Hirdetés
Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Szóval akkor összegezhetem a dolgokat?
"Froyo láz" van. Ami régen sz*r volt most az a király?
Az ics akadós, nekem eurosKANGom volt és mivel elromlott a döfim ezért még 1-2 hónapig az is lesz...
A lényeg: Kérhetek a SEAsektöl valami kézzel fogható dolgotnem benchmarkothanem valami játékkal tesztet? ha lehet valami erősebb játékkal (GTA)Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
bruti01
őstag
válasz sanyirigo #35357 üzenetére
nem tudom. nagyon rég nem miui-ztam már. cm7-hez tuti jó és mivel a miui is cm alapu valosuinüleg nem lehet gond vele. a hibajavitó pack is fent van. de ha megmondod hogy pontosan milyen miui-t használsz csinálok rávalót is. ugyanis elmegy a videó felvétel
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Matada2.3
veterán
válasz #35202114 #35354 üzenetére
Szóval 800 mhzel és 2.2vel flottul akadás mentesen szép grafikával megy?
Azaz ez azt jelenti, hogy kb. a GB és az ICS nem is kell ha van SEAd? elgondolkodtató. Ha megkérlek valami más játékkal is mondanál eredményt? Amihez már erősebb hardware kell.[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
natë
nagyúr
Érdekes...ti is észrevettétek, hogy az utolsó publikált bootloader alatt, ondemand beállításoknál használja a defy a középső értéket is? Innentől a smartassnek nem sok értelme van, próbálgattam, nincs érezhető különbség.
(#35365) Lacopapi : azért a GB jónéhány dologban több és jobb, mint a froyo, nézz csak meg egy összehasonlítást. Ettől függetlenül általános használatra bőven elég pl. a SEA, ráadásul egy gyári rom mindig stabilabb lesz, mint egy öszvér megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Matada2.3 #35360 üzenetére
Raging Thunder2 is akadásmentesen fut (nálam, 1000-en) A SEA ugyanazt tudja benchmarkban mint a főzött romok,ha kicsit megpörgeted...mi van ebben furcsa? Csak azok a pluszok nincsenek benne,amiért egyesek szeretik a főtt romot (némelyik csakugyan jó),de sebességben ugyanaz- sőt néha jobb Cserébe minden működik és nincs bug (nálam).
DE mindenki használjon amit akar- senki sem mondta,hogy most hipp-hopp a froyo lett a jó...jó volt az mindig is,csak kicsit feledésbe merült a nagy hajszában. Sokan a mai napig elégedetten használják. Kb ugyanannyian leszólják és utálják,mert nincs annyi szám a nevében...ez ugye csak 2.2.2 Már kiment a divatból.
Mozz...a smartass gyorsabban reagál,de ezt úgysem érezzük Mostanában egy darabig én is ondemandban használtam..de a "gyári" nem olyan jó,gondolom belenyúltak abba is,ha jobb,akkor azt kell használni .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a SEA csak azért nem jön be annyira nekem mert nemtudni magyar. DE érezhetően sincs szerintem nagy különbség CEE és SEA között. Nálam ami döntött a választásban az a magyar nyelv. Ha lesz SEA is magyarositva akkor lehet áttérek rá.
-
Lacopapi
addikt
Ugye a Defy+ -on GB van...nos,nem hallottam ódákat zengeni,bár talán csak azért,mert gyári és az olyan snassz. Minden bizonnyal valamekkora előrelépés van,de nem gondolnám, hogy akkora durranás. Ha a főzöttekhez viszonyítok-mert ugye gyárim soha nem lesz a Defy-on,akkor nincs késztetésem váltani.
De ez magánvélemény,nem győzöm hangsúlyozni,mindenki úgy használja a telót,ahogyan akarja....csak olyan furi itt látni a sok kínlódást - ez nem megy,az rossz,leáll stb.-,de felrakom,mert újabb. Nekem fontosabb a stabilitás most már ennyi kísérlet után. Mert azért ezen én is keresztülmentem
Matada2.3...sajnos nem tudom,mert olyan régen volt fenn CEE,hogy nem emlékszem,nekem bevált a SEA.Nincs összehasonlítási alapom,az bizonyos,hogy a tenger újabb kernellel fut,ez elméletileg jobb,de könnyen lehet,hogy nem érezhető annyira.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
VMatteo
őstag
Mit tegyek, ha nincs CPU settings a boot menümben? 2ndInit_SndInitDefy_1.4_2.apk fentvan, töröljem le és telepítsek egy másikat?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Matada2.3
veterán
Rendben Akkor majd ha végre megjön az LCD és a Frontcover akkor 2 ROM közül fogok választani. 1.Kang + 3dblur vagy csak simán 2.2.2 (CEE vagy SEA)
Finn the human
-
VMatteo
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült!Itt ugyan overclock név alatt szerepel, de kész van.Most gyomlálok és mérek egy antutu-t
Tisztelet a Gépésznek!
-
zolion01
tag
Hello!
A telefonom most volt oda másodjára garanciában hangszórócserén.
2.3.6 Defy+ ROM-mal, mivel nem bírtam visszarakni a gyári Froyo-t.
Egy szót nem szóltak. Telefont megcsinálták, a szervizben töltött idővel meghosszabbították a garancia idejét.Szóval, nálam nem okozott semmi gondot a nem gyári szoftver.
-
defy456
aktív tag
Sziasztok
Segítsetek nekem hogy cm-7.1.0-rc1.5-jordan ről hogyan tudok váltani valami stabil ics-re (letöltő linkekkel, rövid leírással) ahogy látom itt már 4.0.4-ről egész jókat mondanak. kernelre ezt írja: 2.6.32.9-gb08c3c8.
Válaszotokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
A CM9-ben a beállításoknál nem találom a lehetőséget, mellyel a hangerőgombbal lehet ébreszteni a telefont. Tudja valaki, hogy van-e ilyen, és ha igen, hol lelhető föl?
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
VMatteo
őstag
CEE 1200MHz-re felhúzva domerator beállításaival, 2312pont Antutu 2.7.3-al mérve.ez siralmas.Azt szeretném még kérdezni, hogy full wipe törlés után erre mehet fel egy MIUI, vagy mivel már törölgettem le amit jónak láttam (azóta nem kapcsolódik a hálózatra ), újra friss CEE kell neki?
Tisztelet a Gépésznek!
-
tarnagy
aktív tag
válasz defy456 #35378 üzenetére
CM9, friss, mai
[link]
+ kell hozzá gapps.Valahol pár napja fent volt a link a fórumon, én sajnos, már nem tudom, hol van. Keresgélj.Fentebb megtalálod a linket.[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
defy456
aktív tag
Köszönöm szépen
-
defy456
aktív tag
Ezeknek a kernelje még nem ics? lesz majd olyan aminek az?
-
nagymolnar
tag
Sziasztok!
Nem teljesen értem, hogy az újabbnál újabb romokkal 2000+ értékeket értek el, amikor a nekem a régi domi féle mokeeOS el 3065 pötty jött össze.
De sajnos most a wifiwel küzdök, egyik napról a másikra eltünt a wifim, magyarán csatlakozik a hálózathoz, de a tesztek szerint nincs ip és nem is fut le semmi... a routerem szerint pedig csatlakozik és a dhcp ki is osztja az ip-t neki (log file szerint)
Mit lehet ilyenkor csinálni? Váltsak Romot, mi a tuti most (nem játszom)
köszi
nagymolnar
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz nagymolnar #35389 üzenetére
Na de az régi vacak rom már
(wow...ez milyen kártya,hogy gyorsabban írható,mint olvasható ? )[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz nagymolnar #35392 üzenetére
Fent válaszoltam,de szerintem rakd újra...nem hiszem ,hogy találsz jobbat,ezt meg már megszoktad.Ráadásul a jelek szerint a gépeden is szépen fut.
[ Szerkesztve ]
-
sanyirigo
senior tag
Nos uraim megpróbáltam csinálni egy update zip.-et a "Beats audio" videójavításához. A telepítés nem sikerűlt, és azóta a recovery-m is eltűnt.
Van valami megoldás erre, vagy kezdhetek előröl mindent?
A motorola recovery még bejön.[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
defy456
aktív tag
még annyi kérdés: hogy a dalvik cashe vagy micsoda az hogy van, vagy a factory reset kiváltja?
-
defy456
aktív tag
Köszönöm
-
VMatteo
őstag
MIUI.hu_Defy_2.4.6_Signed.zip <--ez mennyire új?
Tisztelet a Gépésznek!
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?