Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Srácok!
Melyik csatornán adják vasárnap a GP-t?
-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
-= No way back from Here =-
-
Integra
titán
a upc műhold meglepően jó, már a 2500ft-os bronze csomag is. anyumnak most köttettem be mikor otthon voltam. szép a képminőség és rajta van gyakorlagilag minden német fontos csatorna is, meg angol hírcsatornák is. meg az összes magyar is ami kell.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
[lAyCsI]
addikt
kecseg fricc csatornán én tuti ne nézném,
a hideg kiráz a nyelvezettől...
elvileg van digink, de ezzel a digisporttal még 1x sem találkoztam,
pedig azt írják benne van az alapcsomagban...
meg kell keresnem mindenáron
ha meg minden kötél szakad ha beregisztrálsz az oldalukra elvileg netten meg lehet nézni a közvetítést-= No way back from Here =-
-
Integra
titán
ennyiért teljesen jó.
ráadásul végre be lehet állítani az angolt deafult nyelvnek, vagyis ha az adott csatorna angolul is van, azonnal úgy jön és nem a magyar szinkron. mert ez régen cseh-magyar volt, most végre angol-magyar.
egyébként meg úgyis hazaviszek egy sky-t és upc bekaphatja...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
Digisporton megy a gp idomero.
-
törölt tag
hétvégén WSBK is van a MotoGp mellett:
-
Allien
veterán
válasz Integra #9400 üzenetére
Ööö, NEM ilyenre gondoltam! Nálunk pl T-Home van (nincs dsf), apósoméknál meg valami helyi szutyok, azaz ESÉLYTELEN (!!!) hagyományos úton nézni. Egy közös út lehetséges, a NET! Már tavaly is a motogptv-n (IS) néztük, ezért rendeltek netet az apósomék, hogy tudják nézni, de ugye most ez elúszott, mert rosszabb, mint a szocializmusban. Kitörölhetem, hogy van 50 csatornám, ha a lényeget MOST SE láthatom! Igaz, tavaly még torrent oldalról is le-le tudtam szedni utólag, ha volt, aki felrakta, de ugye, akkor ez felesleges volt, mert láthattuk. Most viszont NEM alapozhatok arra, hogy majd hátha valaki feltölti torrentre is. Eleve, az relative, de bizonytalan. Vagy feltölti valaki, vagy nem.
Tehát, valami olyasmi kellene, mint a motogptv.hu volt.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
ALI_G
veterán
hol lehet majd nézni az időmérőt???? és a futamot??? moto2-motogp
ez a digisport hol van? esetleg neten?
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Köszi!
Berakom linkbe is, hogy másnak is könnyebb legyen.
Tehát, Digisport, ingyenes regisztráció szükséges!
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy fogja bírni a szerverük! Szerintem tuti be fog halni.
De majd meglátjuk, ma az időmérőn teszteljük.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Face8814
őstag
-
Ghandi
aktív tag
Bennem csak most tudatosult a jelen helyzet,és egy kicsit le is vagyok döbbenve.
A haveri társaságunknak a MotoGP élö közvetitései mindig egy közös program volt.Leültünk közösen valamelyikünknél,cips,ropi,sör,ücsi és hangos heeeeeeeeeej!!!!!
Mivel tudtam hogy holnap lesz az elsö futam igy leültem a gép elé és elkezdtem nézelödni hogy idén melyik csatornán lesz közvetités magyar kommentárral.Na most ez komoly hogy csak a Digi Sporton? Se MTV1,se Eurosprot,se valamelyik magyar kereskedelmi csatorna?
Az a helyzet hogy rendes net és valamirevaló gép csak nekem van,a többieknek többségben csak laptopjuk van na meg mobilos net.Még jó hogy nemrég fejeztem be a HTPCmet,igy nem csak kis(17'-os) monitor elé kell kuporodnunk minimum 4en.Regisztráltam a Digisport oldalra,na de ez.....
Most valami focimecs megy ami nem valami komoly felbontású mégis sokszor szaggat,már megint megállt a kép és forog a kis spirál áááááááááááá!!!!!!!!! Na most ez komoly?
Mi lesz holnap ha HDben adják a MotoGPt? fagyás,fagyás után?
Ok nincs egy komoly netem,ez csak 3megás és ráadásul wlanos belsö hálóm van ami lehet még jobban lassitja?
Mi lesz haverokkal akiknek csak laptopja és mobilos netje van? Azon egyáltalán élvezhetö lesz?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
TayRol
nagyúr
bazz, Stoner mit megy... allat.
-
Ghandi
aktív tag
Tudom hogy nem ide való kérdés,de az egyik haver szólt hogy nem tudja megnézni a MotoGPt,ha tudom vegyem fel neki.Na de ezt hogy tudom felvenni?Van egy winchesteres média felvevöm/lejátszóm,de ahoz csak RCA vagy átalakítóval SCRAT csatin tudom csatlakoztatni cuccokat.Igaz hogy HTPCm van,de az meg monitor kábelen kapja a képet és azt nem adja ki SCARTra csak a sima tvmüsort.
Esetleg van valami progi amivel le tudom menteni az élö adást netröl?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Daniel Alves
őstag
Na elkezdődött! Hajrá Talma!
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Integra
titán
9 hely jó lesz kezdésnek asszem.
most látom, hogy mai naptól a dsf-et sport1-nek hívják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez de kemény volt!
Debon favágó stílusa most fizetett, Shoya megnyerte, de ha Elias felépül nagyon kemény lesz...
Talma nagyon jól ment, jó lett volna csatázni látni a 6. helyért, de a 9. sem rossz.
...főleg hogy a verseny feléig elérhető volt az élboly.
Grat a Moto2-nek...eddig telitalálat -
Integra
titán
válasz #70869248 #9435 üzenetére
van benne potenciál, 41 induló volt
mi lesz a 125-tel meg a gp-vel? az hogy a 125 szerintem hasonlóan egy gyártó blokkja lesz, evidens, de a gp-ben? remélem azért azt az egységes egy gyártótól jövő literes motort elvetik......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #9436 üzenetére
A királykategóriához óvatosan kell nyúlni, valahogy ide kell hozniuk a többi márkát is.
Látva a Moto2-t, ha ez ilyen lesz mindig...meg esetleg még ilyenebb, akkor a 125cc-nek sztem beborul az ég, mert eddig az volt ez, most viszont a Moto2 lett parázs, és ráadásul elég tisztességes vasak is.
Szal oké hogy belépő osztály a 125cc, de ez a Moto2 mezőny nagyon hengerel sztem.
Mintha egy BSBK futamot néztem volna...jó volt.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Integra #9438 üzenetére
Már látom szemeim előtt hogy micsoda mezőny gyűlhet itt össze..mármint a Moto2-ben.
Ide érdemes lesz jönni sztem...WSS-ből AMA SBK-ból, BSBK-ból, leesni a királykategóriából..de még akár a WSBK-ból is..40 feletti mezőnyt meg lehet tölteni olyan versenyzőkkel hogy ihaj. pl. ilyenek mint Melandri vesszőfutása pl, simán megoldódna...felesleges bármibe kapaszkodni csak hogy a királykategóriában maradjon, az ő tudásával itt újra felébredhetne.
Igazából ami eddig zavart, hogy a királykategóriában meggyengült pozíciójú versenyző kényszerpályára kerülnek, az most oszladozni látszik, én ennek örülök,..Hopper is elférne. pl.jaja jó volt a WSBK is.
-
TayRol
nagyúr
válasz #70869248 #9440 üzenetére
bazz, wsbk nagyon kemeny volt. az elejen lemaradtam a balesetrol, de a kozepetol nezegettem (moto2-vel egyutt), kiraly volt. Biaggi meg mindig odab@asz, nagyon megcsinaltak azt az RSV4-et!
De Angelis kegyetlenul lefejelte tarkoval az aszfaltot, szegeny, hordaggyal vittek el. Elias es Debon nagy eselyese ennek a kategorianak. Ha Talmaeknal a gumit es a futomuvel beallitgatjak, akkor meg sokkal jobb helyen is vegezhet.
digitv hd-ben adta, olyan volt a kep, majd' lemasztak a kepernyorol.
ALI: wsbk-ban ket rajt volt, Haga 1., Checa 25 ezreddel 2., Biaggi 3.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz #70869248 #9440 üzenetére
ha ez így fog tovább menni, igen, az ssp-ből tuti fogyás lesz. nemtom, hogy mit szólnak a 600cc-hez, vajon mikor perelnek majd..
capirex 300ig gp-je ez!! alex hoffmann a kommentátor lent a pályán és futam közben is ő az egyik, perfekt olaszból a srác, meg ugye mindenki ismeri, most dumált capirex-szel, hatalmas riszepkt a kis olasznak, 300
OMFG simoncelli hogy nézki!!!!!
-
Integra
titán
sztóner iszonyúan nyom, megint nyerni fog itt.
de addig is legalább picit csatáznak....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #9444 üzenetére
ahh, elment, mint a nemtommi.
elszoltam magam. elesett...
Pedrosanak nem megy valami fenyesen. De Hayden nagyon osszekapta magat, a 2. helyet biztosan tartja. De Dovi tamadja rendesen.
Dejo futam lesz ez.Spies bukojanak festese meg olyan, mint valami csillagkozi rombolo harcos.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
omg sztóóóóner, 2 sec előnynél bebicsaklik az első kerék..
DNF...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hát ez parádés futam volt
nyalóka mekkorát ment sérülten
dovi meg izomból legyorsulta nickyt, kemény.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest