Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz mefistofeles #9793 üzenetére
én nemtom leírni még pedrózát, pedig én sem komálom mindig, (nálam nicky marad a nagy ő), de valamiért nem lehet leírni.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
omg, most láttam csak a lassításban, ahogy a suzuki pilóta nélkül átnyargalt a pályán keresztbe a többiek között
-
Integra
titán
aaaaaaaaaaaaa, rea mit művelt az első kanyarban, hát van vér a pucájában..
szegény tózlend, hogy csúszott seggen, volt valami komikus benne[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ez a neukirchner miért van a tenkate-nál???
melandri mehetne a yamaha helyett a helyére
nabakker, haga is..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #9802 üzenetére
ott a két Kawa'-nak mekkorát kellett lassulnia láttad? ssszz
Aztán a végére Haslam visszajött Xaus-nak...de mindegy, ez amúgy is akkora sótlan futama volt Max-nak hogy nagyon
A piros előtti rajtnál az első kanyar? ...ezt abetoji fordulást vzzz
De nem baj, csak így tovább, hideg gumikon az vigéckezzen akinek nincs féltenivalója. -
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz Face8814 #9808 üzenetére
úristen mit csinálnak azzal a szerencsétlennel???
szegény ott rángatózik a pályán, erre rábasszák a hordányra és utána még el is ejtik a fejénél a hordágyat??? te jó ég, az életével játszanak ezek a marhák!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz Integra #9809 üzenetére
Futam alatt annyit mondtak hogy kórházban vannak. Az állapotukról semmi info.
Nagyon brutál volt. Azt hittem piros zászló lesz, de ment a futam tovább ....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz Face8814 #9810 üzenetére
ez pedig az kellett volna, hogy legyen. meg sem mozdíthatták volna, csak mentősök. érthetetlen, szélsőséges esetben a gerince bánhatta. és baszki, leejtik, ezt most se hiszem el... óriási hiba volt.
reméljük nincs komoly baja....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
Na már Pedrosa vezet, Spies igen visszaesett a jó rajt után
-
Integra
titán
válasz #70869248 #9815 üzenetére
nem csodálom hogy mindegyiket leveszik, én még ilyet életemben nem láttam..
sajnos elszállt a dsf-em, meg a csatornáim fele, úgyhogy nemtom megnézni.
megyek a parkba, oldtimer autók és motorok versenye van a hétvégén...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@rglaaf
veterán
RIP Tomizawa
spanyol stream-n nézem és hiába van két spanyol az élen amikor megtudták azóta nem nagyon pörög a nyelvük
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
skylaner
senior tag
válasz @rglaaf #9820 üzenetére
Nagyon sajnálom szegényt.
Mondták, hogy nem találták el a fejét,nyakát, de én úgy láttam, hogy az első motoros pont itt találta el.
A futamot tényleg le kellett volna inteni, nem pedig gyorsan,kapkodva rátolni a hordágyra, sőt még el is esni vele, a nagy sietségbenFelvettem az esést, mindjárt felrakom a tárhelyemre és belinkelem ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
RIP
-
@rglaaf
veterán
GP eredményhirdetésnél gondolom a pezsgőzés mellőzve lesz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
te jó ég...
-
quby
őstag
Most csak vicceltek ugye?????????????????
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
skylaner
senior tag
Itt a sajnálatos bukása ha nem látta volna valaki: [link]
-
@rglaaf
veterán
Daniék is sirnak gyors riport közben nem lehet könnyű
-
Integra
titán
ááááá, szétbasz az ideg
én nem értem, hogy mit képzelt a race control, az élete múlhatott rajta...
nem bírom ésszel felfogni, hogy hibázhattak ekkorát....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
quby
őstag
válasz Integra #9830 üzenetére
Nincs valahol egy video erröl?? Nekem rémlik hogy Reddinget is csak ugy felb@...szzák a hordágyra mint egy szemeteszsákot. Hogy Tomizawa-avl mit csináltak azt nem láttam. Pont Talma elött történt....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
G.Zs.
senior tag
Az egész kategória életveszélyes. A szervezőknek szerintem teljesen elment a józan esze, amikor negyvenakárhány motort beengedtek a kategóriába. Most nem azért mondom, de az a csoda, hogy eddig nem történt tragédia a rajtok után. Teljesen biztos voltam benne, hogy ezt az évet nem fogják megúszni komoly következményekkel járó baleset nélkül. Egyszerűen túl sokan voltak. Max 25 motort kellett volna engedni rajtolni, és ezzel sem lettek volna unalmasabbak a futamok. Gondolkodhatnának a szervezők, de most már felesleges...
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Integra
titán
a legtöbb helyen pályanapokon is 45-ben maximalizálnak. és sok esetben ezek még veszélyesebbek mint egy verseny. ilyen baleset a wsbk-ban is volt már és ssp-ben is. és ott alig vannak moto2-höz képest. tény, talán csökkenthető a kockázat, de ez nem ezen múlt.
-
G.Zs.
senior tag
válasz Integra #9833 üzenetére
Tudom, hogy ez nem azon múlt, de nekem soknak tűnik ez a létszám.
Az mindenesetre még elgondolkodtató, hogy a futamokon úgy hullanak a motorok, mint a legyek. Feltűnően sok az esés a többi kategóriához képest, még akkor is,ha többen vannak. Nem emlékszem, hogy a 250-ben ennyit estek volna a versenyzők. Szerintetek nem lehet, hogy a kiforratlan vázak miatt instabilak a motorok a kanyarokban, és azért van ennyi bukás?Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
mefistofeles
addikt
Fuh írtózatos baleset volt. Az első motor nem tudom hol találta el, de a második az derékba kapta, brutális látvány ahogy mint egy rongybaba pörög a teste....
A többiről valahogy nincs most kedvem írni..........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
Nem a számmal van a baj, nem olyan nagy szám...125cc-ben 36-37, és ott vannak a legtapasztalatlanabbak és talán a legizgágábbak.
Ez egy szerencsétlen esés volt, akkor is előfordul ha 10-n mennek a mezőnyben.
Az ellátás minősége viszont már kétséges, az meg hogy miért nem állították le a futamot az érthetetlen. -
G.Zs.
senior tag
-
KrAt
veterán
Most olvasom, hogy meghalt. "élőben" láttam a bukást, de egyszerűen csak basszameg.. RIP
Viszont azt nem vágom, hogy miért kellett volna leállítani? Rögtön hordágyra rakták, gondolom a lehető leggyorsabban vitték a mentőbe.. Onnan meg a kórházba.. Ha megállítják, akkor se menthették volna meg gondolom, mert olyan belső sérüléseket szenvedett..
Persze itt kérdés, mennyi idő alatt jutott el a mentőig / helikopterig, és amúgy ha leállítják, mennyi idő alatt jut el..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Le kellett volna állítani mert nem biztos hogy mozdítható.
átment rajta a motor, és rongybabaként gurult, valamint saját erőből nem mozdult.
Le kell állítani, mert (elvileg) meg kellene győződni arról hogy egyáltalán szállítható-e, és hordágyon vagy csak vákuummatracban..
Ezt így, ennyire összecsapva lehozni....nem is értem. -
Integra
titán
race control felelőssége az, hogy nézik a futamot és azonnal bemondják a piros zászlót ilyen esetekre. ehhez kell a sok éves tapasztalat és tudás. más kérdés, hogy itt csődöt mondott, én nem tudom ezek mit néztek, de hogy a futamot nem, az biztos. ez megkérdőjelezhetetlenül piros zászló kellett volna legyen azonnal.
tomizawat pedig meg sem szabadott volna mozdítaniuk a pájabíróknak. nem láttad a videót? szó szerint rálökdösték absz amatőr módon szerencsétlent, majd a földre ejtették a hordágyat a fejénél! tisztán látszott, hogy még rángatózott is szegény a pályán feküdve. pont, hogy ekkor okozhattak neki még olyan plusz sérülést. race control-nak elkellett volna tudnia dönteni, hogy kit hozhatnak le a pályáról vagy sem. azért vannak.
lehetséges, hogy akkor is késő lett volna már, de az is lehet, hogy a pájabírók okozták a nagy igyekezetben a vesztét. ezt már nem fogjuk tudni.
itt egy megoldás lett volna elfogadható: leinteni azonnal a futamot, mentők oda azonnal és szakértők szállítják el.
ezért vagyok geci dühös, mert ez akkora amatőr viselkedés volt, hogy komolyan ilyenre még példa soha nem volt. egyszerűen nem tettek meg mindent szakszerűen az életének a megmentéséért.
és így utólag nem is csodálom hogy azonnal lekapkodta a dorna az összes videót netről, ahol ezek a felvételek is fent vannak.(amikor másfél hónapja buktam én is egy ordas nagyot versenypályán és kitekeredve feküdtem az aszfalton, a pályabírók hamarabb értek oda mint a mentők, de nem nyúltak hozzám, senki. a mentő ott volt, ők kezdtek el mozgatni, de ők is olyan óvatossággal, hogy inkább vártak egy pillanatig amíg látták, hogy nagyjából tudom mi van. nem így, de rajtam is végigszántott lapjával egy motor. és ez csak egy 2 napos kis amatőr kerekezés volt, de a pályán tudták mi a dolguk.)
[ Szerkesztve ]
-
G.Zs.
senior tag
Reddingről lehet tudni valamit?
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
skylaner
senior tag
válasz Integra #9840 üzenetére
Pontosan.
Ha leintik a versenyt, a pályabiroknak nem kell kapkodniuk attól tartva, hogy esetleg egy másik versenyző is kicsúszik ugyanott. Tuti azért ejtették le a hordágyat mert siettek elhagyni a bukóteret. Valamint ilyenkor tényleg nem szabadna hozzányúlni a sérülthöz.
Szerintem azt nem mutatták amikor Tomizawat rátették a hordágyra, csak Reddinget.
Őt se kellett volna csak így hipp-hupp rátenni: [link] -
Motion_Blur
félisten
Most néztem meg a versenyt... szerencsétlen srác... ez egyértelműen piros zászló kellett volna, hogy legyen ahogy itt ti is írtátok. A pályabírók meg.. elesnek a hordággyal??! Mi ez?? futam után meg a stúdióban azt mondták be, hogy nincs életveszélyben Tomizava..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Flashcash
Közösségépítő
A BBC iplayerről is törölték ezt a futamot, így nem tudtam megnézni csak részleteket láttam.
Az biztos, hogy egy ilyen súlyos balesetkor, pályán fekvő versenyzőnél azonnal le kellett volna inteni a futamot. Ezek alapján a race control indokolatlanul veszélyeztette a versenyzőt és az őt mentő pályabírókat is.
Egy éven belül ez már legalább a harmadik ilyen elütéses baleset, valami jobb védőruhát ki kellene fejleszteniük, inkább nézzenek ki űrhajósnak a versenyzők, de az ilyen balesetek kivédésére tenni kéne valamit.
-
Motion_Blur
félisten
ma lett volna 20 éves a srác..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
lvnt
őstag
válasz Motion_Blur #9845 üzenetére
Decemberben született, de ez nem változtat a tényen, hogy borzasztó, ami történt vele.
-
boogie84
veterán
-
TayRol
nagyúr
sajnalom, rip. neztem eloben, es este hazafele hallgattam a kocsiban, hogy meghallt. 3. japan 93-ota. szegeny srac.
-
mefistofeles
addikt
Ilyenkor tudatosul az emberben, hogy ezekkel a srácokkal kapcsolatban nem hatásvadász túlzás hanem a VALÓSÁG, hogy minden edzésen, futamon az életüket teszik kockára!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
válasz mefistofeles #9849 üzenetére
Ez ellen nem hiszem hogy fel lehetne vértezni ezt a sportot, szólóban ezek a srácok nagyon szépen esnek, de az hogy elesik, aztán rágyűrődik a motor, és még át is mennek rajta....ez kész, ezzel nincs mit tenni.
Hasonló ahhoz amikor jópár éve a supersport-ban elfolyt olaj a féktávon, és kb. 5 pereceltek, abból az egyik srác vízszintesen repült-bucskázott bele a gumifalba, majd ahogy hátralendült a feje, és beverte a gumiba ugye rögtön előre is bukott.....na abban a pillanatban odacsapódott a motor...
Irgalmatlan kemény volt, pillanatokon múlott hogy nem köszönt be a plexin az egész komplett motor kb. 80-nal.
Így az történt hogy bár megütötte a srácot, de fel és oldalt elröpült a motor aztán.
Ebben az évben egyébként a két Yamaha-s egymást ütötte el a címtől tán az utolsó futamon, és ha jól tévedek Pitt nyert Kawasaki-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest