első boot nálam is hosszú volt. sztem 3-5 percxda topicban írják, hogy a cm7kernel.zip gyógyír lehet, mert az kicsit más, mint a stock froyo kernel
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
Lacopapi
addikt
Hosszas kísérletezgetések után ki merem jelenteni,hogy a SEA-hez semmi szükség a V6-ra.
Legalábbis nálam nem hogy jobb,hanem inkább rosszabb lett a rom,érzetre és mérve is. -
baal-amiga
senior tag
válasz kanyazsombor #34075 üzenetére
10 perc után meguntam. Olvastam én is, de elcsesztem 1 órát erre a műveletre, meg is untam, nem volt kedvem tovább szórakozni
-
Moleman
addikt
1 nap teszt után a nyuszi még mindig zseniális, egyedül a régifajta market FC-zett, kicseréltem Playre, most már jó, plusz a videórögzítéssel gyűlt meg eleinte a bajom (720p volt az alapértelmezett, a zöld nem tudott mit kezdeni vele ). A GPS-t próbáltam, aGPS nélkül is hamar talált 6 műhódot, 40+ snr, a fixet nem vártam meg, de biztos megy, a sima CM7 is így viselkedett, ez nekem már elég megnyugtató.
Ja, és mindezt úgy tudja, hogy a CEE óta már volt rajta egy Muki és egy WIUI, ez a harmadik rom, de annyira stabil, hogy inkább hozzá se nyúlok.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Javaslatok a Nyúlhoz:
- Érdemes megemelni a VM heap size-t 64-re, így 1000 MHz-en Antutu 2750, Quadrant 1970.
- Tp-link router esetén az Aroma Installerben az Uni típust kell választani a wifinél, és végre jó, gyors, ritkán szakad anélkül, hogy a routert vissza kellene fogni.
[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Na egy hétig bírtam a CM9-et. Tapasztalatok:
Negatív: kicsit bugos (az óra sokszor megakadt nekem, szinkronizálás még csőd...), még sokat zabál, az app menü hébe-hóba akadozik, lassú (forgatások, app megnyitás), quadrant: ~1800
Pozitív: Nagyon jó menürendszer, RAM kezelés nem rossz (150-160mega szabad)
Konklúzió: Várok még egy-két hónapot.Visszament a nyuszika, érezhetően jobb még
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
L@ja
csendes tag
sziasztok,
tudja vki hogy cirmáékon kívül merre lehet defy alaplapot venni és mennyiért?
(tégla lett, sbfet fogadja,de minden más esetben Er:A5,69,35,00,27 vagy fekete képernyő fehérled )
előre is 10x
L. -
Moleman
addikt
Nyuszi update: nagyon nagy bug, nem megy a mobilnet. Eddig sim nélkül wifiztem, most akartam élesben bevetni... A H meg a 3G megjelenik, de szürke marad és semmi nem tölt be. APN rendben.
U.i.: Most már még durvább, magától kapcsolgatja, kikapcsolja a 3G-t és bekapcsolja a wifit.
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz Moleman #34091 üzenetére
Érdekes én a fehér nyuszirol irok mobilnettel! Tökéletesen megy. Lehet hogy válogatos ez a rom? Pl nálam a mokke nem megy az istennek se. Akármit csinálok bootloop.
L@ja: irj szabof1-nek. Ha lehetséges visszahozni ö visszahozza!
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Melyik főzött romban lehet adatkábel csatlakoztatásakor az usb-s töltést letiltani?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest