Hirdetés
Aktív témák
-
kanyazsombor
tag
válasz CoolBoy323 #34747 üzenetére
Szerintem tévedsz. De mi értelme lenne ezt állítani?
Motorola Defy :)
-
Lacopapi
addikt
válasz polcsa #34744 üzenetére
Nem biztos,hogy szereti a géped... ha igen,akkor az elvárható értékek : 2G+szinkronnal letéve éjjel 3+ h /1% (háromnál több,de négynél kevesebb),repülőben 6-8 h/ 1%.
A töltéskori frekvencia érték megegyezik a legalsó használt értékeddel. (Nem neked szól)...azaz ha 300 akkor annyi,ha több,akkor több.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kanyazsombor #34752 üzenetére
én csak mondtam, h van olyan a cpu settingsben, ami azt állítja, h töltés közben mennyi legyen a fesz..
ebben nem tévedek, van ilyen már láttam vmikor
de nem szoktam sűrűn arra járni, így nem vágom a pontos nevét... -
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #34755 üzenetére
Nincs. Felteszem a minusra ,itt nem koszolok,akinek kell,megnézi,türeleeem
-
cspeterr
csendes tag
Sziasztok! Nem működik a Google Play-em. Cm7.2-RC1 tettem rá tegnap, reggel még működött letöltöttem a titanium backup-ot, és vissza állítottam pár app-ot.
Már bekapcsolásnál kiírja hogy: "A Google Play Áruház alkalmazás com.android.vending folyamata váratlanul leállt."
Próbáltam wipe cache -dalvik cache-t de nem változott. Megpróbáljak egy wipe data/factory reset-et? Vagy valami más ötlet? -
Lacopapi
addikt
SEA build.prop. (nem az eredeti,a sajátom) ITT megtalálható.
Egyébként itt vagyok,de ehhez a nyulas kínlódáshoz nincs mit hozzáfűznöm[ Szerkesztve ]
-
polcsa
aktív tag
válasz Lacopapi #34753 üzenetére
CM7 előtt SEA volt. Szerette.
A tiédnél azért többet evett, de a két napot (1+repülő+1) normál használat mellett úgy fejezte be, hogy még maradt benne.
Most meg vagy töltöm 60%-ról vagy spórolok két napra.
Azért bosszantó, mert pl. 60%-kal repülőbe teszem, lemegy mondjuk 45%-ra (miért?) és ehhez jön még hozzá, hogy 28%-ról 19%-ra esik. Igaz 1%-on hosszan időzik, de MIÉRT?
Amúgy a kompromisszumok embere vagyok, de valamelyik problémát jó lenne megszüntetni. Az akku esést eddig nem tudtam. -
Endru001
csendes tag
Helló Mindenki!!!
Olyan kérdésem lenne,hogy megöltem a defymet egy nem rá való ROMmal,nagy nehezzen visszahoztam az élők sórába ,Rajta van a MIUI is,és a teló névjegyében az van,És ha telepítek valami apps-ot,nem engedi áthelyezni sd-re sem! Ha jól emlékszem ez anno még halál elött 1,2 GB volt!
Az érdekelne,hogy hogyan lehetne ezt orvosolni,mert nagyon a szivemhez nőtt a Teló,és nem igazán tudom igy használni,mert nagyon kevés ez a memo!!Szóval!
AKI TUD,KÉREM SEGÍTSEN!!!!
Előre is köszönöm !!!
-
bruti01
őstag
hmm no igen. én is panaszkodhatnék hogy a mokkee os nem megy. totál fatal error ell se indul a gépemen. tehetek akármit még se. még se hisztizek hanem betudtam annak hogy nem szereti a vasan ezt a rendszert. ennyi. de attol még nem fikázom, és ez amit mások nem tesznek meg.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ha csak miukat frissítem muszáj a wipe data-factory reset ?
Előre is köszönömBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
hodostamas
addikt
válasz Black Phone #34765 üzenetére
Nem kell
-
senior tag
válasz hodostamas #34766 üzenetére
Köszi
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
sbazsi
veterán
válasz kanyazsombor #34726 üzenetére
votl minden wipe előtte. data, cache, dalvik, battery.
igen, tettem fel progikat, a marketről. (tehát nem google vagy titanium backup)
azt hiszem megvan a progi, ami a zavart okozta: egy call recorder.
töröltem, azóta nem tapasztaltam (kop-kop-kop) -
bruti01
őstag
idáig megdöbbentően jol megy a cm9. bug talán annyi hogy a gombsor háttérvilágitása nem megy. de mivel az ics-s telókon nincs ilyenfajta gomb nincs, ezt nálunk ugy kell utólag belekoperálni a rendszerben ezt nem tekintem bugnak. apró laggok vannak de ennyi
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
hodostamas
addikt
Miui-ban alapból nem lehet elérni a kisegítő lehetőségeket, így be sem lehet kapcsolni a hívás letétel power gombbal lehetőséget.
Launcher Pro, vagy ADW EX-el viszont ki lehet rakni az asztalra egy parancsikont a kisegítő lehetőségekhez, és be lehet kapcsolni.
ADW Ex-nél:
Hosszú nyomás asztalra --> Custom shortcut --> Activities --> Settings --> Accessibility Settings[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
Fehérnyuszi 1.4.1. van fenn, minden szép és jó, csak nekem is előjött a GPS és az adatkapcsolat widget állíthatósága - kapcsolhatósága. Valami ötlet ennek kiküszöbölésére vagy megoldására?
Ata
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz bruti01 #34774 üzenetére
Így van, ezt észre sem vettem eddig. Nekem is FC-zik.
De legalább nem indul újraÚjraindult.Összefoglalva tehát:
- nincs HWA, tehát flash support
- FC a hozzáférési pontok szerkesztésénél
- WIFI alvás után megzavarodik (ha mindig bekapcsolva van a policy szerint, akkor nincs gond)
- Supercharger V6 nem működik, bootloopol
- akksi üzemidő lehetne jobb
- Facebook accountot nem lehet hozzáadni (csak korábbi nightlykhoz; ha onnan frissítünk, ez kiküszöbölhető)
- hívás kezdeményezéskor amikor a hívott fél felveszi a telefont, nem rezeg (nem tudom, hogy ez bug, vagy feature, mindenesetre hiányzik)ha valakinek még van hibajelentése CM9-hez, szóljon. Ez SOC lencsés, Epsylonos nightlys készüléken volt, 1000MHz-s proci mellett
[ Szerkesztve ]
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz cspeterr #34776 üzenetére
Yupp, az sem működik. Bár FC nincs, de a hangszín tényleg nem változik. Bár én feltettem a BeatsAudio-t, nem tudom mennyire befolyásolja
Összefoglalva tehát:
- nincs HWA, tehát flash support
- FC a hozzáférési pontok szerkesztésénél
- WIFI alvás után megzavarodik (ha mindig bekapcsolva van a policy szerint, akkor nincs gond)
- Supercharger V6 nem működik, bootloopol
- akksi üzemidő lehetne jobb
- Facebook accountot nem lehet hozzáadni (csak korábbi nightlykhoz; ha onnan frissítünk, ez kiküszöbölhető)
- hívás kezdeményezéskor amikor a hívott fél felveszi a telefont, nem rezeg (nem tudom, hogy ez bug, vagy feature, mindenesetre hiányzik)
- DSP Manager mintha ott se lenne (illetve FCzhet)[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz bruti01 #34774 üzenetére
Kicsit félreértettél,már ha a fikázást nekem címezted... nem szólom le azt a romot,hiszen nem ismerem,mindössze ámulva nézem azt a kínlódást,hogyan próbálják néhányan annak ellenére feltenni,hogy a gépük kézzel-lábbal tiltakozik ellene. Nekem ez furcsa,mert,ha valami nem megy maximum másodikra,akkor hagyom a csudába,mert jó abból már nem lesz valószínűleg. És mit ad pluszban? No mindegy,ez magánvélemyény,de ha visszaolvasol,beláthatod,hogy nekem(künk),van igazam.
-
bruti01
őstag
válasz CoolBoy323 #34779 üzenetére
á én hagyom az ics-t !! sgs-es korszakban használtam és már akkor is kicsit nyomasztott és inább a gyárit használtam. 1 magosoknál nem látom értelmét.+ amig a kernel nem ics-s addig bachatjuk. inkább a fehér nyuszi 1.3. az a király!
Lacopapi: ebben igazad van bocs! de nem igazán rád gondoltam. és iss 2-szer nekiindultam a mokolos os-nak de mnd a kettő csöd. viszont és itt egy két emberrek ellentétben nem fikáztam. Igazábol azon ember"ekre" gondoltam aki szerint a nyuszi nem normális rom. és ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz ata007 #34783 üzenetére
Nem, azzal is mennie kéne. Akkor nem tudom. Esetleg próbáld újra, elég hullámzó volt a lelki világa az enyémnek is.
Tényleg, az enyém minden rommal duplán jeleníti meg a csengőhangokat, ezt mi okozhatja? Az SD kártyán nincsenek rajta ezek. Ha a romból kitörlöm az összeset, akkor is vannak csengőhangok, hol lehetnek ezek tárolva? A médiakezelő cache-ét töröltem (ezt olvastam valahol), akkor 2 percre eltűnt az összes hang, de újra visszajött mind, ugyanúgy duplikálva.
[ Szerkesztve ]
-
-
hYpa
csendes tag
1.41-es white rabbitet toltam fel teljesen gyári romra (első Custom rom)!
costum recoveryben ahogy ebben a leírásban is: http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-a-cyanogenmod-7-cm7-telepitese-kezdoknekA Custom recoverít választottam és nem a Stable-t, majd meg volt a wipe cache partition majd a wipe/factory, aztán elkezdtem feltenni, az ICS bootmenüjét választottam! Kiírta hogy midnen frankó, és bootol, de ott meg is áll, és csak itt csilivilizik! Vártam elsőre 20 percet, de maradt így, aztán most ki-be kapcs és ugyanott ácsorog!
Mit csesztem el, és mit csináljak most?
KÖszi[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
válasz Moleman #34784 üzenetére
Köszönöm!
Egyenlőre várok, használom így, nem tűnik vészesnek, csak kicsit zavaró. Egyébként is folyton be van kapcsolva nálam az adatkapcsolat, csak wifi használat alatt kapcsoltam eddig ki, de ha bekapcsolom a wifit, automatikusan erre áll át.
GPS meg csak akkor kapcsol be automatice, ha pl navit használok. Fogyasztás 12 óra alatt 7% folyamatos wifivel. Nekem így frankó.
Ata
-
hYpa
csendes tag
meglesem, de most újra tettem nem a custom hanem a stockot választva meg a személyreszabott telepítést választva, és most bootolt! köszi azért midnenképpen elolvasom!
-
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #34787 üzenetére
Mi baj velük? Tán pötyögjem le neked azt a rengeteg adatot? Hirtelen ez tűnt a legegyszerűbbnek
-
baal-amiga
senior tag
válasz ata007 #34772 üzenetére
Nálam is volt ez gond (többek között) mikor wiui-ra tettem full wipe-al. Aztán feltettem cee sbf után tisztán, custom installt választva, s simán bebootolt. Sem a TB backup leállás, sem az energia widgetes beragadás nem jelentkezett, egyedül a cm beállítások -> system első két menü FC maradt meg számomra érthetetlen módon.
Nem rossz cucc, de azért a nagy kínlódást nem tudom, megéri-e. Akkuban jónak tűnik, egy nap alatt alig tudom lemeríteni, kínomban játszok már 3D játékokkal.
Nálam a wiui a favorit, csak kissé éhesebb; a hétre meguntam a mókolást, kicsit marad emiatt a nyusszancs.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Lacopapi
addikt
válasz baal-amiga #34793 üzenetére
Akkumerítéshez javallom a wifi tether elindítását.
-
ata007
tag
Köszi!
Én sem értem, direkt sbf-böl indítottam SEA felrakással nulláról. Majd jövő hét vége felé megpróbálkozok egy CEE friss telepítéssel, majd rá a fehérnyuszi. Addig kivárok, hátha lessz rá valami patch.
Ata
-
-
fa4hu
őstag
A nyulat én sosem flashelt, eredeti CEE-rendszerre tettem fel, sima wipe-okkal. Minden működik benne (csak az fc-zik a menüben, amit nem tettem fel). A korábbi aksitörésem (5x->4x és 2x->1x) összevonódott 2x->19-re. Átlagos használat mellett két napot hozza, és piszok gyors 1000 MHz-en is. Szóval rejtélyes dolgok ezek, és szerintem ebben benne van a Motorola hardveres keverése (sokszínűsége) is...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz bruti01 #34781 üzenetére
van benne vmi, amit mondasz, de azért napról-napra javítanak a romon, így már nem összehasonlítható, azaz nem említhető egy lapon egyik korábbival sem, sokkal-sokkal jobb!!!
egy próbát megér én azt mondom
van hibája nyilván, de vagány
hibák: néha nem csörög, a wifi ugye, meg a dolphin hd se szereti... talán ennyi, de ezek vállalhatók talán
jah meg a videó, h nincs, de az engem nem csikolAjánlott plecsnit kap tőlem az ICS
-
bruti01
őstag
válasz CoolBoy323 #34798 üzenetére
lehet de még annyi nyügje van hogy az még nekem megy napi használatra. + az ics a dupla vagy a 4 magosoknak (mert ugye már olyan is van) jó ök ki tudják használni mi nekünk nem hiszem hogy akármit éreznénk vagy kapnánk egy jó kis kiforott GB-ellenében hogy érdemes legyen váltani. + a GB-nek sokkal élénkebb a szinvilága nem olyan nyomott szürke, az apex meg kinézetileg nem dobott rajta attol függetlenül hogy adott pár extra nagyon hasznos funkciót. nagyjábol ennyi.
-
őstag
válasz sbazsi #34769 üzenetére
Hali!
Csak most tudok válaszolni. Nekem most 7.2 RC1 van fent, eddig stabil és gyors is (direct link). Erre telepítsd fel a Gapps legfrissebbet (direct link).
Ahogy én szoktam:
-akksit fullra feltölteni
-cm7.2-t és gapps-t sd-re felmásolni
-recoveryben wipe data(factory reset), wipe cache, wipe dalvik
-recoveryben felteleíted cm7.2-t. Ha kész, wipe cache, wipe dalvik. Ezután feltelepíted a gapps-ot.
-reboot és kész.Üdv!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest